Három OTP Bank Liga-mérkőzésen is lehet jegyeket vásárolni az Ausztrália elleni meccsre

2018. június. 01., 14:19   |    

Három OTP Bank Liga-mérkőzésen is lehet jegyeket vásárolni az Ausztrália elleni meccsre

A magyar válogatott június 9-én, 17.30 órától játssza idei utolsó felkészülési mérkőzését. A Budapesten, a Groupama Arénában megrendezésre kerülő Ausztrália elleni találkozóra az OTP Bank Liga utolsó fordulójában két budapesti és egy vidéki meccshelyszínen is lehet jegyeket váltani.

A Szusza Ferenc, a Bozsik és a Diósgyőri Stadion kijelölt pénztáraiban vásárolhatók meg a belépők, a kijelölt pénztárakat ezen a három helyszínen külön tájékoztatótáblák jelzik majd. Klubkártya nem kötelező a személyes jegyvásárláskor, azonban minden esetben személyazonosítás mellett van lehetőség megváltani a belépőjegyeket a válogatott-mérkőzésre.

Amennyiben tehát több jegyet venne a vásárló, akkor minden jegytulajdonosnak jelen kell lennie és igazolnia kell magát a jegyvásárlás során, vagy a vásárlónak minden további jegytulajdonos klubkártya adatait meg kell adnia, e nélkül számukra a jegyvásárlás nem lehetséges. A fenti három helyszíni jegyárusítást követően már csak a megszokott jegyirodákban illetve a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet majd jegyeket vásárolni.

További jegyinformációk részletes cikkünkben érhetőek el.

 


Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink