Szurkolói zónák
Férfi A-válogatott   |   Irány Franciaország!   |   2016. június. 08., 10:56
Szurkolói zónák

Az Európa-bajnokságok rendkívül népszerű fesztiváljai a rendező városok belvárosaiban létesített szurkolói zónák.

Minden meccset élőben, óriáskivetítőn lehet nézni, amelyekhez különböző animációs programok, koncertek, versenyek kapcsolódnak. Éttermek és különböző pubok teszik még vonzóbbá a szurkolói zónákat, ettől válik olyanná, mint egy klasszikus nyári fesztivál.

A belépés ingyenes, de biztonsági ellenőrzésen kell átesni, hasonlóan a stadionos beléptetésekhez. Alaposan átvizsgálnak mindent, hátitáskát például – miként a stadionba sem – a szurkolói zónákba nem lehet bevinni, viszony lesznek csomagmegőrzők erre a célra. Így bent mindenki biztonságban lesz. Kimondottan javasolt időtöltés napközben.


Nyitva tartás (minden nap)
Bordeaux: 12.00–00.30
Marseille: 13.30–00.00
Lyon: 12.00–00.00 

A Fan Zone-ok elhelyezkedése:

Bordeaux: Place des Quinconces  (12.500 fő)
Marseille: Prado Beach (80.000 fő) Lyon: Lyon’s Place Bellecour (befogadás: 32.000 fő)

Franciaországban szükségállapot van érvényben, a terror-fenyegetettségi szint a legmagasabb fokozatú. A rendvédelmi szervek szükség esetén udvariasan, de határozottan és szigorúan fognak fellépni. A parkokban, Marseille-ben a strandokon, Bordeaux-ban a Garonne parti sétányon tilos kempingezni, piknikezni, nem javasolt autóban éjszakázni sem. Lakóautóval csak a kijelölt kempingező helyeken lehet az éjszakát eltölteni, a városi parkolókban nem. A szabálysértések és bűncselekmények megítélése, valamint a bírság mértéke a szükségállapot miatt szigorúbbak. Ezért különösen kerülendő: részegeskedés, 22 óra utáni hangoskodás, gyorshajtás, közterületi tárgyakra (pl. szobrok) felmászás, szökőkútban fürdés, pirotechnikai eszközök, szúró tárgyak, fegyverek, drog birtoklása, agresszív magatartás, tiltott szimbólumok megjelenítése, feketepiaci jegyértékesítés.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Magyarország-Belgium: már átvehetőek Toulouse-ban a meccsjegyek
Magyarország-Belgium: már átvehetőek Toulouse-ban a meccsjegyek

A magyar válogatott nyolcaddöntője előtt a szurkolók a toulouse-i stadion szomszédságában a jegyüktől függően két átvételi ponton vehetik föl ...

Magyarország-Belgium: 14.00 órától lehet jegyeket vásárolni
Meccsbeszámoló
Ismét magyar többség a lelátókon

A magyar válogatott nyolcaddöntője előtt a szurkolók a toulouse-i stadion szomszédságában a jegyüktől függően két átvételi ponton vehetik föl ...