Luxemburgban edzett a válogatott
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2011. június. 02., 19:36
Luxemburgban edzett a válogatott

Egervári Sándor szövetségi kapitány ma délután már a holnapi mérkőzés helyszínén, a Josy Barthel Stadionban tartotta meg a válogatott soros edzését.

A válogatott a tervezett időpontban érkezett meg Luxemburgba, majd elfoglalta szálláshelyét, amely a városközponttól távolabb, egy csendes hotelben található. A délutáni edzésre szép számmal kilátogattak a helyi magyar kolóniai tagjai is, és a tréning elején húsz magyar kisgyerek együtt gyakorolhatott a válogatott játékosokkal.

A keretből mindenki egészségesen várja a kezdőcsapat kihirdetését, amire holnap, a délelőtti átmozgató edzést követően kerül sor.

Az edzés előtt Egervári Sándor és Szabics Imre vett részt a válogatott sajtótájékoztatóján. A szövetségi kapitány elmondta: az elmúlt napokban rendkívül elégedett volt a kerettagok hozzáállásával.

- Példaértékű, hogy a futballisták nem a szabadságról álmodoztak, senki sem érezte nyűgnek, hogy a szezon végén a válogatott rendelkezésére kell állnia. Ezt jelzi, hogy a keddi fakultatív edzésen is szinte minden futballista részt vett. Hasznosan teltek a napjaink Telkiben, úgy érzem, mindenki kellően felpörgött a ránk váró feladatok előtt - fogalmazott Egervári Sándor.

Szabics Imre hozzátette: a korábbi válogatottbeli élményei után kellemes meglepetés volt számára, hogy milyen kiváló közösség alakult ki a csapaton belül.

- Jó volt látni, hogy nagyon együtt van a társaság, még a sérültek is többször kilátogattak Telkibe a csapathoz, hamar kiderült számomra, hogy egészen remek közösségbe csöppentem - fogalmazott Szabics, aki 2003-ban éppen Luxemburg ellen mutatkozott be a válogatottban, és akkor két góllal járult hozzá az együttes 5-1-es sikeréhez. - A korábbi csapattársak segítettek a minél gyorsabb beilleszkedésben, de sokat beszélgettem azokkal is, akiket eddig még nem ismertem az együttesből, és csak pozitívan nyilatkozhatok a fogadtatásomról. Nagyszerűen érzem magam a válogatottnál, minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat megnyerje a soron következő mérkőzéseit.
 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...