Hollandiát fogadja a válogatott
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2006. szeptember. 11., 10:15
Hollandiát fogadja a válogatott

A magyar futsal válogatott a jövő héten két felkészülési mérkőzésen találkozik a holland 4+1-es gárdával. Nagyszerű mérkőzésekre van kilátás Gödöllőn és Dabason, hiszen mindkét együttes részt vett a tavalyi Európa-bajnokságon.

Televíziós közvetítés Dabasról

A Kozma Mihály szövetségi edző által vezetett futsal válogatott a jövő év eleji Európa-bajnoki selejtezőkre készül (a selejtező-csoportok beosztását októberben készíti el az UEFA). Együttesünk nagyon nehéz sorozat előtt áll: a jövő héten a hollandok ellen játszik két felkészülési mérkőzést, majd a jövő hónapban a finnek következnek. Ezután a világ és Európa-bajnok spanyolok és a világranglistát vezető brazilok ellen lép pályára � mindkét együttessel idegenben mérkőzünk meg.

A meccsek sorát a Hollandia elleni két találkozó nyitja. Nehéz találkozók ezek, hiszen a németalföldi gárda a mieinkhez hasonlóan részt vett a 2005-ös Európa-bajnokságon. Szeptember 18-án, hétfőn 19 órakor Gödöllőn, a bajnokcsapat otthonában lép pályára a két együttes, majd másnap a dabasi csarnokban mérkőznek meg egymással. A második meccset a Sport Klub televíziós csatorna közvetíti, a gödöllői találkozóról pedig összefoglalót ad.
A mérkőzésekre a helyszíneken vásárolhatók jegyek. Gödöllőn egységesen 800 forint a belépők ára, míg Dabason elővételben 1000, a helyszínen, a mérkőzés napján pedig 1500 forintért árulják a tiketteket.

Jávor István búcsúzik

A hétfői mérkőzésen búcsúzik a magyar teremlabdarúgó válogatottól Jávor István, a Cső-Montage jelenlegi játékos-edzője, aki 115 mérkőzésen 73 gólt szerzett címeres mezben - és aki 1994-ben éppen a Hollandok ellen debütált.

Magyarország�Hollandia barátságos futsal válogatott mérkőzések
Szeptember 18., hétfő 19 óra, Gödöllő (800 Ft)
Szeptember 19., kedd 19 óra, Dabas (1000, 1500 Ft)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...