A címvédő angolokkal is játszik tavasszal az U19-es válogatott

2017-12-06 12:09:19

Nyonban kisorsolták az U17-es és U19-es férfi válogatottak Eb-elitkörös csoportjait, valamint elkészültek az őszi Eb-selejtezők csoportbeosztásai is.

Az U17-es és az U19-es férfi válogatott egyaránt kiharcolta ősszel az Eb-elitkörös szereplést, így tavasszal egy-egy minitornán lépnek pályára az Európa-bajnoki szereplés kiharcolásáért.

Az U19-es csapat a címvédő angol, a macedón és a lett válogatott ellen lép pályára március 21-től, a tornának Macedónia ad otthont, csak a csoport győztese kvalifikálja magát a finnországi viadalra.

Az U17-es válogatott dolga egy fokkal talán könnyebbnek tűnik: március 22-től Izrael, Szlovénia és Románia ellen lép pályára csapatunk a tavaszi elitkörben. A nyolc csoportgyőztes mellett itt már a hét legjobb második helyezett is biztosíthatja helyét az angliai Európa-bajnokságon, ráadásul rendezői leszünk az elitkörnek.

A 2018/2019-es idény őszi selejtező tornáinak is elkészült a csoportbeosztása, itt mindkét korosztályban rendező lesz Magyarország. Az U17-es csapatunk szeptember 30-tól Szerbia, Románia és Litvánia ellen próbálja meg kiharcolni a továbbjutást, az U19-es válogatott pedig október 10-től Ausztria, Szlovénia és Koszovó ellen igyekszik megszerezni a továbbjutást érő első két hely valamelyikét.

Kapcsolódó cikkek

Játékvezetés: folytatódik a nemzetközi nagyüzem

Az UEFA Játékvezető Bizottság vezetőitől még mindig érkeznek gratulációk a szövetségbe játékvezetőink sikeres Bajnokok Ligája-döntőjével kapcsolatban, szerencsére azonban nincs megállás, és nap mint nap új feladatok során kell bizonyítaniuk a nemzetközi keret tagjainak.

Másodikként zártunk a Vilotic-tornán

U19-es válogatottunk a döntőben nem tudta megnehezíteni a belgák dolgát.

Magyar játékvezetők az Európa Ligában

Két Európa Liga-mérkőzésen is magyar játékvezetők működnek közre szeptember 15-én, csütörtökön.

U19: győztes meccsekel zárult a háromnapos összetartás

Pisont István, az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő U19-es válogatott szövetségi edzője a hét elejére edzőtáborozást hívott össze Telkibe, melyre az 1996-os születésű korosztály 25 játékosa érkezett meg.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017