Spanyolországban készül az elitkörre az U17-es válogatott
U17 férfi   |   Csapat   |   2020. február. 04., 13:54
Spanyolországban készül az elitkörre az U17-es válogatott

Németh Antal csapata három felkészülési mérkőzést játszik a következő egy hétben, az elsőt szerdán este a csehek ellen.

Férfi U17-es válogatottunk márciusban hazai rendezésű Eb-selejtező minitornán próbálja meg kiharcolni a tavaszi Európa-bajnoki részvételt. Németh Antal együttese nagyon nehéz csoportba került, március 25-től 31-ig a francia, a svéd és a norvég együttes lesz az ellenfele a Pancho Arénában. A torna előtt még három felkészülési mérkőzés vár együttesünkre, mindkettőt ezen a héten, spanyolországi edzőtáborozása során játssza le a csapat: szerdán a csehek, pénteken a skótok, vasárnap Szaúd-Arábia ellen.

A La Mangai-i edzőtábor előtt, vasárnap és hétfőn Lipóton készült a válogatott, a játékosok a kedd délelőtti elutazás előtt négy edzésen vettek részt.

– Két alapemberünk sérült, az Olaszországban légióskodó játékosainkat pedig nem engedte el klubjuk erre az összetartásra, ezért lesznek hiányzóink, ugyanakkor ez lehetőséget ad arra, hogy kipróbáljunk olyan futballistákat, akik az őszi teljesítményükkel felhívták magukra a figyelmet, és jó esélyük van arra, hogy bekerüljenek az elitkörre készülő keretbe – mondta az mlsz.hu-nak Németh Antal. – Minden játékelemben szeretnénk javulni az előttünk álló egy hétben, megpróbáljuk pontosítani a védekezésünket, gyorsítani a támadásba történő átmeneteinket, valamint magabiztosabbá válni a labdabirtoklás során. Erős csapatokkal játszunk, a csehek és a skótok is az elitkörre készülnek, és várhatóan Szaúd-Arábia ellen is nehéz dolgunk lesz, ezért bízom benne, hogy sikerül előrelépnünk az előttünk álló hét során. Miután a svéd és a norvég válogatott ugyanott edzőtáborozik, ahol mi, lehetőségünk lesz feltérképezni két elitkörös ellenfelünket is a következő napokban.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Kovács Marcell (Ferencváros)
Pataki Márk (Puskás Akadémia)
Horváth Kornél (Vasas)

Védők:

Puskás Zsombor (Midtylland)
Török Kevin (Honvéd)
Szujó Attila (Puskás Akadémia)
Alaxai Áron (Puskás Akadémia)
Juhász András (Cegléd)
Benczenleitner Barna (Honvéd)

Középpályások:

Kerezsi Zalán (Budapest Honvéd)
Bartha Botond (Honvéd-MFA)
Farkas Botond (Vasas)
Vas Gábor (Paks)
Horváth Artúr (MTK Budapest)

Támadók:

Kovács Mátyás (MTK Budapest)
Milos Kerkez (Győri ETO)
Kispál Tamás (DVTK)
Fűzfői Márk (Debrecen)
Szendrei Ákos (Paks)
Németh Dániel (Honvéd-MFA)
Varga Donát (Heerenven)

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Nem volt esélyünk a házigazdák ellen az angliai elitkör második meccsén
Nem volt esélyünk a házigazdák ellen az angliai elitkör második meccsén

U17-es válogatottunk szombaton az északíreket 5-1-re legyőző házigazda angoloktól kapott ki 5-0-ra az Európa-bajnoki selejtező angliai elitkörében.

Egygólos vereséggel kezdtük az Eb-selejtező elitkört
Meccsbeszámoló
U17: Harmadik elitkörös meccsét is elveszítette a válogatott

U17-es válogatottunk szombaton az északíreket 5-1-re legyőző házigazda angoloktól kapott ki 5-0-ra az Európa-bajnoki selejtező angliai elitkörében.