Szurkolói információk a Montenegróba utazóknak
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2023. június. 13., 21:51
Szurkolói információk a Montenegróba utazóknak

Férfi A-válogatottunk június 17-én, 18.00-tól Podgoricában játszik Európa-bajnoki selejtezőt a házigazda montenegróiakkal. Összegyűjtöttük a legfontosabb szurkolói információkat.

A magyar szurkolók a mérkőzés napján 11.00 és 16.00 óra között Podgoricában, a Radovče étteremben válthatják át a megvásárolt vouchereiket hivatalos mérkőzésjegyre (személyazonosító okmány bemutatása után).

Minden vouchert vásárló szurkoló kapott egy tájékoztató e-mailt, amelyben az is szerepel, hogy montenegrói szövetség kérésére szerda 12:00 óráig küldje vissza személyi igazolványának vagy útlevelének számát a tájékoztató levélben leírt folyamat szerint. Amennyiben valaki névátírás útján jutott voucherhez az eredeti jegyvásárló kapott e-mailt, ő tudja ezeket az adatokat rögzíteni vagy továbbítsa a tájékoztató levelet az új voucher tulajdonosnak és ebben az esetben ő is megteheti ezt.

A mérkőzés helyszíne: Városi Stadion, Podgorica (Stadion pod Goricom), 81000 Podgorica, 19. Decembra utca.
A mérkőzés időpontja: 2023. június 17. 18:00 óra

Az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el az Konzuli Szolgálat tájékoztatása a Montenegró – Magyaroroszág mérkőzésre utazók részére:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/hirek/montenegroba-utazok-figyelmebe

A montenegrói szervezők tájékoztatása:

A Budvában szállást foglalt szurkolóknak a mérkőzés napján a Park Hotelnél kell gyülekezniük, ahonnan 13:00-kor kocsijukkal, rendőri kíséret mellett fognak átvonulni Podgoricába.

A magyar szurkolók számára kijelölt gyülekezési hely Podgoricában a Trg Balšića lesz. A Trg Balšićatól 16:30-ig kell rendőrségi felügyelet mellett a stadionhoz vonulni.

A magyar szurkolók számára kijelölt út stadion előtti téren kordonokkal lesz elválasztva a hazai szurkolóktól, külön bejárattal a stadionba, állandó rendőri felügyelet mellett.

A stadion bejáratánál, a rotációs kapunál jegyellenőrzésre, átvizsgálásra (motozás) kell számítani. A rendőrség saját megítélése alapján, szükség esetén még a stadion előtt megvizsgálhatja a szurkolókat. Az arc eltakarása, szúró-, vágóeszköz vagy pirotechnikai eszköz, alkohol, drog birtoklása szabálysértés, azokat elkobozhatják, szükség esetén az illetőt letartóztathatják.

Nem lehet bevinni a stadionba rágalmazó tartalmú plakátokat, transzparenseket, illetve tiltott,- vagy intoleranciára uszító jelképeket vagy az emberi jogok elnyomására buzdító tartalmú plakátokat, illetve pirotechnikai eszközöket.
A nézők belépése megtagadható, ha egyértelműen alkoholos befolyásoltság alatt állnak vagy viselkedésük egyéb függőséget okozó szer által befolyásolt.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.