Marco Rossi: Szív, akarás, tökéletes taktika
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2022. június. 04., 21:59
Marco Rossi: Szív, akarás, tökéletes taktika

Marco Rossi nemcsak az eredménnyel, hanem a mutatott játékkal is tökéletesen elégedett volt az angolok 1-0-s legyőzése után.

A magyar válogatott szenzációs győzelemmel kezdte a Nemzetek Ligája-szereplését, megszakítva az angolok 27 meccses veretlenségi sorozatát. 

Parádés NL-nyitány: Hatvan év után magyar győzelem Anglia ellen!

Parádés NL-nyitány: Hatvan év után magyar győzelem Anglia ellen!

Férfi A-válogatottunk nagyszerű teljesítményt nyújtva, támadásban és védekezésben is kiemelkedően teljesítve 1-0-ra legyőzte Angliát a Nemzetek Ligája A-divíziójában, a sorozat nyitómérkőzésén. A Puskás Arénában több mint 30 ezer gyermekszurkoló előtt rendezett találkozó egyetlen gólját Szoboszlai Dominik szerezte büntetőből.

Tovább

– Gratulálok a játékosoknak! Azonban nincs időnk ünnepelni, három nap múlva már Olaszországban játszunk. Nyerhetünk vagy kikaphatunk, játszhatunk jól vagy rosszabbul, de nem félünk senkitől – értékelt a mérkőzés után Marco Rossi szövetségi kapitány. – Ma megszereztük a három pontot, amit nem sokan jósoltak az NL kezdete előtt. Nagyon szervezettek voltunk, gyakorlatilag tökéletesen követtük a taktikát, látszódott az akarás. Nagyon nehéz mérkőzésünk volt egy kiváló csapat ellen. A hozzáállásunk fantasztikus volt. A gyerekek miatt is nagyon örülök, hogy ők is élvezhették ezt a mérkőzést és az eredményt. A meccs előtt is elmondtam, hogy egy ilyen erős rivális a lehető legjobban kell a saját játékunkat játszani, és közben remélni, hogy az ellenfelünk nem hozz a legjobbját, és ez ma így történt. Ez a győzelem az áldozatvállalás, az akarat győzelme, csapatként játszottak a fiúk. A magyar válogatott most már csapat, amelynek játékosai teljes szívvel játszanak - 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Marco Rossi:
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

A Koszovó elleni 2-0-s győzelmet követően szövetségi kapitányunk értékelt.

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Meccsbeszámoló
Már kaphatók a jegyek az Írország-Magyarország mérkőzésre

A Koszovó elleni 2-0-s győzelmet követően szövetségi kapitányunk értékelt.