Magyarország-Csehország: szurkolói információk
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2023. szeptember. 08., 21:38
Magyarország-Csehország: szurkolói információk

Férfi A-válogatottunk vasárnap 18.00 órától a cseheket fogadja felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában. Az útlezárások és terelések miatt mindenkit kérünk, hogy kerülje a környéket gépjárművel. A stadiont közösségi közlekedés használatával érdemes megközelíteni, elsősorban a sűrűn járó M2-es és M4-es metróval, illetve az 1-es villamossal. Kapunyitás: 15.00.



A szurkolói zóna már kapunyitástól kezdve változatos programokkal várja a legifjabb szurkolókat, aktivitásaink között szerepel például az élő csocsó, az arcfestés, labdalabirintus, rúgássebesség-mérő ill. freestyle-bemutató is.
A kicsit idősebbnek ismét készülünk helyszíni felvezető műsorral 16:30-tól szurkolói falu színpadján, ahol Takács Rita vendégei Vincze Ottó és Thomas Sowunmi egykori, valamint Nagy Zsolt, jelenlegi válogatott labdarúgók lesznek.
 
A stadionban ismét lehetőség lesz hivatalos válogatott termékek megvásárlására, a válogatott mezek mellett kaphatók lesznek a legújabb Ria2 pólók, sálak és sapkák is:
 
1. A stadionkertben a Szurkolói Falunál (A kapucsoport) és az F-kapucsoportnál telepített sátraknál
2. Az elsőszinti külső körüljárón 103, 116, 122 és a 135-ös Fan Shop kioszkokban
 
A fogyatékkal élő szurkolók számára is nyitva állnak a Puskás Aréna kapui: a mozgáskorlátozott helyekre és a speciálisan kialakított ülőhelyekre történő eljutással kapcsolatban látogasson el az alábbi oldalra:
 
A hazai szurkolók a B-kapunál a Papp László Sportaréna felől, valamint a Földtani intézet felőli oldalon léphetnek be a Puskás Aréna területére, míg a cseh szurkolók és a mozgáskorlátozott nézők az utóbbi kaput használhatják a bejutáshoz.
 
A mérkőzésre szóló jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni a személyes adatok megadásával. Péntek délután már csak valamivel több mint 3000 értékesíthető jegy volt a mérkőzésre. Amennyiben addig nem fogynak el a belépők, a mérkőzés napján is lehet jegyeket vásárolni.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.