Litvánia-Magyarország: Szurkolói információk
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2023. október. 15., 14:25
Litvánia-Magyarország: Szurkolói információk

Férfi A-válogatottunk kedden a litvániai Kaunasban lép pályára Eb-selejtező mérkőzésen. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a találkozóra kiutazó szurkolók számára.

A mérkőzést magyar idő szerint 20.45-kor, helyi idő szerint 21.45-kor rendezik Kaunasban, a Dariaus ir Girėno Stadionban. A mérkőzésre megvásárolt jegyek a stadionban való belépésre jogosító hivatalos belépők.

Figyelem! A stadionba történő beléptetést átvizsgálás előzi meg; az arc eltakarása, szúró- és vágóeszköz vagy pirotechnikai eszköz birtoklása szabálysértésnek minősül.

Kérjük, ne vigyenek be magukkal a mérkőzésre rágalmazó tartalmú plakátokat, transzparenseket, illetve tiltott, vagy intoleranciára uszító jelképeket vagy az emberi jogok elnyomására buzdító tartalmú plakátokat, ne vigyenek be a stadion területére tiltott tárgyakat, amelyek a stadion bejáratánál fel lesznek tüntetve; tartsák be a pirotechnikai eszközök stadionba történő bevitelére vonatkozó tilalmat.

A szurkoló beengedése megtagadható, ha egyértelműen alkoholos befolyásoltság alatt áll, vagy viselkedése egyéb függőséget okozó szer által befolyásolt.

Megközelítés

A stadion közel található a városközponthoz, és könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és taxival. A legközelebbi tömegközlekedési megálló a „Sporto gatvė“, amely mindössze 5 percre található a stadiontól. Megközelíthető a 3-as, 6-os, 6G, 10-es, 34-es, 37-es, 37N, 38-as, 43-as busszal és 4-es trolival is.

A konzuli szolgálat hasznos információi a következő linken találhatók:

· https://konzinfo.mfa.gov.hu/hirek/litvaniaba-utazok-figyelmebe

· https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/litvania (Kiemelt információk bekezdés)

· https://vilnius.mfa.gov.hu/news/litvaniaba-utazok-figyelmebe-tajekoztato-a-litvania-magyarorszag-eb-selejtezo-merkozesrol


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.