Bolgár változás: új helyszínen és szurkolók nélkül az Eb-selejtezőn
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2023. november. 06., 10:45
Bolgár változás: új helyszínen és szurkolók nélkül az Eb-selejtezőn

A rendező bolgár szövetség biztonsági okokból megváltoztatta a november 16-i Bulgária–Magyarország Eb-selejtező helyszínét, időpontját, illetve úgy döntött, hogy nem léphetnek be szurkolók a stadionba.

A Bulgária–Magyarország Eb-selejtezőre több mint kétezer magyar szurkoló vásárolta meg jegyét. A bolgár szövetség biztonsági okokból kezdeményezte a mérkőzés zárt kapus megrendezését, melyhez – a helyszín- és időpont-módosítással együtt – az UEFA hozzájárult.

Az MLSZ minden magyar jegytulajdonos számára rövid határidőn belül visszatéríti a belépők árát, ennek folyamatáról hamarosan e-mailben tájékoztatja az érintett szurkolókat.

Az MLSZ emellett azt javasolja az utazást tervezett szurkolóknak, hogy a hivatalos iratok gondos megőrzése mellett mondják le az esetlegesen már megvásárolt repülő- és vonatjegyeket, valamint szállásfoglalásukat, és kérjék vissza azok árát. Az MLSZ felvette a kapcsolatot az érintett légitársaságokkal annak érdekében, hogy ez a folyamat megfelelő ütemben menjen végbe.

Amennyiben valakinek nehézsége van a fentiek szerinti eljárásban, az alábbi e-mail címen jelezheti azt az MLSZ felé: bulgaria@mlsz.hu.

Az MLSZ ezúton jelzi, hogy a mérkőzés lebonyolításáért és a kialakult helyzetért a bolgár szövetség a felelős.

Korábbi közleményünk:

A Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) azt kezdeményezte, hogy a november 16-i Bulgária–Magyarország Eb-selejtező mérkőzést Szófia helyett Plovdivban rendezhesse meg, az eredetileg meghirdetett – magyar idő szerinti – 20.45 óra helyett 18 órás kezdéssel. Mivel a bolgár rendőrség a találkozó eredeti időpontban, nézők előtti szervezéséhez nem járult hozzá, az UEFA a rendkívüli körülményekre tekintettel a találkozó zárt kapuk mögötti rendezését elfogadta.

Az MLSZ sajnálattal értesült változásról, és arról tájékoztatja a mérkőzésre jegyet vásárolt szurkolókat, hogy a belépők árát természetesen visszatéríti. A jegytulajdonosokat a szövetség hamarosan e-mailben felkeresi.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.