• Hírek

Két meccs Románia ellen

Korosztályos futsal válogatottunk október 8-án és 9-én (szerdán és csütörtökön) Románia együttesével mérkőzik meg. A szerdai mérkőzést Makón rendezik, csütörtökön pedig Temesváron csap össze a két gárda.

Sikeres egyeztetés Poprádon

A magyar futsal képviselőit szlovák kollégáik meghívták a Poprádon zajló nemzetközi tornára - azzal a céllal, hogy egyezető tárgyalást folytassanak egy közös kupáról. Az MLSZ nevében Kasza János, a Futsal EURO 2010 projektmenedzsere, valamint a futsal bizottság két tagja, Juhász Péter és Izsvák Zsolt vett részt a múlt hétvégén folytatott megbeszélésen.

Belgrádi fiaskó: döntés a jövő hét elején

Elbert Gábor, az MLSZ főtitkára arról tájékoztatta honlapunkat, hogy Várhidi Péter - mint szokás, s ez esetben a szövetség vezetőinek külön felszólítására is - benyújtotta írásos jelentését az általa irányított U21-es válogatott vasárnapi, belgrádi 8-0-ás vereségével kapcsolatban. Az utolsó, szégyenteljes kudarccal végződött Eb-selejtezőről megfogalmazott Várhidi-véleményről és általában a történtekről a jövő hét elején alakítja ki hivatalos álláspontját az MLSZ vezetése, s ekkor születik majd döntés az esetleges következményekről is.

Súlyos vereséggel zárták az Eb-selejtezőket fiataljaink

U21-es válogatottunk vasárnap, Szerbiában játszotta utolsó Eb-selejtezőjét. Fiataljaink súlyos vereséget szenvedtek, a szerbek 2-0-ás félidő után 8-0-ra győztek. Pintér Ádámot a találkozó 27. percében, még gólnélküli állásnál kiállította a játékvezető.

Mindenki egészségesen várja az utolsó Eb-selejtezőt

A Szerbia elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatottunk tagjai szombaton egy rövid belgrádi városnézés és az ellenfél játékának hosszabb videóelemzése után a vasárnapi meccsnek otthont adó Omladinski-stadionban tartott edzést.

Eb-selejtezőt játszik, vb-selejtezőt néz a csapat

Péntek délelőtt Újszentivánban edzett a Szerbia elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatott, majd délután útra kelt Belgrádba, ahol vasárnap 16. 30-kor az Omladinski-stadionban mérkőzik meg a házigazdák korosztályos gárdájával.

Újabb sérülések az Szerbia elleni Eb-selejtező előtt

Csütörtökön találkoztak a vasárnapi, Szerbia elleni idegenbeli Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatott tagjai. Mivel csapata hétközi kupameccsén a kispesti Ivancsics Gellért és a nyíregyházi Miskolczi László megsérült, Várhidi Péter az újpesti Kiss Zoltánt is meghívta a keretbe.

Vasárnap, Szerbiában zárjuk az Eb-selejtezőket

U21-es válogatottunk vasárnap vívja utolsó Eb-selejtezőjét az aktuális sorozatban. Várhidi Péter együttese 16. 30-kor Belgrádban, az Omladinski-stadionban Szerbia vendégeként lép pályára.

Az U21-es válogatott kezdőcsapata

U21-es válogatottunk 20. 45-kor az Albert Flórián Stadionban Európa-bajnoki selejtezőt játszik San Marino korosztályos együttesével. Várhidi Péter kora délután kihirdette a kezdőcsapat összeállítását.

Kiegészült az U21-es válogatott

Hétfőn azok a játékosok is csatlakoztak a San Marino elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatotthoz, akik vasárnap még klubcsapataikban játszottak, s a korosztályos gárda valamennyi tagja egészségesen készül a kedden 20. 45-kor az Albert Flórán Stadionban kezdődő meccsre.

Hétfőn az MLSZ-ben találkoznak válogatottunk tagjai

A-válogatottunk programja változatlan, a Puskás Ferenc Stadionban augusztus 20-án 18 órakor kezdődő Montenegró elleni barátságos mérkőzésre készülő keret tagjai hétfőn 11. 30-kor randevúznak az MLSZ székházában. A kedden Eb-selejtezőn San Marinót fogadó U21-es gárda már a tatai edzőtáborban gyakorol.

Szatmári végleg Regginába igazolt

Szatmári Lóránd, az elmúlt egy évben meggyőzte a Reggina szakmai stábját arról, hogy érdemes hosszú távon számolni vele.

Futsal válogatottunk újoncokat avat Portugáliában

Futsal válogatottunk hétfőn elutazik Portugáliába, ahol egy hatcsapatos nemzetközi tornán vesz részt. Kozma Mihály együttese Angolával és Horvátországgal küzd majd a továbbjutásért, a másik csoportba Grúzia, Líbia és Portugália került.

Pölöskei Gábor lett a Honvéd szakvezetője

A Budapest Honvéd vezetői csütörtökön bejelentették, hogy Pölöskei Gábor lesz a csapat új vezetőedzője. A tréner munkáját Csábi József és Farkas Tibor segíti majd.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017