• Hírek

Sikeres egyeztetés Poprádon

A magyar futsal képviselőit szlovák kollégáik meghívták a Poprádon zajló nemzetközi tornára - azzal a céllal, hogy egyezető tárgyalást folytassanak egy közös kupáról. Az MLSZ nevében Kasza János, a Futsal EURO 2010 projektmenedzsere, valamint a futsal bizottság két tagja, Juhász Péter és Izsvák Zsolt vett részt a múlt hétvégén folytatott megbeszélésen.

Meghívások Indonéziától Dániáig

A 90-es évek óta nem fordult elő, hogy fél éven belül három magyar játékvezető is vb-selejtezőt vezessen - most azonban ismét erről számolhatunk be.

Belgrádi fiaskó: döntés a jövő hét elején

Elbert Gábor, az MLSZ főtitkára arról tájékoztatta honlapunkat, hogy Várhidi Péter - mint szokás, s ez esetben a szövetség vezetőinek külön felszólítására is - benyújtotta írásos jelentését az általa irányított U21-es válogatott vasárnapi, belgrádi 8-0-ás vereségével kapcsolatban. Az utolsó, szégyenteljes kudarccal végződött Eb-selejtezőről megfogalmazott Várhidi-véleményről és általában a történtekről a jövő hét elején alakítja ki hivatalos álláspontját az MLSZ vezetése, s ekkor születik majd döntés az esetleges következményekről is.

Súlyos vereséggel zárták az Eb-selejtezőket fiataljaink

U21-es válogatottunk vasárnap, Szerbiában játszotta utolsó Eb-selejtezőjét. Fiataljaink súlyos vereséget szenvedtek, a szerbek 2-0-ás félidő után 8-0-ra győztek. Pintér Ádámot a találkozó 27. percében, még gólnélküli állásnál kiállította a játékvezető.

Mindenki egészségesen várja az utolsó Eb-selejtezőt

A Szerbia elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatottunk tagjai szombaton egy rövid belgrádi városnézés és az ellenfél játékának hosszabb videóelemzése után a vasárnapi meccsnek otthont adó Omladinski-stadionban tartott edzést.

Eb-selejtezőt játszik, vb-selejtezőt néz a csapat

Péntek délelőtt Újszentivánban edzett a Szerbia elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatott, majd délután útra kelt Belgrádba, ahol vasárnap 16. 30-kor az Omladinski-stadionban mérkőzik meg a házigazdák korosztályos gárdájával.

Újabb sérülések az Szerbia elleni Eb-selejtező előtt

Csütörtökön találkoztak a vasárnapi, Szerbia elleni idegenbeli Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatott tagjai. Mivel csapata hétközi kupameccsén a kispesti Ivancsics Gellért és a nyíregyházi Miskolczi László megsérült, Várhidi Péter az újpesti Kiss Zoltánt is meghívta a keretbe.

Priskin nem lesz ott a Szerbia elleni Eb-selejtezőn

Priskin Tamásnak hasfalhúzódása van, ezért a Watford támadója nem tud az U21-es válogatott rendelkezésére állni a vasárnapi, Szerbia elleni idegenbeli Eb-selejtezőn. A játékos sérüléséről klubjának vezetői értesítették az MLSZ illetékeseit.

Vasárnap, Szerbiában zárjuk az Eb-selejtezőket

U21-es válogatottunk vasárnap vívja utolsó Eb-selejtezőjét az aktuális sorozatban. Várhidi Péter együttese 16. 30-kor Belgrádban, az Omladinski-stadionban Szerbia vendégeként lép pályára.

Ötgólos győzelem San Marino ellen

U21-es együttesünk kedd este az Albert Flórián Stadionban San Marino együttesét fogadta Európa-bajnoki selejtezőn. Válogatottunk Feczesin Róbert és Szalai Ádám két-két góljával, valamint Filkor Attila találatával 5-0-ra győzött.

Az U21-es válogatott kezdőcsapata

U21-es válogatottunk 20. 45-kor az Albert Flórián Stadionban Európa-bajnoki selejtezőt játszik San Marino korosztályos együttesével. Várhidi Péter kora délután kihirdette a kezdőcsapat összeállítását.

Kiegészült az U21-es válogatott

Hétfőn azok a játékosok is csatlakoztak a San Marino elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatotthoz, akik vasárnap még klubcsapataikban játszottak, s a korosztályos gárda valamennyi tagja egészségesen készül a kedden 20. 45-kor az Albert Flórán Stadionban kezdődő meccsre.

Hétfőn az MLSZ-ben találkoznak válogatottunk tagjai

A-válogatottunk programja változatlan, a Puskás Ferenc Stadionban augusztus 20-án 18 órakor kezdődő Montenegró elleni barátságos mérkőzésre készülő keret tagjai hétfőn 11. 30-kor randevúznak az MLSZ székházában. A kedden Eb-selejtezőn San Marinót fogadó U21-es gárda már a tatai edzőtáborban gyakorol.

Ingyenes a belépés az U21-esek Eb-selejtezőjére

A korosztályos válogatott a jövő kedden Európa-bajnoki selejtezőn San Marino csapatával mérkőzik meg az Albert Flórián Stadionban. A 20 óra 45 perckor kezdődő összecsapásra ingyenes a belépés.

U19-es Európa-bajnokság:A Milan rekordere is ellenfelünk lesz

Az olasz A-válogatott Európa-bajnoki útját járja eddig Francesco Rocca U19-es legénysége Csehországban. A képlet hasonló, ha nem is tejesen azonos: az ifik sem tudták megnyerni első két mérkőzésüket (a görögökkel 1-1-re, az angolokkal 0-0-ra végeztek), de a csoportzárón jóvátettek mindent, és egy győzelemmel tovább tudtak lépni - ráadásul csoportelsőként.

Tizenegy év után újra a kontinens legjobbjai között

Az U19-es Európa-bajnokság a felnőtt és az utánpótlás (U21) válogatottak tornái után az UEFA harmadik legrangosabb kontinensbajnoki tornája.

Szatmári végleg Regginába igazolt

Szatmári Lóránd, az elmúlt egy évben meggyőzte a Reggina szakmai stábját arról, hogy érdemes hosszú távon számolni vele.

Futsal válogatottunk újoncokat avat Portugáliában

Futsal válogatottunk hétfőn elutazik Portugáliába, ahol egy hatcsapatos nemzetközi tornán vesz részt. Kozma Mihály együttese Angolával és Horvátországgal küzd majd a továbbjutásért, a másik csoportba Grúzia, Líbia és Portugália került.

Pölöskei Gábor lett a Honvéd szakvezetője

A Budapest Honvéd vezetői csütörtökön bejelentették, hogy Pölöskei Gábor lesz a csapat új vezetőedzője. A tréner munkáját Csábi József és Farkas Tibor segíti majd.

Erwin Koeman megtartotta első edzését

Hétfő délután Erwin Koeman színes, nyolcvanperces, sok új elemet tartalmazó, állandó mozgásra és ritmusosságra alapuló edzést vezényelt Vácott a válogatott keret tagjainak. A két kapussal, Fülöp Mártonnal és Köteles Lászlóval Petry Zsolt foglalkozott. A tréning után a kapitány elmondta: elégedett első tapasztalataival, s úgy látja, minden játékos kellően motivált.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018