• Hírek

Hétvégén nemzetközi négyestorna Debrecenben

Szombaton és vasárnap a debreceni Főnix Csarnok ad otthont a Visegrádi Négy Nemzet Kupának, amelyen a cseh, a szlovák a lengyel és a magyar felnőtt, valamint az U21-es futsal válogatott lép parkettre.

Gulácsi a Herefordban folytatja

A Liverpool a szezon végéig kölcsönadta a League One-ban, azaz az angol harmadosztályban szereplő Hereford Unitednek a magyar U21-es válogatott kapusát, Gulácsi Pétert.

Elmaradnak a mai cseh-magyar válogatott meccsek

A Cseh- és a Magyar Labdarúgó Szövetség futsal bizottságának vezetői közösen úgy határoztak, hogy nem rendezik meg a mai A-, és U21-es futsal válogatott mérkőzést Hodoninban. A döntés oka az, hogy a jeges utak nem teszik lehetővé a biztonságos közlekedést.

Szoros vereség Csehország ellen

A magyar futsal válogatott némileg balszerencsés mérkőzésen 1-0-ás vereséget szenvedett Csehország ellen a keddi, Ikrényben megrendezett felkészülési mérkőzésen.

Díjtalan a belépés a Csehország elleni meccsekre

Kedden Ikrényben futsal A-válogatottunk és az U21-es együttes is megmérkőzik Csehország hasonló gárdájával. A fiatalok 15.30-kor lépnek parkettre, az A-együttes meccse pedig 18 órakor kezdődik. A szurkolók mindkét mérkőzésre belépőjeggyel, de díjtalanul léphetnek be - a felnőttek találkozóját a SportTV élőben közvetíti.

Másodszor is a hollandok győztek

U21-es futsal válogatottunk a hétfői, budafoki 3-2-es vereség után kedden Üllőn mérkőztek meg a holland korosztályos gárdával. A mieink ezúttal sem jártak sikerrel, csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett.

Barátságos meccsek Hollandia ellen

U21-es futsal válogatottunk hétfőn és kedden barátságos mérkőzésen fogadja Hollandia korosztályos együttesét. Ma este 19.15-től Budafokon, kedden 19 órakor pedig Üllőn mérkőznek meg egymással a csapatok.

Németh Krisztián visszatért

A Liverpool tartalékcsapatának magyar támadója közel három hónap kihagyás után újra pályára lépett a gárda bajnokiján.

Másodszor is legyőztük Romániát

A szerdai 2-1-es makói győzelem után U21-es futsal válogatottunk csütörtökön idegenben is felülmúlta a román korosztályos csapatot, a Frank Tamás által irányított gárda 2-3-as félidő után 6-3-ra győzött Temesváron.

Győzelem Románia ellen

U21-es futsal válogatottunk szerdán, Makón 2-1-es győzelmet aratott Románia gárdája ellen, együttesünk góljait Kertész Gergő és Kovács Krisztián szerezte. Csütörtökön ismét összecsap a két csapat, a 'visszavágóra' Temesváron kerül sor.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017