• Hírek

Huszti Szabolcs csapata a dobogón zárta a bajnokságot
2009. november 29., 19:55

Vasárnap az utolsó fordulót rendezték meg az orosz bajnokságban. Huszti Szabolcs együttese, a Zenit győzelemmel zárta a szezont, s így a harmadik helyen végzett, ami azt jelenti, hogy jövőre indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Dzsudzsák ismét a kapuba talált
2009. november 22., 19:03

A holland bajnokságban a PSV Eindhoven hazai pályán magabiztosan, 4-0-ra verte a Heracles gárdáját. Dzsudzsák Balázs ezúttal is kulcsszerepet játszott csapata sikerében, az első találat előtt gólpasszt adott, majd a másodikat már ő szerezte - ez volt a hetedik bajnoki gólja az idényben az eindhoveniek színeiben.

A belgák elleni kezdőcsapat
2009. november 14., 19:31

Erwin Koeman szövetségi kapitány kihirdette a ma esti, Belgium elleni, genti (20.45, Sport1, Duna TV) barátságos mérkőzésen pályára lépő válogatottunk kezdőcsapatát.

Rangos nemzetközi mérkőzésekkel zárják az évet játékvezetőink
2009. november 11., 10:19

Az UEFA játékvezetői bizottsága elkészítette az év hátralévő mérkőzéseinek küldéseit. Kassai Viktor csapatára december 8-án egy később kijelölendő Bajnokok Ligája-találkozó vár, s hozzá kapcsolódó hír, hogy Nigériában kijelölték az U17-es vb továbbra is a helyszínen maradó játékvezetőit - a sikeres negyeddöntőnek is köszönhetően Európából a német és magyar team maradt kint. További működésüket természetesen a döntőbe kerülő csapatok kontinens szerinti hovatartozása is befolyásolhatja.

EL: Dzsudzsák-gól, Németh-gólpassz
2009. november 05., 23:01

Csütörtökön három válogatott játékosunk is érdekelt volt az Európa Liga csoportkörében, és mindannyian szereztek sikerélményeket a mérkőzéseiken. Juhász Roland együttese továbbjutott, Dzsudzsák Balázs pontot érő gólt szerzett, Németh Krisztián pedig gólpasszt adott.

Olimpiai keret: 13 vb-bronzérmes Egervári Sándor jelöltjei között
2009. november 04., 11:43

Egervári Sándor, az U20-as és U21-es, egyben olimpiai válogatottunk szövetségi edzője kijelölte bő, 23 tagú keretét a jövő pénteken (Győr, 16 óra, a belépés díjtalan) sorra kerülő, Olaszország elleni Eb-selejtezőre. A listán 13 olyan játékos szerepel, aki helyet kapott a szeptember-októberi egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmes csapatban. A november 13-i találkozót hétfőtől közös felkészülés előzi meg az MLSZ telki edzőközpontjában.

Belga-magyar, magyar-olasz: akkreditálás
2009. november 04., 11:20

Mint ismert: A-válogatottunk november 14-én Gentben a Belgium elleni barátságos találkozóval fejezi be idei szereplését. Ezúton is felhívjuk a mérkőzésről tudósítani szándékozó újságírók figyelmét, hogy akkreditálási kérelmüket november 8., vasárnap déli 12 óráig juttassák el e-mailben a press@mlsz.hu címre. Tájékoztatásul közöljük, hogy a november 13-án sorra kerülő magyar-olasz U21-es Eb-selejtezőre külön akkreditálás nem szükséges, belépés a Győri ETO stadionjába sajtóigazolvány felmutatásával lehetséges.

Erwin Koeman bő kerete Belgium ellen
2009. november 02., 19:14

Erwin Koeman kijelölte 23 tagú bő keretét a Belgium ellen jövő szombaton Gentben sorra kerülő barátságos mérkőzésre.

Koeman-Egervári egyeztetés
2009. október 31., 15:14

Szombaton, még mielőtt elkezdődött volna az a két Soproni Liga-találkozó, amelyen személyesen akart jelen lenni, Erwin Koeman egyórás, konstruktív megbeszélést folytatott Egervári Sándorral. A-válogatottunk szövetségi kapitánya és az egyiptomi vb-n bronzérmes U20-as együttesünk szakvezetője hosszasan elemezte a legutóbbi hetek tapasztalatait, értékelte korosztályos csapatunk, s játékosainak teljesítményét.

Futsal válogatott:Ezüstérmet szereztünk Debrecenben
2009. szeptember 20., 15:40

Futsal válogatottunk vasárnap a debreceni Főnix Csarnokban Szlovákia ellen az aranyérem megszerzéséért lépett parkettre a Visegrádi Négy Nemzet Kupán. A rendes játékidő 1-1-es döntetlennel zárult, s mivel a hosszabbításban sem született döntés, következtek a büntetők, amelyekkel Szlovákia szerezte meg a tornagyőzelmet. A harmadik helyért vívott mérkőzésen Lengyelország 4-3-ra legyőzte Csehországot.

A csapat vasárnap az aranyéremért játszhat
2009. szeptember 19., 21:45

Szombaton a debreceni Főnix Csarnokban megkezdődött a Visegrádi Négy Nemzet Kupa nevű nemzetközi futsal négyestorna, amely a januári, hazai rendezésű Eb-döntő főpróbájának is tekinthető. Válogatottunk Lengyelország ellen lépett parkettre, s 1-0-ás félidő után 5-1-re nyert, így vasárnap 13 órakor az aranyéremért mérkőzhet meg a nap másik meccsén Csehországot büntetőkkel legyőző Szlovákiával.

Hétvégén nemzetközi négyestorna Debrecenben
2009. szeptember 14., 11:00

Szombaton és vasárnap a debreceni Főnix Csarnok ad otthont a Visegrádi Négy Nemzet Kupának, amelyen a cseh, a szlovák a lengyel és a magyar felnőtt, valamint az U21-es futsal válogatott lép parkettre.

Gaál Gyöngyit és Kulcsár Juditot jelölték a női Eb-döntőre
2009. június 30., 10:30

Újabb felkérés érkezett az MLSZ-be az UEFA játékvezetői bizottságától: az év legjelentősebb női labdarúgó-eseményére, az augusztus végén Finnországban megrendezendő Eb-döntőre - figyelembe véve a továbbképzéseken nyújtott teljesítményeket - az európai szövetség a kilenc játékvezető egyikének Gaál Gyöngyit, asszisztensének dr. Kulcsár Juditot jelölte. A megbízatás értékét növeli, hogy hazánkon kívül csak a rendező, valamint Anglia és Németország delegál játékvezetőt és asszisztenst is a kontinensviadalra.

Kulcsár Katalin után Ring György is Eb-döntőt kapott
2009. június 27., 11:08

Csütörtökön az Eurosporton egyenes adásában láthattuk, amint Michel Platini UEFA-elnök és Michel Vautrot, egykori kiváló játékvezető jelenlétében Svájcban a kontinens legfiatalabb FIFA játékvezetője, Kulcsár Katalin - kiváló szakmai értékelést kapva - levezette a női U17-es Eb döntőjét. Hétfőn újabb magyar játékvezető szerepel Eb-fináléban: a svédországi U21-es torna döntőjén, az Anglia - Németország meccsen Ring György lesz az egyik asszisztens.

Kulcsár Katalin Eb-döntőt vezet
2009. június 24., 09:15

Csütörtökön kerül sor a Nyonban megrendezett U17-es női Európa-bajnokság döntőjére, amelyet Spanyolország és Németország vív.

Komoly feladatok előtt játékvezetőink
2009. június 16., 13:22

Az UEFA játékvezetői bizottsága kijelölte az Ukrajnában július 17-én kezdődő U19-es Eb döntőjének játékvezetőit. A hat sípmester között van Vad II István is, aki az elmúlt héten előbb a Szlovákia - Svédország U21-es, majd a Dánia - Olaszország U23 korosztályú barátságos mérkőzést vezette kiváló értékeléssel. Rajta kívül több magyar játékvezető is jelentős nemzetközi megbízatásnak tesz eleget a napokban, vagy a közeljövőben.

Díjazták az elmúlt bajnokság legjobbjait
2009. június 06., 19:43

A magyar futsal szinte minden szinten képviseltette magát a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában pénteken, amikor sor került a 2008-2009-es bajnoki esztendő legjobbjainak jutalmazására. A díjakat Horváth Cs. Attila, a szövetség futsalért felelős elnökségi tagja, valamint Ragadics Ferenc, az MLSZ 4+1-es bizottságának alelnöke adta át.

Két Luxemburg elleni meccsel kezdjük az Eb-selejtezőket
2009. május 25., 16:45

Olimpiai válogatottunk júniusban kezdi meg szereplését a 2011-es U21-es Európa-bajnokság (s egyben olimpiai kvalifikációs torna) selejtezőiben. A mieink Olaszország, Wales, Bosznia-Hercegovina és Luxemburg társaságában a 3. csoportba kerültek, első két meccsüket (június 6-án Győrben, 10-én pedig Dudelange-ban) egyaránt Luxemburg korosztályos csapatával vívják.

Kulcsár Katalin az U17-es női Eb-n bíráskodik
2009. május 20., 10:35

Az UEFA arról értesítette a magyar szövetséget, hogy a június végi női U17-es Európa-bajnoki döntő egyik játékvezetőjének Kulcsár Katalint jelöli. A hír szakmai értékét emeli, hogy a kontinens legfiatalabb, de már számos női tornán kiváló eredményt elért játékvezetőnőjéről van szó.

UEFA-kupa: Kassai Viktor vezeti a Hamburg - Galatasaray meccset
2009. március 10., 10:17

Az Európai Labdarúgó-szövetség illetékeseitől megérkezett az aktuális játékvezető-küldés. Ennek értelmében Kassai Viktor segítőivel (Erős Gábor, Vámos Tibor illetve Szabó Sándor) csütörtökön a Hamburg - Galatasaray mérkőzésen bíráskodik majd.

Főszponzoraink
Szponzoraink