• Hírek

Szlovénia ellen játszik az U20-as válogatott

U20-as válogatottunk kedden, 16 órától Zalaegerszegen játssza második mérkőzését a Regionális Bajnokságban.

Javuló játék az Eb-selejtezőkön

U21-es válogatottunk szombaton 2-1-es vereséget szenvedett Törökországban, pedig a mieink végig bátran játszva egyenrangú ellenfelei voltak a hazaiaknak.

Közel jártunk a pontszerzéshez Törökországban

A magyar U21-es válogatott jól játszott Törökországban, nem állt messze a pontszerzéstől, de a házigazdák végül 2-1-re megnyerték a mérkőzést a két csapat Eb-selejtezőjén.

Kezdőcsapat a törökök ellen

Az U21-es válogatott isztambuli sétával kezdte a ma délutánt, majd taktikai értekezlet szerepelt a programban, amelyen Róth Antal kihirdette a törökök elleni kezdőcsapatot.

Az első félidei játékra alapozhat az U21-es válogatott

Bár végül 3-2-es vereséget szenvedett Splitben a magyar U21-es válogatott a horvátok vendégeként, az első félidőben nemzetközi szinten mérve is jól játszott együttesünk. A sikerességhez azonban még rengeteget kell fejlődni.

A belgák elleni kezdőcsapat

Erwin Koeman szövetségi kapitány kihirdette a ma esti, Belgium elleni, genti (20.45, Sport1, Duna TV) barátságos mérkőzésen pályára lépő válogatottunk kezdőcsapatát.

Rangos nemzetközi mérkőzésekkel zárják az évet játékvezetőink

Az UEFA játékvezetői bizottsága elkészítette az év hátralévő mérkőzéseinek küldéseit. Kassai Viktor csapatára december 8-án egy később kijelölendő Bajnokok Ligája-találkozó vár, s hozzá kapcsolódó hír, hogy Nigériában kijelölték az U17-es vb továbbra is a helyszínen maradó játékvezetőit - a sikeres negyeddöntőnek is köszönhetően Európából a német és magyar team maradt kint. További működésüket természetesen a döntőbe kerülő csapatok kontinens szerinti hovatartozása is befolyásolhatja.

Olimpiai keret: 13 vb-bronzérmes Egervári Sándor jelöltjei között

Egervári Sándor, az U20-as és U21-es, egyben olimpiai válogatottunk szövetségi edzője kijelölte bő, 23 tagú keretét a jövő pénteken (Győr, 16 óra, a belépés díjtalan) sorra kerülő, Olaszország elleni Eb-selejtezőre. A listán 13 olyan játékos szerepel, aki helyet kapott a szeptember-októberi egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmes csapatban. A november 13-i találkozót hétfőtől közös felkészülés előzi meg az MLSZ telki edzőközpontjában.

Belga-magyar, magyar-olasz: akkreditálás

Mint ismert: A-válogatottunk november 14-én Gentben a Belgium elleni barátságos találkozóval fejezi be idei szereplését. Ezúton is felhívjuk a mérkőzésről tudósítani szándékozó újságírók figyelmét, hogy akkreditálási kérelmüket november 8., vasárnap déli 12 óráig juttassák el e-mailben a press@mlsz.hu címre. Tájékoztatásul közöljük, hogy a november 13-án sorra kerülő magyar-olasz U21-es Eb-selejtezőre külön akkreditálás nem szükséges, belépés a Győri ETO stadionjába sajtóigazolvány felmutatásával lehetséges.

Koeman-Egervári egyeztetés

Szombaton, még mielőtt elkezdődött volna az a két Soproni Liga-találkozó, amelyen személyesen akart jelen lenni, Erwin Koeman egyórás, konstruktív megbeszélést folytatott Egervári Sándorral. A-válogatottunk szövetségi kapitánya és az egyiptomi vb-n bronzérmes U20-as együttesünk szakvezetője hosszasan elemezte a legutóbbi hetek tapasztalatait, értékelte korosztályos csapatunk, s játékosainak teljesítményét.

Futsal válogatott:Ezüstérmet szereztünk Debrecenben

Futsal válogatottunk vasárnap a debreceni Főnix Csarnokban Szlovákia ellen az aranyérem megszerzéséért lépett parkettre a Visegrádi Négy Nemzet Kupán. A rendes játékidő 1-1-es döntetlennel zárult, s mivel a hosszabbításban sem született döntés, következtek a büntetők, amelyekkel Szlovákia szerezte meg a tornagyőzelmet. A harmadik helyért vívott mérkőzésen Lengyelország 4-3-ra legyőzte Csehországot.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017