• Hírek

U19: a csapatépítés jegyében telt a kedd délután

Színes programot szervezett keddre az U19-es válogatottnak a szakmai stáb.

U19: Felcsúton telt ház előtt játszik a válogatott

Egy héttel a portugálok előtti mérkőzés előtt elfogytak a belépők a magyar U19-es válogatott Pancho Arénában sorra kerülő találkozójára.

Koman Vladimir: Ismételjék meg a mi eredményünket!

Koman Vladimir Európa-bajnoki és világbajnoki bronzérmet is szerzett magyar korosztályos válogatott tagjaként, és hasonló élményt kíván a szombaton kezdődő Európa-bajnokságra a jelenlegi U19-es együttesnek is.

Jegyinformációk az U19-es Eb meccseire

A július 19-én kezdődő U19-es Európa-bajnokság mérkőzéseire egységesen 500 forintba kerülnek a jegyek, de tíz fős csoportok fejenként 200 forintért, ötven fős csoportok fejenként 100 forintért juthatnak be a meccsekre.

U19: jövő szombatra időzíti a csúcsformát a válogatott

A jövő szombaton kezdődő U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott formája sokat javult három nap alatt, de még van tere a fejlődésnek.

U19: döntetlen az Eb-főpróbán

A jövő szombaton kezdődő, hazai rendezésű U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott utolsó felkészülési mérkőzésén 2-2-es döntetlenre végzett az üzbégek ellen.

U19: az 1984-es Eb-győztesek látogattak Telkibe

Idén 30 éve, hogy a Bicskei Bertalan vezette magyar ifjúsági válogatott Szovjetunióban megnyerte a korosztályos Európa-bajnokságot. Az aranyérmes csapat néhány tagja csütörtökön az U19-es válogatott telki edzőtáborába látogatott, és élménybeszámolót tartott a hazai rendezésű Eb előtt álló játékosoknak.

U19: footgolfozás dobta fel a válogatott hangulatát

Az üzbégektől elszenvedett keddi vereség után a hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U19-es válogatott szerdán Kisorosziban, a Magyar Golf Clubban töltötte a délutánt.

U19: fáradtan játszott a válogatott

Az üzbégektől elszenvedett 2-1-es vereség után Mészöly Géza elmondta: az elmúlt két hétben végzett kemény munka okozta fáradtság állt a gyengébb játék hátterében.

Nem ment a játék az üzbégek ellen

U19-es válogatottunk nem játszott jól az üzbégek elleni felkészülési mérkőzésen, és elszenvedte első idei vereségét.

U19: kedden és pénteken főpróbázik a válogatott

Kedden és pénteken az üzbégeket fogadjuk Telkiben.

U19: megszűnőben a labdaelvonási tünetek

A hazai rendezésű Európa-bajnokság előtt álló U19-es válogatott ezen a héten Telkiben készül a július 19-én kezdődő viadalra.

U19: Hajdú B. István a vb-kvalifikációért szorít

Július 19-én, a magyar válogatott osztrákok elleni mérkőzésével kezdetét veszi a hazai rendezésű U19-es Európa-bajnokság. Az mlsz.hu megkérdezett néhány szakértőt a tornát megelőző várakozásairól.

U19-es Eb: hivatalossá vált a menetrend

Az UEFA nyilvánosságra hozta a július 19-én kezdődő magyarországi U19-es Európa-bajnokság részletes menetrendjét.

U19: vb-meccsekkel is hangol az Európa-bajnokságra a válogatott

Csütörtökön dunai hajózással lazított az Esztergomban edzőtáborozó U19-es válogatott, a csapat tagjait a nap folyamán Buzánszky Jenő is meglátogatta.

Buzánszky Jenő: Előre a nemzetért és az egyéni dicsőségért!

Az Aranycsapat hátvédje szerint kettős feladat vár Mészöly Géza futballistáira a július 19-én kezdődő Eb-n: mindent meg kell tenniük az ország dicsőségéért és a saját karrierjük előrelendítéséért.

U19: megkezdődött az Eb-felkészülés utolsó szakasza

Mészöly Géza együttese keddtől péntekig Esztergomban készül, elsősorban erőnléti gyakorlatok várnak a játékosokra.

U19: tartanak a magyar válogatottól a csoportellenfelek

A magyar U19-es válogatott Ausztriával, Izraellel és Portugáliával került egy csoportba a július 19-én kezdődő Európa-bajnokságon. A riválisok szakvezetői az mlsz.hu-nak nyilatkozva elmondták: Mészöly Géza együttesének jó esélye lehet a csoportból való továbbjutásra.

Mészöly Géza: Erősorrendben jönnek az ellenfelek

A mai, felcsúti sorsoláson a csoportbeosztás mellett az is eldőlt, hogy a magyar válogatott az osztrákok ellen kezd a július 19-én kezdődő, hazai rendezésű U19-es Eb-n, majd a portugálok és az izraeliek következnek.

U19-es Eb: Ausztria, Izrael és Portugália a három csoportellenfél

Csütörtökön este, Felcsúton, a Puskás Akadémia épületének aulájában elkészítették a július 19-én kezdődő magyarországi U19-es Európa-bajnokság csoportbeosztását. Az A csoportban Magyarország, Izrael, Ausztria és Portugália küzd a továbbjutásért, a B jelű négyesben Németország, Szerbia, Bulgária és Ukrajna kapott besorolást.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018