• Hírek

Megkezdték a felkészülést a fiatalok

Az U19-es válogatott tagjai Várhidi Péter vezetésével elkezdték a felkészülést a májusi, Írországban sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőkre.

Két játékosunk az Európa-válogatottban

Nagy megtiszteltetés érte két fiatal labdarúgónkat, Németh Krisztiánt és Dudás Ádámot. A két játékos meghívást kapott az UEFA által összeállított U18-as Európa-válogatottba, amely februárban két mérkőzést játszik majd Spanyolországban Afrika korosztályos együttese ellen.A kétmeccses túra február végén kezdődik, a találkozók Barcelonában lesznek február 27-én és március 1-jén.

Dabason rendezik a februári Eb-selejtezőket

A magyar futsal válogatott abban a szerencsés helyzetben van az idén, hogy hazai pályán vívhatja meg az Európa-bajnoki selejtezőket. Február 20. és 23. között Dabason Görögország, Litvánia és Oroszország együttesével csap össze Kozma Mihály gárdája.

Új csapat épül

Válogatottunk ötvenszázalékos esztendőt hagy maga mögött: nyolc mérkőzésből négyet megnyert, négy alkalommal pedig vereséget szenvedett. Fájó, hogy a 2008-as Európa-bajnoki kvalifikációért folytatott harcban együttesünk négy találkozón mindössze három pontot szerzett.

Játékkal búcsúztatták az óesztendőt az U19-esek

A Várhidi Péter által irányított U19-es válogatott tagjai csütörtökön a SportMax centrumban találkoztak, hogy egy jó hangulatú összejövetel keretében búcsúztassák a sikeres 2006-os esztendőt.

Parádés tornagyőzelem

U19-es csapatunk nem vallott szégyent a tavaszi Európa-bajnoki selejtezőkön. Továbbjutnia ugyan nem sikerült a csoportból, ám a második helyen végzett, ami mindenképpen dicséretes.

Rutin és lendület

Sikeres évet zár a Kozma Mihály által irányított együttes, amely idei tizenkét mérkőzéséből úgy nyert meg hatot, hogy közben a világ legjobbjaival, a spanyolokkal és a brazilokkal is játszott kétszer-kétszer.

Két nehéz sorozat között

Az esztendő zárásaként értékeljük válogatottaink idei teljesítményét, felidézzük csapataink ez évi eredményeit. Összeállításunkban sorra veszünk minden nemzeti együttest, amely mérkőzést játszott 2006-ban.

Történelmi kupaszereplés

Válogatottunk egy nem túl jó Szlovák-kupa szerepléssel kezdte az évet, ám ezután ezüstérmet szerzett a X. Niigatai Ifjúsági Labdarúgó Tornán. Az együttes kevésbé sikeresen fejezte be az évet a Csehországban rendezett 13. Vaclav Jezek Ifjúsági Tornán.

Eredményes esztendő

Az esztendő zárásaként értékeljük válogatottaink idei teljesítményét, felidézzük csapataink ez évi eredményeit. Összeállításunkban sorra veszünk minden nemzeti együttest, amely mérkőzést játszott 2006-ban.

U19-es csapatunk újabb veresége

A frissen alakult magyar U19-es futsal válogatott szerdán ismét megmérkőzött a szlovák korosztályos együttessel, a helyszín ezúttal Pozsony volt. A keddi, 8-1-es vereség után csapatunk újra kikapott a tapasztaltabb játékosokból álló Szlovákia válogatottjától.

Bronzérem a Jonatán-kupán

Az esztendő zárásaként értékeljük válogatottaink idei teljesítményét, felidézzük csapataink ez évi eredményeit. Összeállításunkban sorra veszünk minden nemzeti együttest, amely mérkőzést játszott 2006-ban.

Szlovákia legyőzte U19-es csapatunkat

A magyar U19-es futsal válogatott története első összecsapását játszotta kedden délután, Győrben. Az összeszokottabb szlovák csapat 6-0-ás félidőt követően 8-1-re nyert Soós Ferenc együttese ellen.

Szlovákiával mérkőzik az U19-es csapat

A magyar U19-es futsal válogatott tagjai kedden Győrben, szerdán pedig Pozsonyban csapnak össze a szlovák korosztályos együttessel.

Nagyon nehéz csoportba kerültek a lányok

Kedden délután Nyonban, az UEFA székhelyén megtartották a női utánpótlás-válogatottak Eb-selejtezőinek sorsolását. A Markó Edina vezette U19-es magyar együttes az egyik legerősebb csoportba kapott besorolást.

Válogatottunk ötödik az UEFA rangsorán

Az Európai Labdarúgó Szövetség elkészítette a korosztályos válogatottak ranglistáját. A magyar U19-eseket az ötödik helyre sorolta az UEFA, az U17-esek pedig a 14. helyen állnak összesítésben.

Sorsolás előtt a csapat

December 5-én Nyonban, az UEFA székházában sorsolják az U19-es női labdarúgó Európa-bajnokság második selejtezőkörének csoportbeosztását.

Labdarúgóink a Magyarország - Kanada mérkőzésről 6.

A Kanada elleni találkozó előtt sorozatunk utolsó részeként Vass Ádám, a Stoke City, valamint Bodor Boldizsár, a Roda JC labdarúgója nyilatkozik.

A magyar válogatott Kanada elleni kezdőcsapata

Várhidi Péter megbízott szövetségi kapitány a délutáni edzés után kihirdette a magyar válogatott Kanada elleni kezdőcsapatát. Keddre véglegessé vált, hogy Horváth András nem léphet pályára a szerdai találkozón.

Labdarúgóink a Magyarország-Kanada mérkőzésről 5.

Sorozatunk ötödik részében két MTK-s fiatal, Bori Gábor és Németh Krisztián nyilatkozik a szerdai, Kanada elleni találkozó kapcsán.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018