• Hírek

A csapat másodszor is legyőzte Szlovákiát

Női U19-es válogatottunk kedden Szencen 2-0-ra győzött Szlovákia együttese ellen. Markó Edina gárdája szerdán Győrben újra megmérkőzött a szlovák csapattal - és ismét 2-0-ás sikert aratott.

Edzőtáborban a csapat

A női U19-es válogatott tagjai vasárnap óta Győrben edzőtáboroznak. A gárda kedden és szerdán Szlovákia együttesével méri majd össze tudását, az első találkozóra Szencen, a másodikra pedig Győrben kerül sor.

Hegedűs két gólja győzelmet ért

Both József együttese felkészülési mérkőzésen az Újpest FC U19-es csapatával mérte össze tudását. A korosztályos gárda 0-1-es első félidőt követően 2-1-re győzött.

Döntetlen a BKV Előre ellen

Az U19-es válogatott felkészülési mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott az NB II-es BKV Előre együttesével. A korosztályos együttes gólját Lencse László szerezte.

Eb-selejtező előtt U17-es együttesünk

Nyonban kisorsolták az első alkalommal megrendezendő női U17-es Európa-bajnokság selejtezőinek csoportbeosztását.

Edzés, majd mérkőzés Agárdon

U17-es válogatottunk labdarúgói a keddi napot Agárdon töltötték. Az MTK Budapest meghívásának eleget téve a csapat tagjai a kék-fehérek utánpótlás-centrumában, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián vettek részt egy intenzív, másfél órás tréningen, majd délután megmérkőztek az MTK U19-es csapatával.

Egygólos vereség Horvátország ellen

A keddi, gól nélküli találkozó után a magyar U19-es válogatott csütörtökön ismét megmérkőzött Horvátország korosztályos együttesével. Csapatunk ezúttal 2-1-es vereséget szenvedett Umagban.

Szakály Dénes hazatért

Szakály Dénes, a Kaposvári Rákóczi középpályása nem lépett pályára az U19-es válogatott keddi, Horvátország elleni edzőmeccsén. Hiányzásának oka az volt, hogy a játékos testén kiütések keletkeztek. Mivel nem tudni, pontosan mi okozta a kiütéseket - és hogy a betegség fertőzhet-e -, dr. Kormos Miklós csapatorvos úgy döntött, jobb, ha a játékos hazatér, s a középpályás el is hagyta a porecsi edzőtábort.

Gól nélküli döntetlen Horvátország ellen

U19-es válogatottunk vasárnap utazott Horvátországba. A korosztályos együttes kedd délután Horvátország gárdája ellen játszott felkészülési mérkőzést. A találkozónak - amely 0-0-ás döntetlennel zárult - azonban csak az első félideje volt valódi futballmérkőzés, a második félidő a talaj rettenetes állapota miatt értékelhetetlen volt.

Egy csoportban Szerbiával az U21-es válogatott

Kedden Stockholmban sorsolták az U21-es válogatottak Európa-bajnoki selejtező-csoportjait. A magyar válogatott a 8. csoportba került Szerbia, Lettország, Fehéroroszország és San Marino társaságában.

Győzelem a Ferencváros ellen

Az U18-as válogatott számára a Ferencváros U19-es együttese elleni mérkőzéssel folytatódott az idei program. A találkozón, amelyet a SportMax műfüves pályáján rendeztek, a válogatott 4-0-ra győzött.

Az UEFA-rangsor éllovasával mérkőzik a csapat

Eddig is egyértelmű volt, hogy a Markó Edina által vezetett magyar női U19-es válogatott nehéz csoportba került a korosztályos Európa-bajnoki selejtezők elit körében. Az azonban csak most derült ki, hogy az UEFA ranglistája alapján a német együttes, amely a tavaszi minitorna házigazdája lesz, Európa legerősebb gárdája.

Változás az utazókeretben

Az U19-es válogatott vasárnap reggeli találkozóján derült ki, hogy Esterházy Mátyás, a Budafoki LC kapusa megsérült, ezért Kurucz Péter, az Újpest FC harmadik számú kapusa utazott el a csapattal a porecsi edzőtáborozásra.

Idei legfontosabb feladatára készül a csapat

Az U19-es válogatott tagjai vasárnap reggel találkoznak, majd Várhidi Péter vezetésével útra kelnek Porecsbe. Az együttes két mérkőzést játszik majd Horvátország korosztályos válogatottja ellen.

Porecsbe utazik az U19-es csapat

Három nappal a Felcsút elleni felkészülési meccs után ismét találkoznak az U19-es együttes tagjai. A csapat - már Várhidi Péter vezetésével - Horvátországba utazik, ahol két edzőmérkőzést játszik majd a házigazdák válogatottja ellen.

Vereség az edzőmeccsen

Az U19-es válogatott csütörtökön 4-2-es vereséget szenvedett idei első, Felcsút elleni felkészülési mérkőzésén.

A szerdai játék és hozzáállás az elvárás

A magyar válogatott a harmadik helyen végzett a ciprusi nemzetközi tornán. A kupán azonban nem az eredményesség volt az elsődleges szempont, hanem az, hogy Várhidi Péter szövetségi kapitány folytathassa a jövő válogatottjának építését.

Tizenhárom mérkőzést játszik idén az A-válogatott

Hétfőn este az MLSZ-ben évindító stábértekezletre került sor. A megbeszélésen kiderült, hogy a Várhidi Péter szövetségi kapitány által vezetett A-válogatott ebben az esztendőben összesen 13 mérkőzésen, közte 8 Eb-selejtezőn lép pályára.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018