• Hírek

Németh bemutatkozott a Liverpool első csapatában

Németh Krisztián szerda este a Villarreal elleni felkészülési mérkőzésen játszotta első mérkőzését a felnőttek között.

Gólzáporos döntetlen a Forma 1-es gálameccsen

Szerdán több mint tízezer néző előtt rendezték meg az Albert-stadionban a MAI CASCO jótékonysági mérkőzést, amelyen válogatottunk szövetségi kapitánya, Erwin Koeman is főszerepet kapott.

Az Eb-bronz a csapat és az új működési rendszer sikere is

A szombaton befejeződött U19-es Európa-bajnokságon válogatottunk az elmúlt huszonnégy év legnagyobb sikerét elérve bronzérmet szerzett. Korosztályos csapatunk a kontinens négy legjobb együttese közé került - s ez a játékosokon és a szakmai stáb tagjain kívül annak a rendszernek is köszönhető, amelynek korlátain belül ezentúl valamennyi nemzeti együttesünk készül majd. Kisteleki István, az MLSZ elnöke Eb-értékelésében vázolta honlapunknak az új, állandó optimális minőséget ígérő struktúrát.

Egymás ellen játszottak női válogatottjaink

Női U19-es és U17-es csapatunk a hétvégén nemzetközi tornán vett rész Szombathelyen. A fiatalabb korosztály bizonyult jobbnak: az U17-esek az 5., az idősebbekből álló csapat pedig a 6. helyen végzett.

Németország nyerte meg az U19-es Eb-t

Szombaton került sor a csehországi U19-es Európa-bajnokság döntőjére, a Németország - Olaszország összecsapásra. A finálét 3-1-re megnyerték a németek, akik így első ízben szerezték meg a korosztályos kontinensbajnoki címet. A magyar válogatott az utóbbi huszonnégy év legjobb eredményét produkálva bronzérmes lett a tornán és kijutott a jövő évi, Egyiptomban megrendezendő U20-as világbajnokságra.

A ráckevei tornára időzít az U17-es válogatott

Az augusztus 6-9. között megrendezendő hagyományos ráckevei tornára készülő U17-es válogatott szerda óta Szombathelyen edzőtáborozik. Zsivoczky Gyula együttese szombaton edzőmeccset játszott a ZTE U19-es gárdájával - a mérkőzést a zalaiak nyerték 1-0-ra.

Két válogatottunk is részt vesz a szombathelyi tornán

A női U19-es és U17-es válogatott a hétvégén hatcsapatos nemzetközi tornán vesz részt Szombathelyen. A kupán a két, egyaránt Markó Edina által irányított együttes mellett a horvát Dinamo Zagreb, a szlovák Slovan Bratislava, az osztrák FC Graz, valamint a házigazda Viktória FC vesz részt.

U19: UEFA-elismerés a magyar válogatottnak

A csehországi U19-es Eb-t két megfigyelő követte figyelemmel, a cseh Zdenek Sivek és az északír Roy Millar. Utóbbi feladata volt az A-csoport megfigyelése, így a magyar válogatott teljesítményéről is ő nyilatkozott az európai szövetség honlapján.

Hazatért az Eb-bronzérmes csapat

Az MLSZ autóbusza, fedélzetén az Európa-bajnoki bronzérmes U19-es válogatott tagjaival csütörtökön 15. 45-kor élénk médiaérdeklődéstől kísérve érkezett meg a szövetség székházához. A leszállás után a játékosokat megrohamozták az újságírók és fotósok, majd a televíziós stábok készítettek interjúkat a Csehországból hazatérő fiatalokkal.

Sisa Tibor: Büszke vagyok, ha örömet okoztunk

Korosztályos válogatottunk az utóbbi huszonnégy év legjobb eredményét produkálva bronzérmet szerzett a csehországi U19-es Európa-bajnokságon. Fiataljaink a szerdai elődöntőben 1-0-ás vereséget szenvedtek ugyan Olaszországtól, de ahogyan csoportmérkőzéseiken, úgy most is jó teljesítményt nyújtottak, lelkesen küzdöttek - nem csoda, hogy a plzeni stadion lelátóin helyet foglaló több mint kétezer magyar szurkoló vastapssal köszönte meg nekik az Eb-szereplést. Az együttes a terveknek megfelelően 15. 30 és 17 óra között érkezik meg az MLSZ-hez.

Plzeni emlékképek

U19-es válogatottunk szerdai, Olaszország elleni Eb-elődöntőjére valósággal özönlöttek a magyar szurkolók Plzenbe. Nagyon sokan zászlójuk közepére írták településük nevét - a látvány alapján az ország minden tájáról keltek útra drukkerek, hogy bíztassák fiataljainkat. Honfitársaink remek hangulatot teremtettek nem csupán a stadionban, hanem az azt övező parkban is, ahol az MLSZ nemzeti színű lobogókkal díszített pavilonja fogadta a meccsre érkezőket.

U19-es Európa-bajnokság, elődöntő:Mi játszottunk jobban, de az olaszok győztek

U19-es válogatottunk szerdán Olaszország ellen lépett pályára a csehországi Eb elődöntőjében. A mieink jól és veszélyesen futballoztak, ám a meccs egyetlen gólját az olaszok szerezték, így nem sikerült bejutnunk a fináléba. Fiataljaink azonban így is bronzéremmel térhetnek haza, s jövőre ott lesznek az egyiptomi világbajnokságon.

Edzőtáborban az U17-esek

U17-es válogatottunk szerdától Szombathelyen edzőtáborozik. Zsivoczky Gyula együttese az augusztus 6-9. között sorra kerülő ráckevei nemzetközi tornára, valamint a szeptemberi, hazai rendezésű Eb-selejtezőtornára készül.

Magyarinvázió Plzenben

Az MLSZ helyszínen tartózkodó munkatársai arról tájékozatták honlapunkat, hogy szurkolóink özönlenek Plzenbe, ahol U19-es válogatottunk 17. 30-kor Eb-elődöntőt játszik Olaszországgal.

U19-es Európa-bajnokság:Ragyogó napsütés várja szurkolóinkat Plzenben

Az ébresztő és reggeli után taktikai megbeszélésen vesznek részt a délutáni, Olaszország elleni elődöntőre készülő U19-es válogatottunk tagjai. Jelenleg verőfényesen süt a nap Prágában, és az előrejelzések szerint a 17. 30-kor kezdődő meccs idején 24 fokos meleg lesz Plzenben.

U19-es Európa-bajnokság:Szerdán Olaszország ellen a döntőbejutás a tét

Kisebb sérülések hátráltatják a csehországi Európa-bajnokságon az elődöntőre készülő U19-es válogatottunk felkészülését. A csapat a délutáni edzésen már a szerdán 17. 30-kor Plzenben Olaszország ellen alkalmazandó játék elemeit gyakorolta.

U19-es Európa-bajnokság: Játékosaink a csapat erejében bíznak

A magyar U19-es válogatott újabb nagy kihívás előtt áll: szerdán Olaszország ellen kell kivívnia a döntőbejutást. Az eddigi komoly feladatok ellenére a játékosok önbizalma egy pillanatig sem ingott meg a csehországi Eb időtartama alatt, és fiataljaink a jövőről is bizakodóan nyilatkoztak.

U19-es Európa-bajnokság:Svein Oddvar Moen vezeti az olasz-magyar elődöntőt

Az UEFA illetékesei kijelölték a két elődöntő játékvezetőit. Az Olaszország - Magyarország mérkőzésen (szerda 17. 30, Plzen) a norvég Svein Oddvar Moen bíráskodik, a két asszisztens a máltai Konrad G. Borg és a holland Sander Van Roekel, a negyedik játékvezető pedig a skót William Collumot lesz.

U19-es Európa-bajnokság: Szerda, Plzen, magyar-olasz: várják a szurkolókat

Minden előkészület megtörtént, sor került az utolsó hivatalos egyeztetésre az Európai Labdarúgó Szövetség és a helyi szervezők képviselőivel, így már semmi akadálya nincs annak, hogy a magyar szurkolók gondtalanul élvezhessék Plzenben az U19-es Európa-bajnokság elődöntőjében sorra kerülő magyar-olasz mérkőzést.

U19-es Európa-bajnokság:Olaszország ellen a maximumot kell nyújtani

Hétfőtől már teljes mértékben az Olaszország elleni elődöntőre összepontosítanak U19-es válogatottunk tagjai. A csehországi Eb egyik számunkra új helyszínén, Plzenben 17. 30-kor kezdődő találkozón várhatóan ismét többezres magyar nézősereg előtt léphet pályára Sisa Tibor együttese.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018