• Hírek

Wilco van Buuren hétvégén szűkít keretet

A jövő heti, hazai rendezésű Eb-selejtezőtornára készülő U19-es válogatottunkhoz az U20-asok Alpok-Adria kupameccse után visszatért Wilco van Buuren és Zsivoczky Gyula, s már csatlakozott a stábhoz az A-válogatott máltai meccséről megérkezett Jámbor László fejlesztési igazgató is. Wilco van Buuren a hétvégén szűkít keretet, s kijelöli, kik vesznek részt a selejtezőkön.

Sérülések nehezítik a felkészülést

Az október 20. és 25. között megrendezendő U19-es Eb-re gyakorló együttes hétfő óta Tatán edzőtáborozik. A munkát nehezíti, hogy sérülés miatt több játékos nem tudott csatlakozni az együtteshez, és azok közül sem mindenki egészséges, aki ott van a táborban.

Szencen lesz az Alpok-Adria kupameccs

Wilco van Buuren, az U-válogatottak szakmai munkájáért felelős team vezetője a keddi ebéd után az október 20. és 25. közötti hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőtornára készülő U19-es válogatott edzőtáborából átutazott Győrbe, az U20-as együtteshez, s már ő tartotta a délutáni edzést.

Edzőtáborban az Eb-selejtezőkre készülő csapat

Az október 20. és 25. közötti U19-es Eb-selejtezőkre készülő válogatott keret tagjai hétfőn a tatai edzőtáborba költöztek. A mieink 20-án San Marino, 22-én Azerbajdzsán, 25-én pedig Skócia korosztályos együttesével mérkőznek meg Nyíregyházán, a csoport többi találkozójára Tiszaújvárosban kerül sor.

Szerdán Alpok-Adria kupameccset játszik a gárda

U20-as válogatottunk szerdán 16. 30-kor Pozsonyban játszik Alpok-Adria kupamérkőzést Szlovákia ellen. A keret tagjai hétfőn délelőtt találkoztak az MLSZ székházában, ahol Wilco van Buuren, az U-válogatottak munkáját irányító team vezetője és Zsivoczky Gyula szövetségi edző rövid megbeszélést tartott velük. A játékosok ezután Győrbe utaztak, ahol szerdáig készülnek, s ebéd után buszoznak át Pozsonyba, a meccs helyszínére.

Wilco van Buuren kihirdette az Eb-keretet

Wilco van Buuren kijelölte az október 20. és 25. között Nyíregyházán és Tiszaújvárosban rendezendő U19-es Eb-selejtezőkre készülő válogatott keretét. A csapat hétfőtől Tatán készül a tornára, amelynek során 20-án San Marino, 22-én Azerbajdzsán, 25-én pedig Skócia korosztályos együttesével mérkőzik meg Nyíregyházán.

Edzőtáborban az U19-es válogatott

Az október végi, Nyíregyházán és Tiszújvárosban rendezendő Eb-selejtezőkre készülő U19-es válogatott tagjai hétfőn háromnapos edzőtáborozásra Tatára utaztak. A csapat október 20-án San Marino, 22-én Azerbajdzsán, 25-én pedig Skócia korosztályos együttesével mérkőzik meg Nyíregyházán.

Háromgólos vereség Olaszországban

Női válogatottunk csütörtökön Olaszországban játszotta le utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét. Együttesünk Valtellinában 2-0-ás félidő után 3-0-ra kikapott a házigazdák válogatottjától.

Sisa Tibor lemondott

Az U19-es válogatottal Eb-bronzérmet nyerő Sisa Tibor az MLSZ vezetőivel történt egyeztetést követően lemondott posztjáról, s közös megegyezéssel távozik a szövetségből. Mindezt azok után döntötte el a szakember, hogy két héttel ezelőtt az MLSZ irányítói közleményben jelentették be: számítanak a munkájára a korosztályos válogatottakat felkészítő, újonnan kialakításra kerülő operatív team tagjaként.

Százszázalékos teljesítménnyel lett csoportelső a csapat

Női U19-es válogatottunk harmadik mérkőzését is lejátszotta a boszniai Eb-selejtezőtornán. A mieink Oroszországgal csaptak össze, Szuh Erika mesterhármasával 3-1-re győztek, s így csoportelsőként jutottak tovább a jövő tavasszal Fehéroroszországban rendezendő középdöntőbe.

Továbbjutott a női U19-es válogatott

A házigazda Bosznia-Hercegovina együttese után Moldovát is nagy fölénnyel, 7-0-ra győzte le női korosztályos csapatunk, amelynek tagjai kedden Oroszország ellen vívnak újabb Eb-selejtezőt.

Gólzáporos győzelemmel kezdtük az Eb-selejtezőket

Női U19-es válogatottunk csütörtökön kezdte meg szereplését Eb-selejtezőkörében, Szarajevóban. A mieink a hazai csapattal mérkőztek meg és 5-2-es félidőt követően 9-3-as győzelmet arattak Bosznia-Hercegovina ellen.

Szegeden készül az Eb-selejtezőtornára a csapat

A jövő héten Boszniában játszik Európa-bajnoki selejtezőket női U19-es válogatottunk. A keret tagjai vasárnaptól Szegeden készülnek a Moldova, a Bosznia-Hercegovina és az Oroszország elleni mérkőzésekre.

Győzelemmel zárta a tornát a válogatott

A magyar U19-es válogatott a Szerbiában zajló Vilotic emléktornán, Bácskatopolyán 1-0-ra legyőzte Montenegró gárdáját, s így a harmadik helyet szerezte meg csoportjában.

Ismét egygólos vereség a Vilotic emléktornán

Balszerencsés körülmények között második találkozóját is elveszítette a magyar U19-es válogatott a Vilotic emléktorna második napján. Ezúttal Szerbia volt csapatunk ellenfele, s a házigazdák 0-0-ás félidő után 1-0-ra győztek.

Vereséggel kezdett az U19-es válogatott

Egy, a meccs hajrájában megítélt tizenegyest követően került hátrányba, majd szenvedett 1-0-ás vereséget a magyar U19-es válogatott Szerbiában a Vilotic emléktorna nyitónapján Izrael ellen. A mieink a szerbek ellen javíthatnak.

Meccsel fejezte be táborozását a csapat

U17-es válogatottunk három napig Szombathelyen edzőtáborozott. A szeptember végi Eb-selejtezőkre készülő együttes szerdán a Tatabánya U19-es csapata elleni edzőmeccsel zárta az összetartást.

Összetartás a Vilotic emléktorna előtt

U19-es válogatottunk tagjai szerdán találkoztak, majd a ráckevei edzőtáborba buszoztak, ahol a vasárnap kezdődő Stevan Vilotic emléktornára készülnek. A mieink szombaton utaznak el szálláshelyükre, Szabadkára.

Összetartáson az Eb-selejtezőkre készülő csapat

A szeptember végi, hazai rendezésű Eb-selejtezőtornára készülő U17-es válogatott tagjai háromnapos összetartáson vesznek részt Tatán. Zsivoczky Gyula együttese a tétmérkőzések során szeptember 22. és 27. között Grúzia, Bosznia-Hercegovina és Csehország ellen lép majd pályára Szombathelyen.

Gulácsival és Simonnal nyert a Liverpool-tartalék

Gulácsi Péter végigjátszotta a liverpooliak tartalékbajnokiját, Simon András csereként állt be az együttesbe.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017