• Hírek

Finnországban készül az elitkörre az U19-es válogatott

A törökországi Európa-bajnoki selejtező elitkörre készülő U19-es válogatottunk a héten játssza utolsó felkészülési meccseit a soron következő tétmeccsek előtt.

Jó játékkal döntetlen Izraelben

A május végén kezdődő Európa-bajnoki selejtező elitkörre készülő U19-es válogatottunk szerdán lejátszotta második izraeli felkészülési mérkőzését is, Szepessy László együttese 1-1-es döntetlent játszott a házigazdákkal.

Újabb nemzetközi feladatok várnak játékvezetőinkre

A magyar játékvezetők közül Kassai Viktor ezúttal Európa Liga-mérkőzésre szóló megbízatást kapott: április 15-én a Szpartak Moszkva – Porto negyeddöntő visszavágót vezeti.

Telkiben edzőtáborozott az U19-es női válogatott

A hét elején a Turtóczki Sándor vezette női U19-es válogatott kerete kétnapos összetartáson vett részt Telkiben.

U17, U19: Két hónap a mérlegen

Egy hétvége még hátravan abból az időszakból, amelynek során legjobb 17 és 19 éves labdarúgóink január eleje óta minden alkalommal két és fél napot közösen készültek az MLSZ teljesen újszerű edzőtáborában a március végi és a májusi Eb-selejtezőjük előtt, de az első összegzésre már szerdán sor került: Jámbor László, a szövetség fejlesztési igazgatója és Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottakat irányítói edzői csoport irányítója valamennyi NB I-es és NB II-es klub érdeklődő képviselőjét várta az összejövetelre.

'Méregerős' keret az olaszok ellen

Részben a 19 évesek Európa-bajnokságának májusi selejtezőjére (Szerbiában játszunk a házigazdák, az osztrákok és a finnek társaságában), részben az U20-as válogatottak őszi, egyiptomi világbajnokságára készülő ifjú futballtehetségeink idei első jelentős erőpróbája lesz február 11-én Paviában a vendéglátó olaszok elleni Alpok-Adria Kupa mérkőzés.

Év végi nemzetközi meccsdömping

A magyar játékvezetők az év végén is számos megtisztelő meghívásnak tesznek eleget.

U19-es válogatott: Gulácsi Péter is csatlakozott

A hétfőn kezdődő U19-es Eb-selejtezőtornára készülő válogatottunk tagjai vasárnap Tatáról átköltöztek Nyíregyházára, s Wilco van Buuren koraeste már a hétfői, San Marino elleni mérkőzés helyszínén, a Sóstói Stadionban tartott edzést a csapatnak. A keret kiegészült, Nyíregyházán a liverpooli Gulácsi Péter is csatlakozott társaihoz.

Vasárnap utazik az Eb-selejtezők helyszínére a csapat

A szombat délelőtti edzést követően Wilco van Buuren kijelölte szűk keretét a jövő heti U19-es Eb-selejtezőtornára. Együttesünk hétfőn San Marino, szerdán Azerbajdzsán, szombaton pedig Skócia korosztályos gárdájával mérkőzik meg Nyíregyházán. A csoport első két helyezettje jut tovább a jövő tavasszal esedékes elitkörbe.

Szombaton lesz keretszűkítés

Az október 20. és 25 között Nyíregyházán és Tiszaújvárosban rendezendő U19-es Eb-selejtezőtornára készülő együttesünk valamennyi tagja részt vett a pénteki foglalkozásokon, bár Kovács Dániel ismét fájlalja kissé a lábát. Wilco van Buuren a szombati edzést követően hirdeti ki, kiket nevezünk a mérkőzésekre.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017