• Hírek

Telkiben edzőtáborozott az U19-es női válogatott

A hét elején a Turtóczki Sándor vezette női U19-es válogatott kerete kétnapos összetartáson vett részt Telkiben.

A Vasas-vegyessel meccselt az U19-es válogatott

Az U19-es és U17-es válogatott tagjai utolsó közös hétvégéjüket töltik az MLSZ edzőtáborában a tavaszi Eb-selejtezők előtt. Az idősebbek péntek délután a Fáy utcában játszottak edzőmérkőzést a Vasas vegyescsapata ellen, s bár a fiatalok jóval több helyzetet dolgoztak ki, mint az angyalföldiek, egyetlen támadást sem sikerült góllal befejezniük, így a találkozó 0-0-ás döntetlennel végződött.

U17, U19: Két hónap a mérlegen

Egy hétvége még hátravan abból az időszakból, amelynek során legjobb 17 és 19 éves labdarúgóink január eleje óta minden alkalommal két és fél napot közösen készültek az MLSZ teljesen újszerű edzőtáborában a március végi és a májusi Eb-selejtezőjük előtt, de az első összegzésre már szerdán sor került: Jámbor László, a szövetség fejlesztési igazgatója és Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottakat irányítói edzői csoport irányítója valamennyi NB I-es és NB II-es klub érdeklődő képviselőjét várta az összejövetelre.

Sisa Tibor lett a Honvéd vezetőedzője

A Budapest Honvéd illetékesei a szombati, Vasas elleni vereség után szerződést bontottak a csapat szakvezetőjével, Pölöskei Gáborral.

Az U17-es válogatott kerete Hollandia ellen

A tavaszi Eb-selejtezőkre készülő U19-es és U17-es válogatottak a hétvégén utolsó közös összetartásukon vesznek részt az MLSZ edzőtáborában.

Hat gólt lőve nyerte edzőmeccsét az U17-es válogatott

U19-es és U17-es válogatottunk tagjai már a hetedik közös hétvégét töltik az MLSZ edzőtáborában. A két, egyaránt a tavaszi Eb-selejtezőkre készülő csapat közül ezúttal az U17-esek játszottak edzőmeccset: a fiatalok szombat délután Budafokon 1-0-ás félidő után 6-1-re legyőzték a vendéglátók néhány felnőtt játékossal megerősített U19-es csapatát.

U20: Javítani kell a hatékonyságon

Az U20-as válogatott szerdai Alpok-Adria kupameccsén némileg szerencsétlen körülmények között szenvedett 3-0-ás vereséget Olaszországban. Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottak mellett dolgozó edzői csapat vezetője elmondta, bosszantó, hogy jó néhány gólszerzési lehetőségünk közül egyet sem sikerült kihasználni, míg az olaszok eredményesen kontráztak.

Gyakorló meccset játszott az U17-es válogatott

Csütörtök óta immár ötödik alkalommal edzőtáboroznak együtt a tavaszi Eb-selejtezőkre készülő U17-es és U19-es válogatott tagjai.

'Méregerős' keret az olaszok ellen

Részben a 19 évesek Európa-bajnokságának májusi selejtezőjére (Szerbiában játszunk a házigazdák, az osztrákok és a finnek társaságában), részben az U20-as válogatottak őszi, egyiptomi világbajnokságára készülő ifjú futballtehetségeink idei első jelentős erőpróbája lesz február 11-én Paviában a vendéglátó olaszok elleni Alpok-Adria Kupa mérkőzés.

U20: Mindenki egészségesen várja az évadzáró meccset

Wilco van Buuren kedden két edzést tartott Nagykanizsán az évadzáró, Horvátország elleni szerdai Alpok-Adria kupamérkőzésre készülő U20-as válogatottunk tagjainak.

Év végi nemzetközi meccsdömping

A magyar játékvezetők az év végén is számos megtisztelő meghívásnak tesznek eleget.

Csoportmásodikként jutott tovább az U19-es válogatott

U19-es együttesünk az Eb-selejtezőtorna zárónapján, szombaton Nyíregyházán 1-0-ás vereséget szenvedett Skócia korosztályos együttesével szemben, így a mieink a csoport második helyén végezve jutottak tovább a jövő tavasszal esedékes elitkörbe.

Ismét győzött és továbbjutott az U19-es válogatott

U19-es együttesünk második Eb-selejtezőjét is megnyerte Nyíregyházán. A Wilco van Buuren által irányított csapat a San Marino elleni 6-0-ás siker után szerdán Azerbajdzsán ellen győzött 1-0-ra, s így a szombati, Skócia elleni meccs eredményétől függetlenül már továbbjutott a jövő tavaszi elitkörbe.

Kiütéses siker San Marino ellen

U19-es válogatottunk remekül kezdte a hazai rendezésű Eb-selejtezőtornát, csapatunk Nyíregyházán 3-0-ás félidő után 6-0-ra győzött San Marino ellen, s a csoport élére állt. A meccsen Bajner Bálint klasszikus mesterhármast szerzett.

U19-es válogatott: Gulácsi Péter is csatlakozott

A hétfőn kezdődő U19-es Eb-selejtezőtornára készülő válogatottunk tagjai vasárnap Tatáról átköltöztek Nyíregyházára, s Wilco van Buuren koraeste már a hétfői, San Marino elleni mérkőzés helyszínén, a Sóstói Stadionban tartott edzést a csapatnak. A keret kiegészült, Nyíregyházán a liverpooli Gulácsi Péter is csatlakozott társaihoz.

Vasárnap utazik az Eb-selejtezők helyszínére a csapat

A szombat délelőtti edzést követően Wilco van Buuren kijelölte szűk keretét a jövő heti U19-es Eb-selejtezőtornára. Együttesünk hétfőn San Marino, szerdán Azerbajdzsán, szombaton pedig Skócia korosztályos gárdájával mérkőzik meg Nyíregyházán. A csoport első két helyezettje jut tovább a jövő tavasszal esedékes elitkörbe.

Szombaton lesz keretszűkítés

Az október 20. és 25 között Nyíregyházán és Tiszaújvárosban rendezendő U19-es Eb-selejtezőtornára készülő együttesünk valamennyi tagja részt vett a pénteki foglalkozásokon, bár Kovács Dániel ismét fájlalja kissé a lábát. Wilco van Buuren a szombati edzést követően hirdeti ki, kiket nevezünk a mérkőzésekre.

Wilco van Buuren hétvégén szűkít keretet

A jövő heti, hazai rendezésű Eb-selejtezőtornára készülő U19-es válogatottunkhoz az U20-asok Alpok-Adria kupameccse után visszatért Wilco van Buuren és Zsivoczky Gyula, s már csatlakozott a stábhoz az A-válogatott máltai meccséről megérkezett Jámbor László fejlesztési igazgató is. Wilco van Buuren a hétvégén szűkít keretet, s kijelöli, kik vesznek részt a selejtezőkön.

Sérülések nehezítik a felkészülést

Az október 20. és 25. között megrendezendő U19-es Eb-re gyakorló együttes hétfő óta Tatán edzőtáborozik. A munkát nehezíti, hogy sérülés miatt több játékos nem tudott csatlakozni az együtteshez, és azok közül sem mindenki egészséges, aki ott van a táborban.

Szencen lesz az Alpok-Adria kupameccs

Wilco van Buuren, az U-válogatottak szakmai munkájáért felelős team vezetője a keddi ebéd után az október 20. és 25. közötti hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőtornára készülő U19-es válogatott edzőtáborából átutazott Győrbe, az U20-as együtteshez, s már ő tartotta a délutáni edzést.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018