• Hírek

Vereséget szenvedett Ausztriában a női U19-es válogatott

A mieink hamar vezetéshez jutottak, de a házigazdák gyorsan fordítottak, és végül 4-1-re megnyerték a találkozót.

Ausztria ellen játszik a női U19-es válogatott

Szerdán 17 órakor Ausztria válogatottja ellen játszik felkészülési mérkőzést a magyar U19-es női válogatott.

Főszerepben a támadójáték

A szeptemberi Eb-selejtezőre készülő női U19-es válogatott kedden zárta kétnapos telki edzőtáborozását.

Edzőtáborban a női U19-es válogatott

Turtóczki Sándor szövetségi edző irányításával a telki edzőközpontban készülnek a női utánpótlás-válogatott keret tagjai.

Újabb külföldi feladatok előtt játékvezetőink

Fiatal FIFA játékvezetőink eredményesen teljesítették a nemzetközi kupák második selejtezőkörében kapott feladatokat, és mindhárman új megbízásokat kaptak az UEFA játékvezetői bizottságától.

Futsal: díjazták a szezon legjobbjait

A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában átadták a 2010/11-es futsal szezon legjobbjainak járó elismeréseket.

Játékvezetés: folytatódik a nemzetközi nagyüzem

Az UEFA Játékvezető Bizottság vezetőitől még mindig érkeznek gratulációk a szövetségbe játékvezetőink sikeres Bajnokok Ligája-döntőjével kapcsolatban, szerencsére azonban nincs megállás, és nap mint nap új feladatok során kell bizonyítaniuk a nemzetközi keret tagjainak.

Győzelemmel zártuk az elitkört

A magyar U19-es válogatott utolsó mérkőzésén 4-2-es győzelmet aratott a macedónok ellen, ezzel csoportharmadikként zárta a törökországi Eb-selejtező elitkört.

U19-es válogatott: három kiállítás és vereség a törököktől

A magyar U19-es válogatott csütörtökön lejátszotta második mérkőzését a törökországi Antalyában zajló Európa-bajnoki selejtező elitkörben. A mieink hármas emberhátrányban fejezték be a mérkőzést, és vereséget szenvedtek a házigazdáktól.

Vereséggel kezdte az elitkört az U19-es válogatott

A magyar U19-es válogatott lejátszotta első mérkőzését a törökországi Eb-selejtező elitkörben, a mieink 3-0-ás vereséget szenvedtek a csoport favoritjának számító németektől.

Útra kelt Törökországba az U19-es válogatott

A Szepessy László vezette U19-es együttes kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki elitkörben.

Remek formában női válogatottaink

Az elmúlt napokban nagyüzem volt a női labdarúgásban, bő egy hét leforgása alatt négy felkészülési mérkőzést játszottak válogatottjaink.

Tóth Vencel az U17-es Eb-döntőn asszisztál

Az UEFA játékvezető bizottsága felkérésére, a Szerbiában zajló U17-es Európa-bajnokság döntőjén ifj. Tóth Vencel vasárnap 11 órakor a Németország - Hollandia mérkőzésen asszisztál egy grúz kollégájával Kristo Tohver, észt játékvezetőnek.

Másodszor is legyőzte a finneket az U19-es válogatott

A Szepessy László vezette U19-es válogatott lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a május végén kezdődő Európa-bajnoki selejtező elitkör előtt.

Győzött Szlovéniában az U19-es női válogatott

Szerdán a szlovéniai Odranciban játszott felkészülési mérkőzést a magyar U19-es női válogatott. Turtóczki Sándor együttese 2-1-es győzelmet aratott a házigazdák ellen.

Világbajnokság ismét magyar játékvezetőkkel

A FIFA Játékvezető Bizottsága kijelölte a 2011. július 28. és augusztus 20. között, Kolumbiában megrendezésre kerülő U20-as labdarúgó világbajnokság játékvezetőit.

Finnországban a fiataloknak is jól megy

Az Európa-bajnoki elitkörre készülő U19-es válogatottunk délután lejátszotta első finnországi edzőmérkőzését. A Helsinki közelében megrendezett összecsapáson a fiatalok ugyanúgy 2-1-re nyertek, mint a két ország Eb-selejtezőjén tavaly ősszel a felnőtt válogatott.

Finnországban készül az elitkörre az U19-es válogatott

A törökországi Európa-bajnoki selejtező elitkörre készülő U19-es válogatottunk a héten játssza utolsó felkészülési meccseit a soron következő tétmeccsek előtt.

Jó játékkal döntetlen Izraelben

A május végén kezdődő Európa-bajnoki selejtező elitkörre készülő U19-es válogatottunk szerdán lejátszotta második izraeli felkészülési mérkőzését is, Szepessy László együttese 1-1-es döntetlent játszott a házigazdákkal.

Újabb nemzetközi feladatok várnak játékvezetőinkre

A magyar játékvezetők közül Kassai Viktor ezúttal Európa Liga-mérkőzésre szóló megbízatást kapott: április 15-én a Szpartak Moszkva – Porto negyeddöntő visszavágót vezeti.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018