A maximumot kell hozni az olaszok ellen
U19 férfi   |   Archívum   |   2011. szeptember. 05., 20:06
A maximumot kell hozni az olaszok ellen

A Róth Antal vezette U21-es válogatott kedden 17 órától a székesfehérvári Sóstói Stadionban az olasz korosztályo együttessel játszik Európa-bajnoki selejtezőt.

Róth Antal a találkozó előtt elmondta: egy rendkívül erős olasz válogatott ellen lép pályára együttesünk, ellenfelünknél ez a korosztály annak idején U19-es Európa-bajnoki döntőt játszott, és a futballisták nagy része már bemutatkozott a Serie A-ban. Csapatunk ennek megfelelően nehéz kihívás előtt áll, a sikerhez fegyelmezett, szervezett, egységes csapatjátékra és jó egyéni teljesítményekre lesz szükség.

 

- Azt gondolom, kellőképpen feltérképeztük az olaszokat, rengeteg információ került a birtokunkba róluk - mondta az mlsz.hu-nak Róth Antal. - Az összes felkészülési meccsük DVD-felvételét megkaptuk, és ez alapján is kiderült, hogy nem véletlenül sorsolták őket az első kalapból mellénk. Az olaszok nyertek eddig a legtöbbször U21-es Eb-t a kontinensen, rendkívül komolyan is veszik a selejtezőket, az utóbbi időszakban kéthetente vettek részt összetartáson. Eredménysoruk is tiszteletet parancsoló, tizenegy nemzetközi felkészülési meccsükön csak egyszer szenvedtek vereséget. A játékosok nyolcvan százaléka már bemutatkozott a Serie A-ban, a válogatottra céltudatos, racionális, fegyelmezett csapatjáték jellemző. Ennek megfelelően komoly erőpróba vár ránk, a találkozón fegyelmezett, alázatos, egységes csapatjátékra, és jó egyéni teljesítményekre lesz szükségünk a sikeres szerepléshez - fogalmazott Róth Antal.

 

Az olaszok vasárnap érkeztek meg Magyarországra, majd hétfőn a találkozó helyszínén, a székesfehérvári Sóstói Stadionban edzettek. Érdekesség, hogy a szakmai stáb viszonylag fiatal, a néhány éve visszavonult, 49-szeres válogatott Ciro Ferrara a szakvezető, míg a 31-szeres válogatott Angelo Peruzzi a kapusedző a csapat mellett.

 

Jegyinformációk a mérkőzésre

 

A mérkőzésre az MLSZ kedvezményes áron hozott forgalomba belépőket: a jegyek 500, illetve 1000 forintba kerülnek, és országszerte az IBUSZ irodáiban, vagy interneten, a www.ibusz.hu oldalon lehet megvásárolni őket.
 
Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzés napján a Sóstói Stadion pénztárai biztonsági okokból nem nyitnak ki, de azok sem maradnak le a meccsről, akik nem vásárolták meg elővételben jegyeiket: a belépőket egészen a 17 órás kezdésig be lehet szerezni a stadion közelében, az alábbi üzletekben:

 

Vidi Shop (Székesfehérvár, Piac tér 4.)
Premier Jegyiroda (Székesfehérvár, Várkörút 48.)
IBUSZ Iroda (Székesfehérvár, Táncsics u. 5.)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.