• Hírek

Vereséggel kezdtük a női U17-es elitkört

A magyar válogatott hiába játszott kezdeményezőbben, mint az olasz, a vendégek mindkét lehetőségüket gólra váltották a második félidőben és megnyerték a két csapat büki elitkörös összecsapását.

Az olaszok ellen, Bükön kezdjük a női U17-es elitkört

A Schumi Dorottya vezette női U17-es válogatott pénteken az olaszok ellen lép pályára Bükön, az Eb-selejtező elitkör első játéknapján.

Balszerencsés vereség Lengyelországtól

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U17-es válogatottunk a lengyeleket fogadta felkészülési mérkőzésen Óbudán, a III. ker. TVE pályáján.

Gólzáporos meccsen maradtunk alul a lengyelek ellen

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U17-es válogatottunk a lengyeleket fogadta felkészülési mérkőzésen Óbudán, a III. ker. TVE pályáján.

Női U17: döntetlen az osztrákok ellen

A hazai rendezésű Eb-selejtező elitkörre készülő női U17-es válogatott Bükön lépett pályára csütörtökön.

Női utánpótlás: sorsoltak az Eb-selejtezőkre, két elitkört rendezünk

Nyonban a mai napok elkészítették a női U17-es és U19-es válogatottak jövő őszi Európa-bajnoki selejtezőinek csoportbeosztását, valamint a tavaszi elitkör sorsolását.

Női U17: Európa legjobbjai közé sorolták a válogatottat

Az UEFA elkészítette a női U17-es és női U19-es Eb-selejtező elitkör november 24-i sorsolásának kiemelését.

Női U17: reményt ad a válogatott sikere

A Schumi Dorottya vezette női U17-es válogatott hibátlan mérleggel, kapott gól nélkül nyerte meg Eb-selejtező csoportját múlt héten, legyőzve a favorit norvégokat is.

Női U17: Hatalmas bravúrral csoportelső a válogatott

A Schumi Dorottya vezette magyar női U17-es válogatott 1-0-ra legyőzte a favorit norvégokat a hazai rendezésű Eb-selejtező torna utolsó játéknapján Bükön, és csoportelsőként jutott a tavaszi elitkörbe.

Női U17: Az újabb győzelemmel már az elitkörben a válogatott

A magyar női U17-es válogatott pénteken a Bulgária ellen győzelemmel kezdte meg szereplését a hazai rendezésű Eb-selejtező tornán, és a Moldova elleni keddi siker már azt jelenti, hogy Schumi Dorottya csapata kiharcolta az elitkörbe jutást.

Női U17: Gyorsan eldöntöttük a nyitómeccset

A magyar válogatott bő negyedóra után már négy góllal vezetett a bolgárok ellen a női U17-es Eb-selejtező büki mérkőzésén.

Női U17: Péntektől az elitkörért játszik a válogatott

A magyar női U17-es válogatott pénteken Bulgária ellen kezdi meg szereplését a hazai rendezésű Eb-selejtező tornán.

Női U17: Értékes döntetlen Portugália ellen

A magyar női U17-es válogatott felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Portugália korosztályos legjobbjai ellen idegenben.

Női U17: Nem sikerült megőrizni a vezetést Portugália ellen

A magyar női U17-es válogatott nemzetközi felkészülési mérkőzéseken vesz részt 2017. szeptember 4-8. között Portugáliában.

Női U17: Hétgólos győzelem a románok ellen

Női U17-es válogatottunk csütörtökön délelőtt lejátszotta második határmenti mérkőzését is a románokkal, ezúttal Kisjenő volt a helyszín.

Női U17: Magabiztos győzelem Románia ellen

Az Eb-selejtező torna előtt álló női U17-es válogatottunk kedden Gyulán mérte össze erejét a románok korosztályos csapatával.

RangAdó Díjátadó Gála: az év legjobbjai

VI. alkalommal rendezték meg vasárnap a RangAdó Díjátadó Gálát, melyen a Magyar Labdarúgó Szövetség díjazta a női- és férfi labdarúgó-bajnokság legkiemelkedőbb teljesítményeit.

Női U16: kétgólos vereség a szlovénoktól

Női U16-os válogatottunk mezőnyben fölényben játszott a házigazda szlovénok ellen az UEFA Development Torna második játéknapján, de a mérkőzést a hazai csapat nyerte meg.

Női U16: Fölényes győzelem Luxemburg ellen

Női U16-os válogatottunk megkezdte szereplését a szlovéniai UEFA Development Tornán.

Női U17: nem tudtuk sikerrel venni az utolsó akadályt

Női U17-es válogatottunk egy skótok elleni 1-1-gyel kezdte meg szereplését a szerbiai Eb-selejtező elitkörben, majd 1-0-ra legyőzte a szerbeket, így két forduló után négy ponttal, a csoport élén várta a szintén négy ponttal álló írek elleni utolsó csoportmérkőzést.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018