• Hírek

Viharban landolt Amszterdamban a csapat
2008. március 12., 12:31

U17-es válogatottunk szerda délelőtt mintegy másfélórás késéssel érkezett meg Amszterdamba. A leszállás nem volt izgalommentes, mert a holland fővárosban hatalmas vihar tombolt, és a gép csak némi biztonsági körözés után tudott landolni. A csapat busszal folytatta útját Apeldoornba, ahol az Eb-selejtező elitkörében Norvégiával, Bosznia-Hercegovinával és Hollandiával mérkőzik meg.

Zsivoczky Gyula keretet szűkített
2008. március 11., 18:07

U17-es együttesünk szombat óta Tatán készül az Eb-selejtezők elitkörére. Zsivoczky Gyula szövetségi edző kedd délután hirdette ki a Hollandiába utazó játékosok névsorát. A bő keretből Nagy Patrik (Rapid Wien), Makai István (Nyírsuli), Szurkos Bence (MTK) és Margitics Andor (Vác) maradt ki.

Kétgólos vereség Rijekában
2008. február 29., 15:53

Horvátországban edzőtáborozó U17-es válogatottunk pénteken az NK Rijeka korosztályos gárdájával játszott edzőmeccset. Zsivoczky Gyula együttese 2-0-ás vereséget szenvedett, a vendéglátók mindkét gólja a szünet előtt esett.

Újabb győzelem Szlovénia ellen
2007. március 08., 12:54

U17-es válogatottunk a keddi, 1-0-ás siker után csütörtökön ismét megmérkőzött Szlovénia korosztályos együttesével. Szokolai László gárdája ezúttal is egygólos győzelmet aratott.

Siker a szlovénok ellen
2007. március 06., 17:20

Magyarország és Szlovénia U17-es válogatottja kétszer is megmérkőzik egymással a héten. Az első, Lendván megrendezett összecsapáson, kedden Szokolai László együttese 1-0-ás győzelmet aratott. A találkozó egyetlen gólját Kádár Tamás fejelte, egy szöglet után.

Főszponzoraink
Szponzoraink