• Hírek

Női A-válogatott: vereséghez vezetett az első félidei kihagyás

Női A-válogatottunk harmadik mérkőzését is lejátszotta a horvátországi Isztria Kupán, ezúttal Szlovákia volt az ellenfél.

Női A-válogatott: szoros meccset játszottunk Ausztriával

Női A-válogatottunk 1-0-ra alulmaradt Ausztria ellen a horvátországi Isztria Kupán.

Döntetlennel kezdtük az Isztria Kupát

Női A-válogatottunk az írek ellen kezdte meg szereplését a horvátországi viadalon. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget.

Női A-válogatott: szerdán kezdődik az Isztria Kupa

Válogatottunk címvédőként érkezik a horvátországi Umagban, de ebben az évben már sokkal erősebb mezőny vesz részt a kupán.

Fölényes lengyel siker Lipóton

Női A-válogatottunk a második félidőben nem tudta felvenni a versenyt a vendégekkel, és végül 7-2-es vereséget szenvedett.

Szerdán Lengyelországgal játszik a női A-válogatott

Markó Edina dupla edzőtáborozást tart a hét elején Lipóton, a női A-válogatott a lengyelekkel játszik szerdán felkészülési mérkőzést, a női U17-es válogatott pedig az Eb-selejtező elitkörre készül.

Női A-válogatott: a kerettagság volt a tét az első idei összetartáson

Női válogatottunk hétfőtől keddig készült közösen a Telki edzőcentrumban. Februárban Lengyelország legjobbjaival találkozik a csapat, míg márciusban egy rangos horvátországi tornán lép pályára.

Női labdarúgás 2014: minden korábbinál sikeresebb évet zárt a szakág

Jelentősen nőtt az igazolt játékosok és a bajnokságban résztvevő csapatok száma, női A-válogatottunk biztatóan szerepelt a vb-selejtezőkön, az MTK Hungária nemzetközi szinten is megállta a helyét, légiósaink szépen helyt állnak a hazainál erősebb külföldi bajnokságokban. Ez volt 2014 a hazai női labdarúgásban.

Női A-válogatott: kiütéssel nyertünk Macedónia ellen

A magyar női labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 8-0-ra legyőzte Macedóniát Telkiben.

A macedónok ellen lép pályára a női A-válogatott

Szerdán 14.30-tól, Telkiben Macedónia ellen játssza a 2014-es év utolsó mérkőzését a Markó Edina által irányított női labdarúgó-válogatott.

Női labdarúgás: megkezdődött az U16-os kiválasztás

Turtóczki Sándor és Lévay Andrea szövetségi edzők vezetésével kétnapos kiválasztó edzőtábort rendeztek az 1999-es születésű leány futballistáknak a hét elején.

Női válogatott: fölényes sikerrel zártuk a vb-selejtezőket

A magyar válogatott 7-0-ra győzte le Lovecsben a bolgárokat, a csereként beállt Vágó Fanni négy gólt szerzett a találkozón.

Utolsó vb-selejtezőjét játssza a női A-válogatott

Markó Edina együttese Bulgáriában mérkőzik meg a házigazdákkal.

Nagy csatában maradt pont nélkül a női válogatott

Markó Edina együttese 0-3-ról egyenlíteni tudott az osztrákok ellen, de a hazaiak lőttek egy negyedik gólt is, és megszerezték a három pontot.

Utolsó vb-selejtezői előtt a női válogatott

Markó Edina együttese szombaton St. Pöltenben lép pályára világbajnoki selejtező mérkőzésen, majd szerdán Bulgáriában zárja a sorozatot.

Női labdarúgás: októberben megalakul az U16-os válogatott

Októberben az 1999-es születésű játékosok kiválasztó edzőtáborozásával megkezdődik női U16-os válogatott programja.

Női A-válogatott: Nem bírtunk a franciákkal

Tisztességesen helyt állt, de 0-4-es vereséget szenvedett női válogatottunk vb-selejtező mérkőzésen a csoportelső és világranglista negyedik helyen álló francia csapat ellen a Bozsik Stadionban.

Női A-válogatott: A tisztes helytállás a cél Franciaország ellen

Augusztus 20-án, 19 órától a Bozsik-stadionban lép pályára világbajnoki selejtező mérkőzésen a női válogatott a világranglista negyedik helyén álló Franciaország ellen.

Női A-válogatott: a Bozsik-stadionban fogadjuk a franciákat

A magyar női A-válogatott augusztus 20-án, 19 órától a Bozsik-stadionban lép pályára világbajnoki selejtező mérkőzésen a világ legjobbjai közé tartozó franciák ellen.

Bronzérmes a női válogatott a Balaton Kupán

Markó Edina együttese 3-1-re legyőzte a horvátokat Balatonfüreden.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018