• Hírek

"Éreztem, hogy bennünk van az erő!"

Dróth Zoltán, a románok elleni Eb-pótselejtező hőse és Sito Rivera szövetségi kapitány nyilatkozott az MLSZ TV-nek a kedd esti mérkőzés után.

Futsal: Elképesztő hajrával Eb-résztvevő a válogatott!

Futsalválogatottunk drámai csatában, egy utolsó másodpercben szerzett győztes góllal hosszabbítás után 4-3-ra legyőzte a románokat, és kijutott a szerbiai Európa-bajnokságra.

Futsal: az Eb-részvétel a tét Debrecenben

Futsalválogatottunk szeptember 15-én Eb-pótselejtező keretében 2-2-es döntetlent ért el a romániai Buzauban a házigazdák ellen. A visszavágót szeptember 22-én, kedden 20 órától rendezik a debreceni Főnix Csarnokban. A mérkőzést az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

Futsal: négygólos döntetlen Romániában

Futsalválogatottunk Eb-pótselejtező mérkőzésén 2-2-es döntetlent játszott Románia ellen Buzauban. A visszavágót szeptember 22-én rendezik Debrecenben.

Futsal: kedden Romániában játszik Eb-pótselejtezőt a válogatott

Futsalválogatottunk kedden, magyar idő szerint 18 órakor játszik Eb-pótselejtezőt a romániai Bouzauban a házigazdákkal. A visszavágót szeptember 22-én rendezik Debrecenben.

Futsal: vereséggel zártunk Lengyelországban

Pénteken lejátszották az utolsó fordulót a Visegrádi Négyek tornán, a lengyelországi Tichyben.

Futsal: négygólos vereség a lengyelektől

A szerdai, szlovákok elleni győzelem után második mérkőzését, a házigazda lengyelek elleni összecsapását elveszítette futsalválogatottunk a Visegrádi Négyek Tornáján.

Visegrádi Négyek Tornája: győzelemmel kezdett a válogatott

A románok elleni Eb-pótselejtezőre készülő magyar futsalválogatott első mérkőzésén legyőzte a szlovákokat a hagyományos Visegrádi Négyek Tornáján, melynek idén Lengyelország ad otthont.

Futsal: Ukrajna és Belgium is ellenfél a vb-selejtezőben

Elkészült a jövő évi, Kolumbiában rendezendő futsal világbajnokság selejtező csoportjainak beosztása.

Futsal: Romániával játszunk az Eb-részvételért

Szerdán Nyonban elkészítették az Eb-selejtező sorozat pótselejtezőjének sorsolását.

Futsal: szoros meccsek Székelyföldön

A szerdán és csütörtökön Székelyudvarhelyen, illetve Szepsiszentgyörgyön mérkőzött meg egymással a magyar és a székely futsalválogatott.

Futsal: jelentős előrelépések az utánpótlás és az edzőképzés terén

Hazánkban jelenleg 13 298 versenyengedélyt kiváltott futsaljátékos van, míg az előző évben 9932 fő, azt megelőző évben pedig mindössze csak 5948 fő volt a nyilvántartásban. A szakemberek száma is gyarapodik, eddig 120 futsaledző vehette át a diplomáját az MLSZ edzőképzésében.

Futsal: teljesítette a kitűzött célt a válogatott

A múlt héten Eb-selejtező minitornán vett részt a futsalválogatott Macedóniában. A házigazdák mellett Spanyolország és Svájc ellen lépett pályára a csapat, és egy győzelemmel, egy döntetlennel, valamint egy vereséggel kiharcolta a második, pótselejtezőt érő helyet a csoportban.

Futsal Eb-selejtező: kiütéses győzelem, megvan a pótselejtező

A 2016-os szerbiai Eb-selejtezők utolsó fordulójában a magyar futsalválogatott 8-2-re győzött Svájc ellen, és megszerezte a második helyet csoportjában, így szeptemberben pótselejtezőt játszik a kontinensviadalon való részvételért.

Futsal: nem sikerült a bravúr a spanyolok ellen

A 2016-os Eb-selejtezők második mérkőzésén a magyar futsalválogatott 5-0-ra alulmaradt Spanyolország ellen Szkopjéban.

Futsal: hatgólos döntetlen Macedónia ellen

Futsalválogatottunk 3-3-as döntetlent játszott Macedónia ellen Szkopjéban első Európa-bajnoki selejtezőjén. Az Eb-selejtezők következő mérkőzését csütörtökön vívja a csapat Spanyolország ellen.

Futsal Eb-selejtező: fontos a megfelelő sebesség

Futsalválogatottunk Macedóniában játszik Eb-selejtezőket a héten. Szerdán 19 órakor a házigazdák ellen lép pályára a csapat, míg csütörtökön a spanyol válogatottal, szombaton pedig Svájc legjobbjaival mérkőzik meg. A macedónok elleni találkozó előtti sajtótájékoztatón Sito Rivera, a mieink szövetségi edzője elmondta: legfontosabb, hogy sebességben topon legyenek játékosai.

Futsal: megérkezett Macedóniába a válogatott

Futsalválogatottunk hétfőn megérkezett Szkopjéba, ahol szerdán a házigazda macedónokkal, csütörtökön Spanyolországgal, míg szombaton Svájc ellen vívja a 2016-os szerbiai Eb selejtezőit.

Futsal: megvan az Eb-selejtezőkre utazó keret

Az utóbbi egy hétben Móron készült a magyar futsalválogatott a jövő héten kezdődő macedóniai Eb-selejtezőkre. Sito Rivera kijelölte azt a 14 fős keretet, amely március 16-án, hétfőn utazik el Szkopjéba.

Futsal: egy gól döntött a finnek ellen

A magyar futsalválogatott a hétfői 2-0-ás győzelme után a második felkészülési mérkőzésen 1-0-ra alulmaradt Finnország ellen Salóban.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017