• Hírek

Futsal: revánsot vettek a franciák

Siro Rivera együttese ezúttal rosszul jött ki az emberelőnyös játékból.

Futsal: szoros győzelem Franciaországban

A francia válogatott kétszer egyenlített a mieink elleni felkészülési meccsen, a harmadik gólunkra viszont már nem tudott válaszolni.

Futsal: Franciaországban zárja az évet a válogatott

Sito Rivera együttese kedden és szerdán is megmérkőzik a francia válogatottal.

Futsal: pályára léptek az utánpótlás-válogatottak

Hasznos nemzetközi mérkőzéseket játszott az U19-es és az U21 csapatunk Poprádon a Visegrádi Négyek Tornáján.

Kétgólos hátrányból vertük Kuvaitot

A Sito Rivera vezette magyar futsalválogatott az első félidőben nem tudott gólt szerezni a Kuvait elleni felkészülési meccsen, de a második játékrészben szerzett három találat végül győzelmet ért.

Futsal: Kuvait a szerdai ellenfél

A magyar futsalválogatott szerdán 19 órakor Móron lép pályára felkészülési mérkőzésen, az ellenfél Kuvait válogatottja lesz.

Sito Rivera keretet hirdetett Kuvait ellen

A válogatott következő fellépése a Kuvait elleni hazai barátságos mérkőzés lesz november 27-én, Móron, majd december 2-5. között Franciaország ellen játszik idegenben a csapat.

Futsal: Kuvait és Franciaország a két következő ellenfél

Sito Rivera szövetségi kapitány minden hónapban összehívja a futsalválogatottat, főként az összeszokás és csapategység megteremtése érdekében. Múlt héten három napon át, keddtől péntekig Telkiben készült a csapat, az utolsó napon a BME futsalcsapatával játszott edzőmérkőzés zárta az összetartást.

Futsal: "Fel tudtunk nőni a feladathoz"

A magyar futsalválogatott játékosai szerint rövid idő alatt sokat lépett előre a csapat.

Futsal: kevés volt az Eb-hez a hősies győzelem

A magyar futsalválogatott hősies küzdelemben 5-4-re legyőzte az ukránokat a gyöngyösi Eb-selejtezőn, de több idegenben lőtt góllal a vendégek jutottak ki az Eb-re.

Futsal: egy győzelem kell az Eb-szerepléshez

Kedden 18 órától Gyöngyösön játszik Eb-pótselejtezőt a magyar futsalválogatott, a mieink egygólos hátrányban várják az ukránok elleni összecsapást.

Bizakodva várják a gyöngyösi visszavágót futsalosaink

Az ukránok elleni Eb-selejtező play off első meccse után a magyar futsalválogatott játékosai a 2-1-es vereség ellenére is elégedettek.

Futsal: egygólos hátrányt kell ledolgoznunk Gyöngyösön

A Sito Rivera vezette magyar futsalválogatott izgalmas, szoros meccsen 2-1-es vereséget szenvedett Harkivban az ukránoktól az Eb-selejtező rájátszásában. Visszavágó egy hét múlva, Gyöngyösön.

Futsal: a csapategység az ukránok fő erőssége

Kedden, magyar idő szerint 18 órakor lép pályára a magyar csapat Ukrajna ellen a Lokomotiv Kharkov csarnokában. A tét az Eb-döntőbe jutás.

Megérkezett Ukrajnába a futsalválogatott

Vasárnap délután megérkezett Harkivba, az ukránok elleni keddi Eb-selejtező helyszínére a magyar futsalválogatott.

Futsal: végleges az Ukrajnába utazó keret

Sito Rivera szövetségi kapitány pénteken kijelölte azt a 14 fős keretet, amely vasárnap hajnalban elutazik Harkivba, és szeptember 17-én, kedden Eb-selejtezőt játszik Ukrajnával.

Közeleg az Ukrajna elleni páros mérkőzés

Keddtől szombatig Móron edzőtáborozik a futsalválogatott, majd vasárnap hajnalban elindul Harkovba, ahol szeptember 17-én, kedden megmérkőzik az ukrán válogatottal az Eb-döntőbe kerülésért.

Döntetlenekkel zártuk a Visegrádi Négyek Tornát

A négycsapatos viadal utolsó játéknapján Szlovákia volt futsalválogatottaink ellenfele Ikrényben. Felnőtt válogatottunk 3-3-mas döntetlent játszott a szlovákokkal, míg U21-es csapatunk 1-1-gyel zárt.

Az első félidő megnyerése kevés volt a csehek ellen

A második játéknapon Csehország volt a futsalválogatottunk ellenfele a Visegrádi Négyek Tornáján, Ikrényben.

Felemás nyitány a Visegrádi Négyek Tornán

A négycsapatos torna első napján a magyar U21-es válogatott legyőzte a lengyeleket, az A-válogatott egygólos vereséget szenvedett.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017