Futsal U21: Peches döntetlen a szlovénok ellen
Férfi futsal   |   Archívum   |   2016. november. 09., 20:31
Futsal U21: Peches döntetlen a szlovénok ellen

A magyar U21-es futsalválogatott 4-4-es döntetlent játszott Bükön a szlovénokkal, úgy, hogy a vendégek az utolsó percben két gólt szereztek.

A magyar válogatott a keddi, szlovéniai győzelme után a büki visszavágót is jól kezdte, Apatini Márk találatával már a 4. percben megszerezte a vezetést, majd Józsa Tamás góljával a 13. percben megduplázta az előnyét. A vendégek egy nagy egyéni hibánkat kihasználva szépítettek a szünet előtt, de a fordulás után megmaradt a magyar fölény, Hajmási Milán, majd Vas Ádám is betalált, vagyis 4-1-es vezetésnél kezdtük meg a hajrát. Az utolsó percekben a szlovénok emberelőnyben támadtak, jelentős nyomás alatt tartották a magyar kaput, szépítettek, majd az utolsó percben két gólt is szerezve döntetlenre mentették a meccset.

- A döntetlen ellenére elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mert a keddinél is jobb játékkal rukkoltunk elő, végig dominálni tudtunk, és egészen a hajráig tartottuk az előnyünket. Az ellenfél háromgólos hátrányban levitte a kapusát, öt a négy ellen támadott, és a szerencsével sem állt hadilábon, így ki tudott egyenlíteni az utolsó pillanatokban. Ha kicsit frissebb lett volna a csapat, akkor minden bizonnyal kivédekeztük volna a végét, de a hajrára kijött a fáradtság a játékosokon. Le a kalappal a srácok előtt, rengeteget dolgoztak az elmúlt napokban, és úgy gondolom, szépen búcsúztattuk el a csapatból kiöregedő kilencvenötös születésű játékosokat - nyilatkozta a mérkőzés után Fehér Zsolt szövetségi edző.

Magyarország-Szlovánia 4-4 (2-1)
Magyarország: Alasztics Marcell - Apatini Márk, Józsa Tamás, Klacsák Bence, Sáhó Kristóf Cserék: Vas Ádám, László Márk, Bognár Bálint, Hajmási Milán, Faragó Lajos, Pál Patrik, Somogyi István


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát
Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.

Horvátországi tornára utazott a futsalválogatott
Meccsbeszámoló
Futsal: Vereség a főpróbán

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.