• Hírek

Szokolai: az első meccset nyerni kell

Szerdán négy mérkőzéssel kezdetét veszi a 26. Nemzetközi Ifjúsági Labdarúgó Torna programja. A magyar U17-es válogatott 17 óra 30 perckor az izraeli nemzeti csapattal találkozik Ráckevén.

Megérkeztek az osztrák-magyar belépői

Hétfőn megérkezett Magyarországra az a félezer jegy, amelyet a Magyar Labdarúgó Szövetség kérésére küldött el az ÖFB az augusztus 16-i, Grazban rendezendő Ausztria-Magyarország összecsapásra.

Rangos nemzetközi torna indul

A Magyar Labdarúgó Szövetség az idén már 26. alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Ifjúsági Labdarúgó Tornát, népszerű nevén a Ráckevei tornát. Az első mérkőzéseket a jövő héten, szerdán rendezik, a döntő pedig szombaton lesz Ráckevén.

Győzött Tatán a válogatott

Az U21-es válogatott kedd délután Tatán a Győri ETO együttese ellen lépett pályára, s a Róth Antal által irányított csapat Magasföldi József 21. percben szerzett találatával 1-0-ra győzött.

A világ legjobbjai várnak a mieinkre

Története során tavaly vett részt először az Európa-bajnokságon a Kozma Mihály szövetségi edző vezette magyar futsalválogatott.

Kialakult a kora őszi program

A magyar válogatott augusztus közepén Ausztriában, szeptember elején pedig előbb Budapesten, majd Zsenicában lép pályára. Az utóbbi két mérkőzésen már a 2008-as Európa-bajnoki kvalifikáció a tét.

A Győri ETO ellen bizonyíthatnak a játékosok

Az augusztusi, Finnország elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es csapat tagjai vasárnap óta a tatai sportközpontban edzőtáboroznak. A csapat kedden a Győri ETO FC ellen játszik felkészülési mérkőzést. A keret tagjai közül mindenki egészséges.

Újabb győzelmével döntőbe jutott a válogatott

A X. Niigatai Ifjúsági Labdarúgó Tornán szereplő U18-as válogatott második mérkőzését is megnyerte. A Várhidi Péter által irányított együttes Japán válogatottja ellen 2-1-es félidő után 4-3-ra győzött, s hétfőn a torna első helyéért mérkőzhet Ausztrália nemzeti csapata ellen.

Tíz gólt szerezve nyert a válogatott Japánban

U18-as válogatottunk a X. Niigatai Ifjúsági Labdarúgó Tornán szerepel Japánban. Várhidi Péter együttese első meccsét szombaton a Niigatai tartományi válogatott ellen játszotta, s 6-1-es félidő után 10-3-ra győzött.

Győzelemmel mutatkozott be Japánban a csapat

Az U18-as válogatott tagjai hétfőn utaztak el Japánba, ahol szombattól a X. Niigatai Ifjúsági Labdarúgó Tornán vesznek részt. A mérkőzésekre készülve az együttes szerdán megmérkőzött a Fukusima csapatával, s a Várhidi Péter által irányított válogatott 5-0-ra győzött.

Kemény ellenfelek várnak a mieinkre Japánban

Várhidi Péter szövetségi edző nemrég vette át Both Józseftől az U18-as válogatott irányítását, a májusban korosztályos Európa-bajnokságon szerepelt együttesre, valamint az új szakvezetőre máris komoly feladat vár.

Japánba utazik az Eb-résztvevő csapat

A májusban, Luxemburgban megrendezett U17-es Európa-bajnokság után a magyar játékosokra ismét komoly feladat vár: az együttes tagjai színvonalas nemzetközi tornán szerepelnek július közepén.

Két edzés szerepel a szerdai programban

A magyar válogatott bő keretének tagjai Siófokon készülnek csütörtöki két felkészülési mérkőzésükre. A Siófok és a Kaposvár elleni mérkőzésekre a belépés mindenki számára díjtalan.

Irány Siófok!

A válogatott tagjai elutaztak Siófokra, ahol Bozsik Péter szövetségi kapitány és Détári Lajos szövetségi edző vezetésével szerdán és csütörtökön három edzésre, valamint két, egyenként 60 perces edzőmérkőzésre is sor kerül.

Bronzérmet szerzett a válogatott

A magyar U14-es válogatott vasárnap délelőtt a bronzéremért mérkőzött a Jonatán Kupán. Simon Attila együttese nyert a Debreceni Honvéd Olasz Focisuli ellen, s ezzel megszerezte a torna harmadik helyét.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017