• Hírek

Játékosaink a magyar-norvégról (2. rész)

Torghelle Sándor bízik abban, hogy új csapatában, a PAOK-ban ismét formába lendül, Czvitkovics Péter pedig úgy érzi, néhány perc is elég lehet neki arra, hogy megbontsa a norvégok védelmét, és gólt szerezzen.

Bemutatjuk a norvég válogatottat III.

Norvégia nemzeti csapata története során mindössze egyszer, 2000-ben kvalifikálta magát Európa-bajnokságra. Világbajnokságon háromszor (1938, 1994, 1998) szerepelt. Utolsó világbajnoki fellépésén, 1998-ban a nyolcaddöntőig jutott.

Játékosaink a magyar-norvégról (1. rész)

A magyar válogatott első idei Európa-bajnoki selejtező mérkőzése előtt a főszereplők, a magyar válogatott játékosai nyilatkoztak honlapunknak. Elsőként Dárdai Pál csapatkapitány és Juhász Roland beszél a Norvégia elleni szombati találkozóról.

Tatán készül a válogatott

Hétfőn délben a Puskás Ferenc Stadionban találkoztak a magyar válogatott keretének tagjai. A játékosok közül Sebők Vilmos és Polonkai Attila sérült, ők ketten nem tartanak a csapattal Tatára.

Bemutatjuk a norvég válogatottat I.

Válogatottunk első idei Eb-selejtezőjét szeptember 2-án, Budapesten Norvégia ellen vívja. Sorozatunkban igyekszünk bemutatni a norvég együttest - elsőként a gárda egyik legismertebb tagját, John Arne Riisét.

Akkreditálás az Eb-selejtezőre

Bozsik Péter, Détári Lajos, valamint a válogatott vezetői a keret tagjainak találkozóján Budapesten, valamint szerdán, Tatán is várják a sajtó képviselőit.

Torghelle Sándor a PAOK-ba igazolt

A görög élvonalbeli PAOK Szaloniki együttese hároméves szerződést kötött válogatottunk egyik csatárával, Torghelle Sándorral.

Két magyar-horvát mérkőzés lesz a jövő héten

A Várhidi Péter által vezetett együttes a határ mindkét oldalán megmérkőzik a horvát válogatottal a jövő héten. A csapat az őszi Eb-selejtezőkre készül.

Stabil védekezés, határozott támadójáték

A magyar válogatott szerdán, az Európa-bajnoki selejtezők főpróbájaként Grazban 2-1-re legyőzte Ausztria nemzeti csapatát. Az eredmény és a mutatott játék bizakodásra ad okot a szeptemberben kezdődő selejtezősorozat előtt.

Remek főpróba az Eb-selejtezők előtt

A-válogatottunk szerda este Grazban, barátságos mérkőzésen 2-1-re győzött Ausztria nemzeti együttese ellen. Csapatunk góljait Gera Zoltán és Horváth András szerezte.

Grazban a válogatott

A csapat kényelmes, négyórás buszutazást követően kedden délután elfoglalta szálláshelyét Grazban. Bozsik Péter szövetségi kapitány este 19 órától már a szerdai meccs helyszínén vezényelt edzést a játékosoknak.

Edzőtáborban a válogatott

A Várhidi Péter által vezetett U19-es csapat tagjai kétnapos összetartáson vesznek részt a Népligetben, a Ferencváros edzőközpontjában. A csapat tagjai az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre készülnek.

Tatán készülnek a válogatott játékosai

Hétfőn délben a Puskás Ferenc Stadionnál találkoztak a magyar válogatott keretének tagjai. Valamennyi futballista egészséges, a játékosok készen állnak a szerdai, grazi Ausztria–Magyarország barátságos mérkőzésre.

Megérkezett Priskin Tamás

Folytatódik a magyar U21-es válogatott felkészülése a Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Hétfőn délelőtt csatlakozott a Dunavarsányban készülő kerethez Priskin Tamás, a Watford támadója is.

Folytatódik a felkészülés Dunavarsányban

Az U21-es válogatott tagjai csütörtök óta a jövő hét szerdai, Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülnek Dunavarsányban. Priskin Tamás hétfőn délelőtt érkezik meg Budapestre, és akkor csatlakozik Róth Antal keretéhez.

Bozsik Péter keretet hirdetett

A szövetségi kapitány kijelölte az Ausztria ellen készülő magyar válogatott bő keretét. A játékosok hétfőn találkoznak Budapesten, orvosi vizsgálaton vesznek részt, majd a szűkített keret tagjai kedden délelőtt utaznak Ausztriába.

Ezüstérmet szerzett a magyar csapat

A Szokolai László vezette U17-es gárda 1-1-es döntetlent játszott Lengyelországgal a 26. Nemzetközi Ifjúsági Labdarúgó Torna döntőjében, a végső győzelemről döntő tizenegyes-párharcot a vendégek nyerték 5-4-re.

Nehéz feladat vár a Feminára

A magyar női bajnok augusztus 8-tól Szófiában, a női UEFA-kupa A9-es csoport selejtező-minitornáján szerepel. Az 1. FC Femina előbb az azeri, majd a bolgár és a moldovai bajnokkal mérkőzik meg öt nap leforgása alatt.

Fontos Eb-selejtező előtt az U21-esek

A magyar U21-es válogatott augusztus 16-án, szerdán Finnország ellen lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban, Európa-bajnoki selejtezőn. A mérkőzésre péntektől megvásárolhatók a belépőjegyek 2000 forintért az IBUSZ-irodákban.

Tizenegyesekkel jutott tovább a válogatott

A 26. Nemzetközi Labdarúgó Torna nyitónapján a magyar U17-es csapat 1-1-es döntetlent játszott Izrael ellen, majd tizenegyesekkel 5-4-re nyert, és továbbjutott. A csoport másik mérkőzésén Szlovákia 3-0-ra legyőzte Horvátországot.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017