• Hírek

Novemberben Kanadát fogadja a válogatott

November 15-én válogatottunk Kanada nemzeti együttesét fogadja majd - hangzott el azon a szerda délutáni sajtóbeszélgetésen, amelyen Bozsik Péter szövetségi kapitány válaszolt az újságírók kérdéseire az MLSZ székházában.

Készen állunk Hollandia fogadására

A magyar teremlabdarúgó válogatott tagjai vasárnap délután találkoznak, majd a jövő hét elején két felkészülési mérkőzést játszanak Hollandia együttese ellen. Jegyek a helyszíneken, Gödöllőn és Dabason még kaphatók.

Magabiztos siker Ukrajna ellen

A Várhidi Péter által vezetett U19-es válogatott gyorsan feledtette hétfői vereségét, miután második összecsapásán 3-0-ra nyert az ukrán válogatott ellen a Szabadkán zajló nemzetközi tornán.

Hollandiát fogadja a válogatott

A magyar futsal válogatott a jövő héten két felkészülési mérkőzésen találkozik a holland 4+1-es gárdával. Nagyszerű mérkőzésekre van kilátás Gödöllőn és Dabason, hiszen mindkét együttes részt vett a tavalyi Európa-bajnokságon.

Maguknak is bizonyítottak a játékosok

Válogatottunk szerdán, Eb-selejtezőn 3-1-re győzött idegenben Bosznia-Hercegovina ellen. A mérkőzés első góljának szerzője, Huszti Szabolcs szerint a csapat most mutatta meg igazi arcát, és a győzelem által adott önbizalom a következő, Törökország elleni találkozóra is kitart.

A hangulat is motiválta játékosainkat

A szerda este Zsenicán nagyszerű játékkal nyert a magyar válogatott Bosznia-Hercegovina ellen. A stadiont megtöltő bosnyák drukkerek igyekeztek félelmetes hangulatot teremteni az Eb-selejtezőn, de ez a mi együttesünk tagjait motiválta jobban.

Igazi csapat volt a válogatott

Nemzeti együttesünk a szerda esti Európa-bajnoki selejtezőn 3-1-re győzött Zsenicán Bosznia-Hercegovina csapata ellen. Magabiztosan, jól futballozó válogatottunk góljait Huszti Szabolcs, Gera Zoltán és Dárdai Pál szerezte.

Higgadtan kell játszanunk

Bozsik Péter szövetségi kapitány kedden délután az 1984-es téli olimpia megnyitójának helyszínén tartott edzést a válogatott keret tagjainak. A mintegy kétórás tréningen érezhető volt, hogy a játékosok már talpra álltak a szombati, Norvégia elleni vereség után, és készen állnak a következő feladatra.

Szarajevóban a válogatott

Válogatottunk félórás késéssel érkezett meg Szarajevóba. Együttesünk szerdán kora este Zsenicán Bosznia-Hercegovina nemzeti csapatával mérkőzik meg a 2008-as Eb-selejtező sorozat második fordulójában.

Bemutatjuk a bosnyák válogatottat II.

Bosznia-Hercegovina válogatottja történetének egyik legfölényesebb idegenbeli győzelmét aratta szombaton Máltán, első Európa-bajnoki selejtezőjén a 2008-as tornára vezető úton.

Nem épültek fel sérültjeink

A magyar válogatott tagjai kedden kora délután repülőgépre szállnak és elutaznak Boszniába, ahol szerdán újabb Európa-bajnoki selejtezőn lépnek pályára. Nem tart a csapattal a három sérült: Szabics Imre, Simek Péter és Halmosi Péter.

Le kell küzdenünk az elkeseredettséget

A szombat esti Eb-selejtező után válogatottunk vezetői és játékosai is nagyon csalódottak. Valamennyien egyetértenek abban, hogy az eredmény kiábrándító, ezért megértik a szurkolók elkeseredettségét. De Bosznia-Hercegovina ellen szerdán, Zsenicában javíthat a csapat...

Simek is kihagyhatja az Eb-selejtezőt

A délelőtti sajtótájékoztatót és 'próbavezetést' követően a magyar válogatott pénteki programjában délután 17 óra 30 perctől kemény edzés szerepelt a tatai edzőtáborban. Bozsik Péter komoly, tartalmas tréninget vezényelt a szombat esti mérkőzésre készülő csapat tagjainak.

Moszkvában is ki kell használni a helyzeteket

Csütörtökön délután találkoztak az Európa-bajnoki selejtezőre készülő U21-es válogatott keretének tagjai. A csapat szerdán, Moszkvában az orosz együttes ellen lép pályára.

Bemutatjuk a norvég válogatottat VI.

Mint minden ország futballjában, a norvégban is számon tartanak sikereket és kudarcokat. Előbbi csúcsa az 1936-os, berlini olimpián elért bronzérem, amelyet természetesen amatőr futballisták szereztek meg.

Válogatott siker az edzőmeccsen

Válogatottunk szerda délután felkészülési mérkőzést játszott az FC Fehérvár ellen, Tatán. Csapatunk Kiss Zoltán góljával 1-0-ra győzött, de Bozsik Péter szövetségi kapitány nem volt igazán elégedett a találkozó után, mert megilletődöttnek érezte a csapat játékát. A mérkőzésen Molnár Balázs kisebb sérülést szenvedett.

A klubok vezetői is meglátogatták a csapatot

A Tatán edzőtáborozó magyar válogatott vezetőit és játékosait szerdán, az FC Fehérvár elleni felkészülési mérkőzés előtt a sajtó képviselőin kívül a Borsodi Ligában szereplő klubok vezetői és edzői is meglátogatták.

Moszkvában játszik U21-es csapatunk

U21-es válogatottunk a jövő szerdán nagy jelentőségű Eb-selejtezőn szerepel Moszkvában. A válogatott szerencsés esetben már döntetlennel is továbbjuthat a csoportból, függően a vasárnapi finn-orosz mérkőzés eredményének alakulásától.

Tudnivalók a válogatott mérkőzés előtt

A Magyarország - Norvégia találkozó szombaton 20 órakor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban. A stadionba való belépésről és a helyfoglalásról az alábbi fontos információkat kell tudniuk a szurkolóknak.

Megérkeztek a külföldön szereplő játékosok is

A magyar válogatott tagjai hétfő délután óta a tatai edzőtáborban készülnek a szombati, Norvégia elleni Európa-banoki selejtezőre. A csapat szerda délután az FC Fehérvár ellen játszik felkészülési mérkőzést.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017