• Hírek

A jövő héttől kaphatók a jegyek a válogatott meccsre

Válogatottunk november 15-én Székesfehérvárott fogadja Kanada nemzeti együttesét. A jövő héten már megvásárolhatók a belépők: a 14 éven aluli gyermekek szervezett módon, csoportosan díjtalanul léphetnek be a stadionba.

Lemondott Bozsik Péter

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki, Győrben megtartott elnökségi ülésén lemondott posztjáról Bozsik Péter, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.

Spanyolországban a futsal válogatott

A magyar futsal válogatott vasárnap kezdődő túrája során a világ két legerősebb együttesével, Spanyolországgal és Brazíliával játszik felkészülési mérkőzéseket. A mieink hétfőn és kedden csapnak össze az Európa-bajnok és világbajnok spanyol együttessel.

A világ legjobbjai ellen a válogatott

A Gödöllő után most a futsal válogatott kerül az érdeklődés központjába. A Bikák UEFA-sikere után a válogatott indult túrára, amelynek keretén belül kék-két alkalommal a spanyol és a brazil nemzeti csapattal mérkőzik meg.

Október 26-án számol be a kapitány

A szerdai, Málta elleni Eb-selejtezőn elszenvedett vereség Kisteleki Istvánt, az MLSZ elnökét is elkeserítette. A szövetség első embere elmondta: Bozsik Péter szövetségi kapitány október végén számol be az elnökségnek a válogatott egész éves teljesítményéről.

Thomas Sowunmi kimaradt az utazó keretből

Bozsik Péter szövetségi kapitány kedden délelőtt frissítő edzést vezényelt a válogatott tagjainak, délután 17. 30-kor pedig útra kel a csapat Ferihegyről. A kapitány döntése értelmében Thomas Sowunmi nem utazik a 18 fős kerettel Máltára.

Kezdődik az UEFA-kupa minitorna

A magyar bajnok ma este a lett Raba Riga elleni UEFA-kupa mérkőzéssel kezdi a hazai rendezésű futsal minitorna küzdelmeit. Tóth Szabolcs játéka kérdéses a nyitónapon.

Hiányzott a bátorság és a tűz

Válogatottunk szombat este, Európa-bajnoki selejtezőn 1-0-ra alulmaradt Törökország együttesével szemben. A kudarc miatt azonban nincs idő keseregni, szerdán újabb selejtező következik: Bozsik Péter együttese Máltán lép pályára.

Törökország egy góllal jobb volt

Szombat este a Puskás-stadionban válogatottunk Európa-bajnoki selejtezőn 1-0-ás vereséget szenvedett Törökország ellen. Együttesünk jelenleg a csoport ötödik helyén áll, de szerdán Máltán lép pályára csapatunk, s győzelem, vagy pontszezés esetén előreléphet.

Sebők Vilmos és Leandro nem játszhat szombaton

A magyar válogatott játékosai péntek délelőtt orvosi vizsgálaton vettek részt. Délután Bozsik Péter ismét edzést vezényelt a szombati Eb-selejtezőre készülő keret tagjainak. Sebők Vilmos és Leandro biztosan nem léphet pályára szombaton, a Törökország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Bemutatjuk a török válogatottat VII.

Törökország eddig kilenc alkalommal találkozott csapatunkkal: először 1952-ben, legutóbb pedig 1995-ben. Mérlegünk pozitív, hat magyar győzelem mellett mindössze két török siker és egy döntetlen áll a történelemkönyvekben.

Molnár Balázs helyett Komlósi Ádám a keretben

Sérülések nehezítik a szombati Eb-selejtezőre készülő magyar válogatott dolgát. Molnár Balázs sérülése súlyosnak bizonyult, ezért helyette Komlósi Ádám csatlakozott a kerethez. A válogatott szerdán, felkészülés mérkőzésen 2-0-ra nyert az FC Tatabánya ellen.

Játékosaink a magyar-törökről (1. rész)

A magyar válogatott játékosai a tatai edzőtáborban készülnek a csapat következő két Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésére. A találkozók - főleg a Törökország elleni mérkőzés - kapcsán nyilatkoztak honlapunknak a labdarúgók.

Együtt a válogatott keret

A magyar keret tagjai hétfőn délután a Puskás Ferenc Stadionban találkoztak, majd Tatára utaztak. Az edzőtáborban előbb a szombati, Törökország elleni hazai, majd a jövő szerdán esedékes Málta elleni, idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőkre készülnek.

Bemutatjuk a török válogatottat II.

Kezdetben, a XIX. század második felében a hajdani Ottomán Birodalom legnagyobb kikötőiben még csak az angol matrózok futballoztak. Aztán Törökország 2002-ben bronzérmet szerzett a világbajnokságon...

Bozsik Péter Törökország elleni kerete

Bozsik Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a Törökország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő nemzeti csapat játékoskeretét.

Győzelem a nyitónapon

A Markó Edina szövetségi edző által irányított magyar női U19-es válogatott 3–1-re legyőzte Portugáliát a Törökországban zajló Eb-selejtező minitorna első napján.

Öt gólt szerzett a válogatott

Eb-selejtezőre készülő U17-es együttesünk 80 perces, könnyed edzőmérkőzést játszott Tatán az MTK Budapest U18-es csapata ellen. Válogatottunk 5-2-re győzött.

Eb-selejtezők előtt a lányok

A női U19-es válogatott tagjai a jövő héten Európa-bajnoki selejtező minitornán szerepelnek Törökországban. Antalyában Portugália, Svájc és Törökország nemzeti együttese vár a mieinkre.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017