• Hírek

Bemutatjuk a török válogatottat, III.
2007. szeptember 11., 15:53

A magyar csapat soros ellenfelét bemutató sorozatunkban ezúttal a szerdai rivális, Törökország válogatottjának középpályásaival ismerkedhetnek meg honlapunk olvasói.

Bemutatjuk a török válogatottat, I.
2007. szeptember 09., 17:45

A magyar csapat soros ellenfelét bemutató sorozatunkban ezúttal a szerdai rivális, Törökország válogatottjának kapusaival ismerkedhetnek meg honlapunk olvasói.

Labdarúgóink a Magyarország-Kanada mérkőzésről 2.
2006. november 11., 15:39

A válogatott tagjai közül ezúttal Hrepka Ádám, az MTK Budapest támadója, és Filkor Attila, a világhírű olasz Internazionale középpályása nyilatkozik a szerdai, Kanada elleni találkozóról.

Bemutatjuk a kanadai válogatottat VI.
2006. november 11., 15:32

A kanadai válogatott egy tapasztalt, és egy újonc kapussal érkezik Budapestre. Igaz, a rutinosabb Greg Sutton sem számol túl sok válogatottságot, eddig ugyanis mindössze nyolc alkalommal védett a nemzeti tizenegyben. A 29 esztendős játékos posztján az észak-amerikai térség második legerősebb bajnokságának, az USL-nek a legjobbja.

Hajnal és Tőzsér kihagyja a szerdai mérkőzést
2006. november 10., 16:42

A Németországban légióskodó Hajnal Tamásra fontos mérkőzések várnak, az AEK Athén magyarja, Tőzsér Dániel pedig kisebb sérüléssel bajlódik.

Labdarúgóink a Magyarország-Kanada mérkőzésről 1.
2006. november 10., 11:49

Sorozatunkban a válogatott keret tagjai nyilatkoznak a Kanada elleni találkozóról. Kanta József és Sándor György szerint a játékosok hozzáállásával biztosan nem lesz probléma.

Angliában is büszkék a magyar tehetségre
2006. november 10., 10:04

Nemcsak a hazai klubok honlapjain ünneplik a válogatott keretébe bekerült fiatal tehetséges játékosokat, hanem külföldön is odafigyelnek a meghívót kapott futballistákra. A Stoke City weboldalán Vass Ádám beválogatásáról és jó formájáról írnak.

Fiatalok Várhidi Péter keretében
2006. november 09., 13:09

A megbízott szövetségi kapitány kijelölte a jövő heti, Kanada elleni barátságos mérkőzésre készülő 24-fős keretet, amelybe jó néhány fiatal labdarúgó is bekerült. A csapat tagjai hétfőn találkoznak és a tatai edzőtáborban készülnek a szerdai mérkőzésre.

A jövő héttől kaphatók a jegyek a válogatott meccsre
2006. november 02., 10:13

Válogatottunk november 15-én Székesfehérvárott fogadja Kanada nemzeti együttesét. A jövő héten már megvásárolhatók a belépők: a 14 éven aluli gyermekek szervezett módon, csoportosan díjtalanul léphetnek be a stadionba.

Lemondott Bozsik Péter
2006. október 26., 15:50

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki, Győrben megtartott elnökségi ülésén lemondott posztjáról Bozsik Péter, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.

Spanyolországban a futsal válogatott
2006. október 22., 14:58

A magyar futsal válogatott vasárnap kezdődő túrája során a világ két legerősebb együttesével, Spanyolországgal és Brazíliával játszik felkészülési mérkőzéseket. A mieink hétfőn és kedden csapnak össze az Európa-bajnok és világbajnok spanyol együttessel.

A világ legjobbjai ellen a válogatott
2006. október 17., 12:48

A Gödöllő után most a futsal válogatott kerül az érdeklődés központjába. A Bikák UEFA-sikere után a válogatott indult túrára, amelynek keretén belül kék-két alkalommal a spanyol és a brazil nemzeti csapattal mérkőzik meg.

Főszponzoraink
Szponzoraink