• Hírek

Képernyőre kerülnek a Championship meccsei
2008. február 15., 17:55

A Sport TV márciustól közvetíti az angol második liga mérkőzéseit, és minden héten összefoglalót is sugároz majd. Válogatott kerettagjaink közül sokan játszanak a Championshipben, s ezentúl a szurkolók - és persze a szövetség és a válogatott vezetői is - láthatják, milyen formában futballoznak angliai légiósaink.

Továbbképzés a futsal játékvezetőknek
2008. február 12., 13:04

Az NB I-es és NB II-es futsal mérkőzéseken közreműködő hatvan játékvezető vasárnap felkészítésen vett részt az MLSZ székházában.

Megérkezett Ciprusra a válogatott
2008. február 04., 14:26

Az MLSZ harminctagú delegációja hétfőn kora délután megérkezett Larnacába, ahonnan busszal folytatja útját Limasszolba, a szerdai, Szlovákia elleni barátságos mérkőzés helyszínére.

A válogatott kerete az egri nemzetközi tornára
2008. február 04., 13:30

Bódi Attila szövetségi edző kihirdette a magyar válogatott keretét a február 8-10. között, az egri Városi Sportcsarnokban megrendezésre kerülő nemzetközi négyestornára. A kupán válogatottunk pénteken Németországgal, szombaton Lengyelországgal, vasárnap pedig Svájccal mérkőzik meg.

Két mérkőzéssel bővült a válogatott programja
2008. február 03., 18:08

A február 6-i, Szlovákia elleni barátságos meccsre készülő válogatott keret tagjai vasárnap délután gyülekeztek az MLSZ székházában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a már ismert tavaszi ellenfeleken kívül (Szlovénia, Horvátország és Argentína), Görögország és Montenegró együttese is vendégeskedik majd Magyarországon.

Főszponzoraink
Szponzoraink