• Hírek

Hétfőn lesz teljes a válogatott kerete

Vasárnap már a légiósok egy része is részt vett a válogatott délutáni edzésén.

Négy újonc Bernd Storck utazó keretében

Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a 23 játékost, akik elutaznak a magyar A-válogatott március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőjére.

Németh Krisztián nem utazhat Portugáliába

Vírusos betegsége miatt Németh Krisztián nem tarthat a magyar csapattal Lisszabonba, a Portugália elleni vb-selejtezőre.

Megvan a magyarok ellen készülő portugál keret

A portugál szövetségi kapitány, Fernando Santos kihirdette a magyarok elleni vb-selejtezőre készülő keretét, amely 17 helyen egyezik meg az Eb-győztes csapat névsorával.

Fizikai tesztekkel folytatódott a felkészülés

A magyar válogatott bő kerete Biatorbágyon folytatta felkészülését az Eb-címvédő portugálok elleni idegenbeli vb-selejtezőre.

Kőkemény, de nagyon szép feladatra készül a válogatott

A magyar válogatott Telkiben tartott sajtótájékoztatót a Portugália elleni vb-selejtező előtt, melyen Bernd Strock szövetségi kapitány mellett a keret újonc játékosai: Eppel Márton, Holman Dávid és Vinícius Paulo vettek részt.

A kerettagok megérkeztek Telkibe, Guzmicsot itthon kezelik

Rendben megérkezett Telkibe a válogatott keretének első fele, az a tizenkét játékos, akik vasárnaptól együtt készülnek Telkiben a március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőre.

A fiatalok újra bizonyíthatnak Bernd Storck vb-selejtezős keretében

Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a 27 játékost, akik március 19-től együtt készülnek Telkiben a válogatott március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőjére.

Tizenegy itthon játszó a válogatott keretben

Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a tizenkét játékost, akik vasárnaptól együtt készülnek Telkiben a válogatott március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőjére.

A-válogatott: az oroszokat fogadjuk június 5-én

Hivatalossá vált, hogy a magyar válogatott június 5-én, az oroszok ellen játssza következő hazai mérkőzését a Groupama Arénában.

Bernd Storck a német futball nagykövete lehet

Bernd Storck, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány péntek délelőtt Telkiben vette át azt az oklevelet, ami a Német Futball Nagykövete díjra történt jelöléséért jár.

Portugália-Magyarország: hétfőig lehet jegyeket vásárolni

A magyar szurkolók február 27-én éjfélig vásárolhatják meg meccsjegyre beváltható vouchereiket a március 25-i Portugália-Magyarország vb-selejtezőre.

Portugália-Magyarország: már átvehetők az első meccsjegyek

Eddig több mint 2200 jegy fogyott el a március 25-i Portugália-Magyarország vb-selejtezőre. Aki február 1-jéig megvásárolta voucherét, szerdától átválthatja hivatalos meccsjegyre a Ticket Express Syma-csarnokban található irodájában.

FIFA-világranglista: 27. a magyar válogatott

A múlt hétvégén befejeződött Afrika Kupa nem volt nagy hatással az élcsoportra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján: az élen továbbra is az argentinok állnak, míg a magyar válogatott a 27. pozíciót foglalja el.

Kádár Tamás a Dinamo Kijevnél folytatja

A Lech Poznan hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a klub megegyezett a Dinamo Kijevvel a magyar válogatott védő, Kádár Tamás átigazolásáról.

Szalai Ádám duplázott a Bundesligában

Szalai Ádám csereként beállva, mindössze húsz perc alatt szerzett két gólt a Bundesliga 19. fordulójában.

Portugália-Magyarország: megkezdődött a jegyárusítás

A március 25-i Portugália-Magyarország világbajnoki selejtezőre január 18-án, szerdán délután kezdődött meg a jegyre váltható utalványok árusítása.

Az idén is a futballválogatott az év csapata

Akárcsak tavaly, idén is a magyar labdarúgó-válogatott lett az év csapata a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által kiírt szavazáson. Az Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőbe jutó nemzeti csapat kapusa, Király Gábor az év labdarúgója lett.

Az Év labdarúgója címre Gera Zoltán, Király Gábor és Nagy Ádám pályázhat

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát 2017. január 12-én, csütörtökön 19.30 órától rendezik a Nemzeti Színházban.

2016: csodálatos évet zárt a magyar válogatott

2016-ban a magyar labdarúgó-válogatott 44 év elteltével szerepelt újra Európa-bajnokságon, és ötven év után először jutott tovább csoportjából nagy nemzetközi tornán.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017