• Hírek

Bemutatjuk a török válogatottat, I.
2007. szeptember 09., 17:45

A magyar csapat soros ellenfelét bemutató sorozatunkban ezúttal a szerdai rivális, Törökország válogatottjának kapusaival ismerkedhetnek meg honlapunk olvasói.

Labdarúgóink a Magyarország-Kanada mérkőzésről 2.
2006. november 11., 15:39

A válogatott tagjai közül ezúttal Hrepka Ádám, az MTK Budapest támadója, és Filkor Attila, a világhírű olasz Internazionale középpályása nyilatkozik a szerdai, Kanada elleni találkozóról.

Bemutatjuk a kanadai válogatottat VI.
2006. november 11., 15:32

A kanadai válogatott egy tapasztalt, és egy újonc kapussal érkezik Budapestre. Igaz, a rutinosabb Greg Sutton sem számol túl sok válogatottságot, eddig ugyanis mindössze nyolc alkalommal védett a nemzeti tizenegyben. A 29 esztendős játékos posztján az észak-amerikai térség második legerősebb bajnokságának, az USL-nek a legjobbja.

Hajnal és Tőzsér kihagyja a szerdai mérkőzést
2006. november 10., 16:42

A Németországban légióskodó Hajnal Tamásra fontos mérkőzések várnak, az AEK Athén magyarja, Tőzsér Dániel pedig kisebb sérüléssel bajlódik.

Labdarúgóink a Magyarország-Kanada mérkőzésről 1.
2006. november 10., 11:49

Sorozatunkban a válogatott keret tagjai nyilatkoznak a Kanada elleni találkozóról. Kanta József és Sándor György szerint a játékosok hozzáállásával biztosan nem lesz probléma.

Angliában is büszkék a magyar tehetségre
2006. november 10., 10:04

Nemcsak a hazai klubok honlapjain ünneplik a válogatott keretébe bekerült fiatal tehetséges játékosokat, hanem külföldön is odafigyelnek a meghívót kapott futballistákra. A Stoke City weboldalán Vass Ádám beválogatásáról és jó formájáról írnak.

Fiatalok Várhidi Péter keretében
2006. november 09., 13:09

A megbízott szövetségi kapitány kijelölte a jövő heti, Kanada elleni barátságos mérkőzésre készülő 24-fős keretet, amelybe jó néhány fiatal labdarúgó is bekerült. A csapat tagjai hétfőn találkoznak és a tatai edzőtáborban készülnek a szerdai mérkőzésre.

A jövő héttől kaphatók a jegyek a válogatott meccsre
2006. november 02., 10:13

Válogatottunk november 15-én Székesfehérvárott fogadja Kanada nemzeti együttesét. A jövő héten már megvásárolhatók a belépők: a 14 éven aluli gyermekek szervezett módon, csoportosan díjtalanul léphetnek be a stadionba.

Lemondott Bozsik Péter
2006. október 26., 15:50

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki, Győrben megtartott elnökségi ülésén lemondott posztjáról Bozsik Péter, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.

Spanyolországban a futsal válogatott
2006. október 22., 14:58

A magyar futsal válogatott vasárnap kezdődő túrája során a világ két legerősebb együttesével, Spanyolországgal és Brazíliával játszik felkészülési mérkőzéseket. A mieink hétfőn és kedden csapnak össze az Európa-bajnok és világbajnok spanyol együttessel.

A világ legjobbjai ellen a válogatott
2006. október 17., 12:48

A Gödöllő után most a futsal válogatott kerül az érdeklődés központjába. A Bikák UEFA-sikere után a válogatott indult túrára, amelynek keretén belül kék-két alkalommal a spanyol és a brazil nemzeti csapattal mérkőzik meg.

Október 26-án számol be a kapitány
2006. október 12., 16:10

A szerdai, Málta elleni Eb-selejtezőn elszenvedett vereség Kisteleki Istvánt, az MLSZ elnökét is elkeserítette. A szövetség első embere elmondta: Bozsik Péter szövetségi kapitány október végén számol be az elnökségnek a válogatott egész éves teljesítményéről.

Thomas Sowunmi kimaradt az utazó keretből
2006. október 10., 12:51

Bozsik Péter szövetségi kapitány kedden délelőtt frissítő edzést vezényelt a válogatott tagjainak, délután 17. 30-kor pedig útra kel a csapat Ferihegyről. A kapitány döntése értelmében Thomas Sowunmi nem utazik a 18 fős kerettel Máltára.

Kezdődik az UEFA-kupa minitorna
2006. október 10., 10:44

A magyar bajnok ma este a lett Raba Riga elleni UEFA-kupa mérkőzéssel kezdi a hazai rendezésű futsal minitorna küzdelmeit. Tóth Szabolcs játéka kérdéses a nyitónapon.

Hiányzott a bátorság és a tűz
2006. október 08., 16:49

Válogatottunk szombat este, Európa-bajnoki selejtezőn 1-0-ra alulmaradt Törökország együttesével szemben. A kudarc miatt azonban nincs idő keseregni, szerdán újabb selejtező következik: Bozsik Péter együttese Máltán lép pályára.

Törökország egy góllal jobb volt
2006. október 07., 23:01

Szombat este a Puskás-stadionban válogatottunk Európa-bajnoki selejtezőn 1-0-ás vereséget szenvedett Törökország ellen. Együttesünk jelenleg a csoport ötödik helyén áll, de szerdán Máltán lép pályára csapatunk, s győzelem, vagy pontszezés esetén előreléphet.

Sebők Vilmos és Leandro nem játszhat szombaton
2006. október 06., 17:15

A magyar válogatott játékosai péntek délelőtt orvosi vizsgálaton vettek részt. Délután Bozsik Péter ismét edzést vezényelt a szombati Eb-selejtezőre készülő keret tagjainak. Sebők Vilmos és Leandro biztosan nem léphet pályára szombaton, a Törökország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2018