• Hírek

Képernyőre kerülnek a Championship meccsei

A Sport TV márciustól közvetíti az angol második liga mérkőzéseit, és minden héten összefoglalót is sugároz majd. Válogatott kerettagjaink közül sokan játszanak a Championshipben, s ezentúl a szurkolók - és persze a szövetség és a válogatott vezetői is - láthatják, milyen formában futballoznak angliai légiósaink.

Továbbképzés a futsal játékvezetőknek

Az NB I-es és NB II-es futsal mérkőzéseken közreműködő hatvan játékvezető vasárnap felkészítésen vett részt az MLSZ székházában.

Megérkezett Ciprusra a válogatott

Az MLSZ harminctagú delegációja hétfőn kora délután megérkezett Larnacába, ahonnan busszal folytatja útját Limasszolba, a szerdai, Szlovákia elleni barátságos mérkőzés helyszínére.

A válogatott kerete az egri nemzetközi tornára

Bódi Attila szövetségi edző kihirdette a magyar válogatott keretét a február 8-10. között, az egri Városi Sportcsarnokban megrendezésre kerülő nemzetközi négyestornára. A kupán válogatottunk pénteken Németországgal, szombaton Lengyelországgal, vasárnap pedig Svájccal mérkőzik meg.

Két mérkőzéssel bővült a válogatott programja

A február 6-i, Szlovákia elleni barátságos meccsre készülő válogatott keret tagjai vasárnap délután gyülekeztek az MLSZ székházában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a már ismert tavaszi ellenfeleken kívül (Szlovénia, Horvátország és Argentína), Görögország és Montenegró együttese is vendégeskedik majd Magyarországon.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017