• Hírek

Bodnár László otthonról szurkol, nem akar a csapat terhére lenni
2009. augusztus 31., 14:02

Bodnár László, a válogatott és a DVSC-TEVA labdarúgója, aki múlt pénteken este halálos közúti baleset részese volt (a rendőrségi és szakértői vizsgálat még tart), úgy döntött: otthon marad Nyíregyházán, nem utazik Telkibe a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőre készülő nemzeti együttes hétfőn délután kezdődő edzőtáborába.

Erwin Koeman 23 fős kerete
2009. augusztus 30., 18:20

Erwin Koeman szombaton hivatalosan is közölte honlapunkkal a svédek (szeptember 5.) és a portugálok (szeptember 9.) elleni vb-selejtezőre készülő szűkített keretének névsorát.

Együtt a Románia ellen készülő válogatott
2009. augusztus 10., 20:00

Hétfő délután az MLSZ telki edzőcentrumában találkoztak a Románia elleni barátságos mérkőzésre készülő válogatottunk tagjai. A Puskás Ferenc Stadionban szerdán 20 órakor kezdődő, a februárban meggyilkolt kiváló kézilabdázó, Marian Cozma emlékére megrendezendő mérkőzés, valamint válogatottunk iránt óriási az érdeklődés - ezt az is alátámasztja, hogy számos televíziós stáb, újságíró és fotóriporter volt jelen a találkozón.

Magyarország - RomániaKoeman-keret, újságírómeccs, sajtóakkreditálás
2009. augusztus 03., 14:49

Erwin Koeman, válogatottunk szövetségi kapitánya kijelölte 28 játékosból álló bő keretét az augusztus 12-i, Románia elleni, budapesti barátságos mérkőzésre. A február 8-án Veszprémben brutális körülmények között meggyilkolt kézilabdázó, Marian Cozma emléke előtt közösen tiszteleg majd a két ország labdarúgásának elitje a Puskás-stadionban. A jövő szerdai eseményekről tudósítani szándékozók augusztus 7., péntek éjfélig kérhetik akkreditálásukat a press@mlsz.hu e-mail címen.

A válogatott kerete
2009. július 29., 07:43

Zsivoczky Gyula szövetségi edző kijelölte az egy hét múlva, augusztus 3-án kezdődő 29. Magyar Nemzetközi Ifjúsági Tornán szereplő U17-es válogatott keretét. Együttesünk Horvátország, Csehország és Lengyelország korosztályos csapatával került azonos csoportba, a másik ágon Izrael, Románia, Szerbia és Szlovákia gárdája küzd a továbbjutásért.

Két meccs az Egyesült Arab Emirátusok ellen
2009. július 23., 15:44

A magyar U16-os válogatott vasárnap és szerdán is megmérkőzik a szövetség telki edzőközpontjában az ott táborozó Egyesült Arab Emirátusok korosztályos csapatával, mindkét mérkőzés 17 órakor kezdődik. A válogatott tagjai vasárnap és szerda délelőtt találkoznak az MLSZ-ben, s onnan buszoznak a telki edzőközpontba, majd a meccseket követően visszatérnek a Budapestre.

Filkorék győzelmet ünnepeltek
2008. március 18., 19:04

Az olasz másodosztály 31. fordulójában a Grosseto nyerni tudott, a Brescia azonban csak döntetlent játszott.

Bizonyítani akarnak a fiatalok
2008. március 18., 19:01

U18-as együttesünk tagjai keddtől három napon át Tatán edzőtáboroznak. Sisa Tibor az összetartás során az elvárt játék alapjait sajátíttatja el a következő U19-es generáció válogatottjának jelöltjeivel.

Főszponzoraink
Szponzoraink