• Hírek

Gera Zoltán elhagyta a válogatott szálláshelyét
2009. október 14., 15:37

Miután kialakult Erwin Koeman pályára lépő együttese a dánok ellen Koppenhágában sorra kerülő ma esti utolsó vb-selejtezőnk előtt, s kiderült, hogy Gera Zoltán, válogatottunk csapatkapitánya sem a kezdő 11-ben, sem a cserepadon nem kapott helyet, a Fulham futballistája bejelentette: a továbbiakban nem tekinti magát kerettagnak, nem szeretne a lelátón ülni este a Parken-stadionban, nem kíván a dán fővárosban maradni, s a legelső londoni járattal hazarepül.

Megérkezett Koppenhágába a válogatott
2009. október 12., 15:45

Négyórás, hosszú, de kényelmes repülés után megérkezett Koppenhágába válogatottunk, amely szerda este a Parken-stadionban a csoport élén álló, s már biztos vb-résztvevő hazai együttessel játssza utolsó világbajnoki selejtezőjét (20.45, Duna TV). Erwin Koeman szövetségi kapitány nem sokkal a szálláshely elfoglalása után, hat órától vezényli az első edzést a dán fővárosban.

Lisszabonban a válogatott
2009. október 08., 14:49

Kellemes, 25 fokos meleg és napos idő fogadta a mintegy négy óra hosszú, de kényelmes repülőút után landoló válogatottunkat Lisszabonban, ahol szombaton, magyar idő szerint 21.45-kor játsszunk vb-selejtezőt a hazai együttessel.

Két meccset játszik Dubaiban a válogatott
2009. szeptember 24., 10:01

A Szapor Gábor szövetségi edző által irányított U19-es válogatott pénteken az Egyesült Arab Emirátusokba utazik, ahol vasárnap és kedden is megmérkőzik a vendéglátók hasonló korosztályú gárdájával, mindkét meccsre Dubaiban kerül sor.

Csütörtökön kezdődik a vbA továbbjutás a cél
2009. szeptember 21., 18:10

Csütörtökön Egyiptomban kezdetét veszi az U20-as világbajnokság, amelyen 12 év szünet után vesz részt ismét a magyar korosztályos válogatott. Csapatunk a szerdai utazásig az MLSZ telki edzőcentrumában készül.

Feltérképeztük Dél-Afrika együttesét
2009. szeptember 07., 11:01

A Döbröntén edzőtáborozó, a szeptember 24-én kezdődő egyiptomi világbajnokságra készülő U20-as válogatottunk tagjai a szombati, Pápa elleni edzőmeccs után vasárnap délelőtt kielemezték a találkozó tapasztalatait, délután pedig laza átmozgató tréningen vettek részt.

Főszponzoraink
Szponzoraink