• Hírek

BL: Debrecen - Fiorentina

A DVSC-TEVA harmadik Bajnokok Ligája-mérkőzésére készül, a piros-fehérek ma 20.45-kor a világhírű olasz Fiorentina együttesét fogadják a Puskás-stadionban ismét telt ház, azaz 45 000 szurkoló előtt. A magyar bajnokcsapat arra készül, hogy megszerezze első BL-gólját, és pontját - vagy akár pontjait a lila-fehér gárda ellen.

Gera Zoltán elhagyta a válogatott szálláshelyét

Miután kialakult Erwin Koeman pályára lépő együttese a dánok ellen Koppenhágában sorra kerülő ma esti utolsó vb-selejtezőnk előtt, s kiderült, hogy Gera Zoltán, válogatottunk csapatkapitánya sem a kezdő 11-ben, sem a cserepadon nem kapott helyet, a Fulham futballistája bejelentette: a továbbiakban nem tekinti magát kerettagnak, nem szeretne a lelátón ülni este a Parken-stadionban, nem kíván a dán fővárosban maradni, s a legelső londoni járattal hazarepül.

Megérkezett Koppenhágába a válogatott

Négyórás, hosszú, de kényelmes repülés után megérkezett Koppenhágába válogatottunk, amely szerda este a Parken-stadionban a csoport élén álló, s már biztos vb-résztvevő hazai együttessel játssza utolsó világbajnoki selejtezőjét (20.45, Duna TV). Erwin Koeman szövetségi kapitány nem sokkal a szálláshely elfoglalása után, hat órától vezényli az első edzést a dán fővárosban.

Lisszabonban a válogatott

Kellemes, 25 fokos meleg és napos idő fogadta a mintegy négy óra hosszú, de kényelmes repülőút után landoló válogatottunkat Lisszabonban, ahol szombaton, magyar idő szerint 21.45-kor játsszunk vb-selejtezőt a hazai együttessel.

Két meccset játszik Dubaiban a válogatott

A Szapor Gábor szövetségi edző által irányított U19-es válogatott pénteken az Egyesült Arab Emirátusokba utazik, ahol vasárnap és kedden is megmérkőzik a vendéglátók hasonló korosztályú gárdájával, mindkét meccsre Dubaiban kerül sor.

Csütörtökön kezdődik a vbA továbbjutás a cél

Csütörtökön Egyiptomban kezdetét veszi az U20-as világbajnokság, amelyen 12 év szünet után vesz részt ismét a magyar korosztályos válogatott. Csapatunk a szerdai utazásig az MLSZ telki edzőcentrumában készül.

Feltérképeztük Dél-Afrika együttesét

A Döbröntén edzőtáborozó, a szeptember 24-én kezdődő egyiptomi világbajnokságra készülő U20-as válogatottunk tagjai a szombati, Pápa elleni edzőmeccs után vasárnap délelőtt kielemezték a találkozó tapasztalatait, délután pedig laza átmozgató tréningen vettek részt.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017