• Hírek

Két meccset játszik Dubaiban a válogatott
2009. szeptember 24., 10:01

A Szapor Gábor szövetségi edző által irányított U19-es válogatott pénteken az Egyesült Arab Emirátusokba utazik, ahol vasárnap és kedden is megmérkőzik a vendéglátók hasonló korosztályú gárdájával, mindkét meccsre Dubaiban kerül sor.

Csütörtökön kezdődik a vbA továbbjutás a cél
2009. szeptember 21., 18:10

Csütörtökön Egyiptomban kezdetét veszi az U20-as világbajnokság, amelyen 12 év szünet után vesz részt ismét a magyar korosztályos válogatott. Csapatunk a szerdai utazásig az MLSZ telki edzőcentrumában készül.

Feltérképeztük Dél-Afrika együttesét
2009. szeptember 07., 11:01

A Döbröntén edzőtáborozó, a szeptember 24-én kezdődő egyiptomi világbajnokságra készülő U20-as válogatottunk tagjai a szombati, Pápa elleni edzőmeccs után vasárnap délelőtt kielemezték a találkozó tapasztalatait, délután pedig laza átmozgató tréningen vettek részt.

Bodnár László otthonról szurkol, nem akar a csapat terhére lenni
2009. augusztus 31., 14:02

Bodnár László, a válogatott és a DVSC-TEVA labdarúgója, aki múlt pénteken este halálos közúti baleset részese volt (a rendőrségi és szakértői vizsgálat még tart), úgy döntött: otthon marad Nyíregyházán, nem utazik Telkibe a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőre készülő nemzeti együttes hétfőn délután kezdődő edzőtáborába.

Erwin Koeman 23 fős kerete
2009. augusztus 30., 18:20

Erwin Koeman szombaton hivatalosan is közölte honlapunkkal a svédek (szeptember 5.) és a portugálok (szeptember 9.) elleni vb-selejtezőre készülő szűkített keretének névsorát.

Együtt a Románia ellen készülő válogatott
2009. augusztus 10., 20:00

Hétfő délután az MLSZ telki edzőcentrumában találkoztak a Románia elleni barátságos mérkőzésre készülő válogatottunk tagjai. A Puskás Ferenc Stadionban szerdán 20 órakor kezdődő, a februárban meggyilkolt kiváló kézilabdázó, Marian Cozma emlékére megrendezendő mérkőzés, valamint válogatottunk iránt óriási az érdeklődés - ezt az is alátámasztja, hogy számos televíziós stáb, újságíró és fotóriporter volt jelen a találkozón.

Főszponzoraink
Szponzoraink