• Hírek

Luxemburgban edzett a válogatott

Egervári Sándor szövetségi kapitány ma délután már a holnapi mérkőzés helyszínén, a Josy Barthel Stadionban tartotta meg a válogatott soros edzését.

Három góllal verte Kínát az U21-es válogatott

U21-es válogatottunk második félidei jó játékának köszönhetően három góllal győzte le Kínát a Touloni Tornán.

U21: kezdőcsapat Kína ellen

A magyar U21-es válogatott, ma 16.45 órakor Kína ellen kezdi meg szereplését a 39. Touloni Tornán, a korosztályos csapatok nem hivatalos világbajnokságán, a dél-franciaországi Hyères-ben.

Győzelemmel zárult a római túra

U16-os válogatottunk szombaton lejátszotta római túrája utolsó mérkőzését, amelyen 3-0-ra legyőzte a román Dinamo Bukarest gárdáját.

Sérülések nehezítik Róth Antal helyzetét

A szeptemberben kezdődő Eb-selejtezőkre készülő U21-es válogatott számára fontos állomás a jövő héten induló Touloni Torna.

Találkozó a válogatottal

A magyar labdarúgó-válogatott, amely június 3-án Luxemburgban, majd június 7-én San Marinóban játszik, május 30-án kezdi meg hivatalos edzőtáborát Telkiben.

Telkiben készül a válogatott keret

Egervári Sándor szövetségi kapitány tizenöt játékosnak tartott ma edzéseket Telkiben.

U19-es válogatott: győztes edzőmeccs Telkiben

A törökországi Európa-bajnoki selejtező elitkörre készülő U19-es válogatott a Ferencváros második csapata ellen lépett pályára edzőmérkőzésen.

Győzelemmel kezdett Rómában az U16-os válogatott

A magyar U16-os válogatott a héten a római Ciociara tornán vesz részt. Az első mérkőzésen 5-1-es győzelmet aratott együttesünk.

Péntektől a Touloni Tornára készül a válogatott

Róth Antal korosztályos csapata a Dél-Franciaországban évente megrendezett nem hivatalos U21-es világbajnokságra készül.

U15-ös válogatott: két mérkőzés a románok ellen

U15-ös válogatottunk kedden és csütörtökön felkészülési mérkőzésen méri össze erejét Románia korosztályos csapatával.

Fülöp helyett Csernyánszki a keretben

Egervári Sándor szövetségi kapitány egy kényszerű változtatást eszközölt a Luxemburg és a San Marino elleni mérkőzésekre készülő keretben.

Nemzetközi Ifjúsági Torna: Kettős cél a válogatott előtt

Szerdán játssza első mérkőzését a magyar U17-es válogatott a 30 éves múltra visszatekintő Nemzetközi Ifjúsági Tornán. A hazai rendezésű Eb-selejtezőre készülő magyar korosztályos csapat szakvezetője, Tuboly Frigyes célja kettős: a tornán való szereplés mellett megtalálni a legerősebb együttest a szeptemberi tétmérkőzésekre.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017