• Hírek

Száz perces kiadós tréning, közönségsikerrel
2009. november 11., 18:46

Akárcsak kedden, szerdán is a Genttől mintegy 20 kilométerre lévő, Laarne nevű kis település hatodosztályú(!) csapatának irigylésre méltó nagyságú és minőségű sporttelepének pályáján edzett válogatottunk, készülve a belgák elleni, szombati barátságos meccsre.

Változás Erwin Koeman keretében
2009. november 09., 17:14

Mivel a székesfehérvári Farkas Balázs megsérült, az újpesti Kabát Péter pedig belázasodott, a két játékos nem tud kedd reggel hét órakor a válogatott kerettel utazni Belgiumba, ahol együttesünk szombaton a házigazdákkal játszik barátságos mérkőzést.

BL: Debrecen - Fiorentina
2009. október 20., 08:58

A DVSC-TEVA harmadik Bajnokok Ligája-mérkőzésére készül, a piros-fehérek ma 20.45-kor a világhírű olasz Fiorentina együttesét fogadják a Puskás-stadionban ismét telt ház, azaz 45 000 szurkoló előtt. A magyar bajnokcsapat arra készül, hogy megszerezze első BL-gólját, és pontját - vagy akár pontjait a lila-fehér gárda ellen.

Gera Zoltán elhagyta a válogatott szálláshelyét
2009. október 14., 15:37

Miután kialakult Erwin Koeman pályára lépő együttese a dánok ellen Koppenhágában sorra kerülő ma esti utolsó vb-selejtezőnk előtt, s kiderült, hogy Gera Zoltán, válogatottunk csapatkapitánya sem a kezdő 11-ben, sem a cserepadon nem kapott helyet, a Fulham futballistája bejelentette: a továbbiakban nem tekinti magát kerettagnak, nem szeretne a lelátón ülni este a Parken-stadionban, nem kíván a dán fővárosban maradni, s a legelső londoni járattal hazarepül.

Megérkezett Koppenhágába a válogatott
2009. október 12., 15:45

Négyórás, hosszú, de kényelmes repülés után megérkezett Koppenhágába válogatottunk, amely szerda este a Parken-stadionban a csoport élén álló, s már biztos vb-résztvevő hazai együttessel játssza utolsó világbajnoki selejtezőjét (20.45, Duna TV). Erwin Koeman szövetségi kapitány nem sokkal a szálláshely elfoglalása után, hat órától vezényli az első edzést a dán fővárosban.

Lisszabonban a válogatott
2009. október 08., 14:49

Kellemes, 25 fokos meleg és napos idő fogadta a mintegy négy óra hosszú, de kényelmes repülőút után landoló válogatottunkat Lisszabonban, ahol szombaton, magyar idő szerint 21.45-kor játsszunk vb-selejtezőt a hazai együttessel.

Főszponzoraink
Szponzoraink