• Hírek

A pólóválogatott is ott lesz a Puskásban

A Benedek Tibor vezette vb-címvédő férfi vízilabda-válogatott kiáll Dzsudzsákék mellett, és teljes kerettel kilátogat a ma esti, észtek elleni mérkőzésre.

Magyar bajnokokkal jöttek az észtek

Két magyarországi légiós, s egy korábban magyar klubban szerepelt futballista is van az észt válogatott keretében. Utóbbi ráadásul hármasiker.

Varga nélkül lép pályára a válogatott

A hétfői edzés után bizonyossá vált, hogy a Middlesbrough légiósa nem lehet ott az észtek elleni vb-selejtezőn.

Magyarország-Észtország: szurkolói információk

A magyar válogatott kedden 20.30 órakor az észt válogatott ellen játszik világbajnoki selejtezőt a Puskás Ferenc Stadionban.

Türelmes játékot kér a kapitány

Az észtek elleni keddi vb-selejtező előtt Egervári Sándor sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdéseire.

Juhász Roland meglátogatta a válogatottat

Vasárnap délután ismét edzett a csapat, hétfőn derül ki, hogy a sérültek pályára léphetnek-e az észtek ellen.

Sérülések is nehezítik a válogatott dolgát

A bukaresti vb-selejtezőt követően hajnali fél 3-ra ért Telkibe a válogatott, a stáb már az észtek elleni meccsre készíti a csapatot.

Az utolsó pillanatban bukták el a győzelmet az észtek

A magyar válogatott vb-selejtező csoportjának másik két két mérkőzése közül a törökországi papírforma-eredményt hozott: a törökök 5-0-ra nyertek Andorra ellen. A másik ellenben meglepetést: az észtek otthon tartottak egy pontot a listavezető, eddig százszázalékos hollandok ellen. S csak néhány másodpercen múlt, hogy nem tudtak nyerni!

Nem volt esélyünk a pontszerzésre Bukarestben

A magyar válogatott 3-0-ás vereséggel zárt a románok elleni vb-selejtezőn.

Egervári Sándor csapatot hirdetett

Egervári Sándor a péntek délelőtti megbeszélésen ismertette a mai kezdőt.

Nem igaz a román provokációról szóló hír

A magyar sajtóban megjelent tudósításokban tévesen jelent meg, hogy Bukarestben már a meccs előtti napon provokáció áldozatává vált a magyar küldöttség. Ezzel szemben a valóság az, hogy a felek egymás érdekeit maximálisan tiszteletben tartva jutottak el a biztonságos, de elhivatott szurkolás feltételeinek megteremtéséhez a nagy jelentőségű mérkőzés előtt.

A bukaresti stadionnal is megismerkedett a válogatott

Egervári Sándor csütörtökön kora este a holnapi mérkőzés helyszínén, az Arena Națională gyepén tartotta meg utolsó edzését a péntek esti Románia-Magyarország vb-selejtező előtt.

Magyarország-Észtország: nyolcezer jegy már elkelt

Bár egyelőre a péntek esti, bukaresti meccsre koncentrálnak a szurkolók, szépen fogynak jegyek a szeptember 10-i világbajnoki selejtező mérkőzésre is.

Két régi motorossal erősítettek a románok

A román válogatott kerete részben kicserélődött a márciusi, budapesti mérkőzés óta. A legnagyobb újdonság két „veterán”, Lobonţ és Marica visszatérése. Bemutatjuk a román keretet.

Túl az utolsó itthoni edzésen

Egervári Sándor már csak Bukarestben tart egy edzést a románok elleni vb-selejtező előtt.

Románia-Magyarország: szigorú szabályokat kell betartaniuk a szurkolóknak

A 2013. szeptember 6-án, helyi idő szerint 21.00 órai kezdéssel Romániában, Bukarestben a Nemzeti Stadionban megrendezésre kerülő Románia – Magyarország vb-selejtező mérkőzéssel kapcsolatban a román hivatalos szervek az alábbi tájékoztatást adták a magyar szurkolók számára (cikkünk új információk esetén folyamatosan bővül).

Két edzés szerepelt a válogatott mai programjában

Mészáros Norbert elhagyta az edzőtábort, Koman Vladimir már urali játékosként gyakorolt a többiekkel.

Szurkolásban is múljuk fölül ellenfeleinket!

Az utóbbi évek talán legfontosabb mérkőzését játssza a magyar labdarúgó-válogatott pénteken este, Bukarestben. A várhatóan telt ház előtt, ötvenezer román szurkoló hangorkánját a mintegy háromezer magyar szurkoló buzdítása kell, hogy ellensúlyozza.

Szívdobbanás a válogatottnak és más focialkalmazások a Telekomtól

A Telekom különleges közösségi alkalmazást fejlesztett, hogy ezzel is közelebb vigye a foci rajongóit a játékosokhoz, és győzelemhez segítse a magyar labdarúgó válogatottat.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017