• Hírek

Idén már nem játszik a válogatott

Nem lesz a magyar válogatottnak mérkőzése novemberben. A nemzeti tizenegy az új szövetségi kapitány kiválasztása után, jövő tavasszal játssza következő felkészülési mérkőzését.

Így látta az elmúlt három évet Egervári Sándor

A magyar válogatott nemrégiben leköszönő szövetségi kapitánya, Egervári Sándor szubjektív összegzést készített az elmúlt három év munkájáról, ezt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük. Összeállításunk második részében az elmúlt három év A-válogatottal kapcsolatos statisztikai adataiból szemezgettünk.

FIFA-ranglista: 43. helyen a válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott 13 helyet csúszott vissza a legutóbbi, szeptemberi világranglistához képest, és jelenleg a 43. a FIFA hivatalos rangsorában.

Harmadikként zárta csoportját a válogatott

A magyar válogatott görcsös játékkal, de kétgólos győzelmet aratott az andorraiak elleni utolsó világbajnoki selejtezőjén. A csoportban a harmadik helyen végeztünk a hollandok és a románok mögött, megelőzve Törökországot, Észtországot és Andorrát.

Indiai a legtöbbszörös válogatott andorrai

Az andorrai válogatott 36 ország csapata ellen játszott 1996 óta íródó történelme eddigi 114 mérkőzésén. Mindössze háromszor győzött, egyszer-egyszer Albánia, Fehéroroszország és Macedónia ellen. Tizenegyszer játszott döntetlent, ilyen szempontból Azerbajdzsán áll az ellenfelek listájának élén, az azeriekkel már háromszor is „ikszelt”. Mindössze egy olyan válogatottal szemben úszta meg eddig vereség nélkül, amely vett már részt világbajnokságon: a kínaiakkal 2004-ben Peraladában.

Andorra meglepetésre készül

Koldo Álvarez szövetségi kapitány mai sajtótájékoztatóján elmondta: szomorú lenne, ha csapata rúgott gól nélkül zárná a vb-selejtező sorozatot.

Kádár edzésbe állt, az első gólig nehéz lehet holnap

Csábi József megtartotta utolsó edzését a keddi, Andorra elleni vb-selejtező előtt.

Tiszta fejjel kell pályára lépni kedden

Csábi József az Andorra elleni keddi vb-selejtező előtt Telkiben tartott sajtótájékoztatót.

Csábi József megtartotta első edzését

Szalai Ádám is pályára léphet az Andorra elleni keddi vb-selejtezőn.

Román és török győzelem a vb-selejtező csoportban

A papírformának megfelelően román és török győzelemmel ért véget a selejtező-csoportunkban a másik két mérkőzés. A keddi ellenfél, Andorra négyet kapott a második helyre előrelépő románoktól, a törökök 2-0-ra nyertek a bő egy hónapja a hollandok ellen pontot szerző észtek otthonában.

Lemondott Egervári Sándor

A hollandok elleni 8-1-es vereség után a szövetségi kapitány azonnal felajánlotta lemondását, amit Csányi Sándor, az MLSZ elnöke elfogadott.

Kiütéses vereséget szenvedtünk Amszterdamban

A magyar válogatott 8-1-re kikapott a hollandoktól az amszterdami világbajnoki selejtezőn.

Csapathirdetés után válogatott jókívánságok Adamsnek

Egervári Sándor péntek délelőtt ismertette a válogatott tagjaival a kezdőcsapatot.

Meríteni lehet a legutóbbi amszterdami meccsből

Egervári Sándor szerint ha úgy játszanánk a hollandok ellen, mint a 2011 márciusában rendezett Eb-selejtezőn, akkor lehetne esélyünk a bravúrra.

Megérkezett Amszterdamba a válogatott

Este 7 órakor kezdődik a mieink edzése az Amsterdam Arenában.

Világsztárok várják válogatottunkat Amszterdamban

Világsztárok várják a magyarokat Amszterdamban: Louis van Gaal Arjen Robbent, Dirk Kuytöt, Wesley Sneijdert, Rafael van der Vaartot és a könnyebben sérült Robin van Persie-t is meghívta az Oranje keretébe. Az mlsz.hu bemutatja a holland keret tagjait.

Hollandia-Magyarország: szurkolói információk

A magyar válogatott október 11-én, pénteken az Amsterdam Arenában lép pályára világbajnoki selejtező mérkőzésen a házigazda holland együttes ellen.

"El kell venni a kedvüket a játéktól"

Két nappal a hollandiai vb-selejtező előtt egyre nő a drukk a magyar játékosokban.

Szalai nem játszhat, Nikolics a keretben

A hét elején belázasodott Szalai Ádám állapota nem javult, így ő nem utazhat el csütörtökön a csapattal Amszterdamba, a hollandok elleni vb-selejtezőre.

Taktikai elemzéssel folytatódott a felkészülés

A hollandok és az andorraiak elleni vb-selejtezőkre készülő válogatott szerdai délelőttje a taktikai elemzés jegyében telt.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017