• Hírek

Dárdai: Fontos pont ez Magyarországnak

A szövetségi kapitány a románok elleni döntetlent követően elégedetten nyilatkozott a találkozóról.

Pontot hozott Bukarestből a válogatott

A románok az első félidő végén vezetést szereztek, de Dzsudzsák Balázs a 82. percben szabadrúgásból kiegyenlített, ezzel a találattal alakult ki az 1-1-es végeredmény a két válogatott bukaresti Eb-selejtezőjén.

Dárdai Pál nyugodtan várja a mérkőzést

Magyar idő szerint 15.30 órakor tartott sajtótájékoztatót Bukarestben a magyar válogatott, Dárdai Pál szövetségi kapitány, valamint Gera Zoltán részvételével.

A Steauára és a rutinra épít Pițurcă

A románok szövetségi kapitánya, Victor Pițurcă – aki egyébként 97. alkalommal irányítja majd a nemzeti tizenegyüket szombaton – kipróbált embereire számít az októberi selejtezőkön. Ciprian Marica, akinél csak Adrian Mutu, Gheorghe Hagi és Bodola Gyula szerzett több gólt a román válogatottban, ugyan hiányozni fog, de a 23-as keretbe mindössze négy olyan játékost hívott csak be a kapitány, aki 2013-ban sem a budapesti, sem a bukaresti találkozónk előtt nem szerepelt a névsorában.

Túl az utolsó itthoni edzésen

A magyar válogatott péntek délelőtt útra kel Bukarestbe.

Ötvenhat év után nyerhetünk újra Bukarestben

Huszonhárom mérkőzést játszott eddig egymás ellen – az MLSZ által hivatalosnak számított mérkőzéseket számolva –, a mérleg a mi csapatunk fölényét mutatja: tizenegy győzelem, hat döntetlen, hat vereség. Az utóbbi évek ugyanakkor nagy román fölényt mutatnak.

Korcsmár Zsolt: Pluszt is adhat nekünk a bukaresti közönség

Az MLSZ TV a románok és a feröeriek elleni meccseket megelőző telki edzőtáborozás közben készített interjút Korcsmár Zsolttal, a Greuther Fürth védőjével. A hátvéd mesélt többek között a légióskodás nehézségeiről, arról, hogy szeret jó stadionban, nagy közönség előtt játszani.

Juhász Roland: Szükségünk lesz a szurkolók biztatására!

A válogatott védője szerint egy futballista életében nincs szebb dolog, mint egy nagyszerű hangulatú, fontos meccsen jó eredményt elérni.

Dárdai Pál: Az egységben lehet az erőnk

A válogatott második keddi edzése előtt Dárdai Pál sajtótájékoztatón vázolta terveit a szombati, bukaresti Európa-bajnoki selejtezőre.

Fiola és Korhut a válogatott keretben

Vanczák Vilmos és Simon Ádám sérülés miatt kikerült a keretből.

Dárdai Pál megtartotta első edzését

Hétfőn délben találkoztak a románok és a feröeriek elleni idegenbeli Eb-selejtezőkre készülő A-válogatott keret tagjai.

Keretet hirdettek a románok

Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitány kijelölte az október 11-i Románia-Magyarország és az október 14-i Finnország-Románia Eb-selejtező mérkőzésre készülő keretét.

Jegyárusítás a feröeri Eb-selejtezőre

A magyar válogatott október 14-én a Feröer-szigeteken lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A mérkőzésre szóló vendégjegyek 4400 forintba kerülnek.

Dárdai Pál szűkítette keretét

Pintér Ádám sérülés miatt kimaradt a válogatottból, Simon Ádám és Nikolics Nemanja bekerült a románok és a feröeriek elleni Eb-selejtezőkre készülő keretbe.

Dárdai Pál kihirdette első keretét

A szövetségi kapitány a románok és a feröeriek elleni találkozók előtt kihirdette keretét.

Dárdal Pál ismertette a válogatott stábját

A szövetségi kapitány az MLSZ Tv-nek adott interjújában elmondta: elsősorban nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékosokat keresett a válogatottba.

Dárdai Pál bemutatkozása - videó

Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya ismertette szakmai stábjának tagjait, az A-válogatott keretét, valamint beszélt válogatási elveiről és a soron következő feladatokról.

Akkreditáció a bukaresti és a feröeri Eb-selejtezőkre

A magyar válogatott október 11-én a román, október 14-én a feröeri válogatott vendégeként lép pályára Eb-selejtező mérkőzésen. A média munkatársai az alábbi űrlap kitöltésével akkreditálhatnak a két összecsapásra.

Románia-Magyarország: csütörtökön kezdődik a jegyárusítás

A magyar válogatott következő Európa-bajnoki selejtezőjét október 11-én, 18 órától Bukarestben vívja a házigazda románok ellen. A találkozóra szóló jegyek szeptember 25-én, csütörtök délelőttől vásárolhatóak meg.

Dárdai Pál: Megtiszteltetés a felkérés

Az idei válogatott mérkőzésekre kinevezett szövetségi kapitány nagy kihívásnak tartja a rá váró feladatot.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017