• Hírek

Eb-kvalifikáció ad rangot a Nemzetek Ligájának

Az UEFA végrehajtó bizottsága arról döntött, hogy 2018 szeptemberében indul a Nemzetek Ligája-sorozat.

Csányi Sándor: Jó megoldás születik!

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, egy korábbi interjúban arról beszélt, hogy december 1-ig szeretne megoldást találni a szövetségi kapitány kérdésre, de a végső döntésre még várni kell.

Javított helyezésén a válogatott

A sikeresen megvívott finnek elleni Eb-selejtező hat pozícióval javította a magyar labdarúgó-válogatott ranglista helyezését.

Dárdai Pál: Nincs szégyellnivalónk

A szövetségi kapitány büszke arra, hogy játékosai nem roppantak össze kétgólos hátrányban, és szorossá tették az oroszok elleni meccset.

Orosz győzelem a válogatott évzáróján

A magyar válogatott idei utolsó mérkőzésén a második félidőben kétgólos hátrányba került az oroszok ellen, és bár Nikolics Nemanja a hajrában szépített, az egyenlítés nem sikerült, a vendégek megnyerték a találkozót.

Mindenki bizonyíthat az oroszok ellen

Dárdai Pál az oroszok elleni, keddi barátságos mérkőzésen arra kiemelten figyel, hogy a keretből mindenki lehetőséget kapjon a bizonyításra.

Orosz élcsapatok adják a szbornaja gerincét

Elsősorban a fővárosi klubok és a Zenit játékosaira épül az orosz keret, egyetlen légiós játszik a válogatottban. Különösen a védelem számít rutinosnak és kipróbáltnak.

Lehetnek hiányzóink az oroszok ellen

Varga József már elhagyta a válogatott edzőtáborát, többen orvosi vizsgálaton vettek részt.

Dárdai Pál négy éve az oroszok ellen búcsúzott

Rengeteg mérkőzést játszott eddig a magyar válogatott az oroszok ellen, de csak keveset az orosz válogatott ellen. A huszonhét teljesen, főleg, vagy részben oroszok elleni csaták közül csak ötön volt hivatalosan is Oroszország az ellenfél. Kedden, a Groupama Arénában lesz a hatodik egymás elleni meccs.

Dárdai Pál: Ez egész Magyarország győzelme volt!

A szövetségi kapitány külön köszönetet mondott a közönségnek a nagyszerű biztatásért a finnek elleni 1-0-ás győzelem után.

Gera-góllal győztünk a finnek ellen

A magyar válogatott a 84. percben szerzett találattal 1-0-ra legyőzte a finneket a Groupama Arénában rendezett Eb-selejtező mérkőzésen.

A románok a csoportelsők, romokban a görögök

Az Európa-bajnoki selejtező csoportunkban a magyar-finn meccs mellett két másik találkozót is rendeztek pénteken.

Készen áll a válogatott

A keretből mindenki bevethető a pénteki, finnek elleni Eb-selejtezőn, egyedül Kalmár Zsolt küzd kisebb vállsérüléssel.

Alig változott március óta a finnek kerete

Mixu Paatelainen elsősorban azokra a játékosaira épít, akiket Győrbe is elhozott márciusban. Lampi és Tainio személyében akad azért nagy visszatérő is. A meglepetésember Markkanen. A megszokott alapcsapatból hiányzik Alexander Ring.

Nikolics: Minden percet élvezek a válogatottban!

Nikolics Nemanja, a Videoton FC válogatott csatára szerint a szép játék másodlagos lesz péntek este a Groupama Arénában, a legfontosabb a győzelem a finnek ellen.

Dárdai Pál: Az év meccse következik!

Dárdai Pál az MLSZ TV-nek elmondta: könnyen elképzelhető, hogy a pénteki, finnek elleni mérkőzés egy része eseménytelen lesz.

Magyar-finn: az Aranycsapat nem volt kedves rokon

Hajdanán nagyon szerettünk a finnek ellen játszani. Persze, hiszen, nem volt kétséges a mérkőzés kimenetele. Az ötvenes évekig szinte számolatlanul potyogtak a gólok.

Két edzéssel folytatódott a válogatott programja

Elek Ákos szerint a márciusi, győri barátságos mérkőzésen a finnektől elszenvedett vereség intő jel a pénteki Eb-selejtező előtt.

Válogatott: szurkolói információk, transzparensek hitelesítése

A pénteki mérkőzésre bevihető transzparensek elektronikus úton történő elbírálását 2014. november 12-ig kérhetik a szurkolók.

Dárdai Pál: Nem lesz szép mérkőzés a finnek elleni

A finnek elleni Eb-selejtezőre készülő A-válogatott vasárnap óta Telkiben edzőtáborozik.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017