• Hírek

Elek Ákos nem csatlakozik a férfi A-válogatott keretéhez a Nemzetek Ligája mérkőzésein
2018. augusztus 09., 19:10

A Kajrat Almatiban játszó középpályás a napokban egyeztetett Marco Rossi szövetségi kapitánnyal arról, hogy a nemzeti csapat idei mérkőzésein nem tud rendelkezésére állni.

Finnország-Magyarország: augusztus 8-án kezdődik a jegyértékesítés
2018. augusztus 02., 10:33

A Marco Rossi szövetségi kapitány vezette férfi A-válogatott szeptember 8-án Finnországban kezdi meg szereplését az UEFA új sorozatában, a Nemzetek Ligájában. A finnek elleni találkozót Tamperében, magyar idő szerint 18.00 órakor rendezik meg. A vendégszektorokba szóló belépőjegyekre átváltható utalványok értékesítése augusztus 8-án kezdődik meg.

Elindult a második félév Telkiben, összeállt Rossi stábja
2018. július 21., 10:17

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya hivatalosan is munkába áll. Az olasz szakember csütörtök estig még az Európa Ligában szereplő DAC vezetőedzői feladatait látta el, de emellett természetesen a magyar nemzeti együttessel kapcsolatos információkat is elkezdte gyűjteni. A megalakult szakmai stáb tagjai szombaton már a helyszínen tekintik meg az OTP Bank Liga mérkőzéseit – részletesen bemutatjuk a Marco Rossi vezette stáb tagjait, és az utánpótlás-válogatottak edzőit is.

Szélesi Zoltán: új feladatok
2018. július 20., 10:40

Vezette tavaly megbízott szövetségi kapitányként a felnőtt férfi válogatottat, ott volt 2016-ban, Franciaországban a mieink kispadján, U17-es csapatával 2017-ben pedig Eb-negyeddöntőbe jutott. A fiatal szakember távozik az MLSZ-ből, és új kihívások elé néz.

Több válogatott-kerettag is csapatot váltott a hét folyamán
2018. július 06., 18:11

Már egy hét sincs hátra a magyar csapatok európai kupaszereplésének kezdetéig, két hét múlva pedig az OTP Bank Liga következő szezonja is megkezdődik, így egyre nagyobb a mozgás az átigazolási piacon. A hét folyamán több válogatott-kerettag is klubot váltott. Cikkünkben a férfi A-válogatott szempontjából érdekes klubváltásokat foglaljuk össze.

Gera Zoltán befejezte profi pályafutását
2018. június 28., 15:19

A 39 éves, 97-szeres válogatott játékos bejelentette, hogy visszavonul az aktív labdarúgástól.

Marco Rossi: Vissza akarom hozni a futballeufóriát!
2018. június 20., 15:19

Marco Rossi a férfi A-válogatott tegnap kinevezett szövetségi kapitánya exkluzív interjút adott az mlsz.hu-nak, melyben beszélt Magyarországhoz, a magyar emberekhez fűződő különleges viszonyáról, és arról is, hogy komoly felelősséget jelent számára a szövetségi kapitányi megbízatás.

Marco Rossi veszi át a válogatott irányítását
2018. június 19., 19:12

Továbbra is a 2020-as Eb-döntőbe jutás a magyar férfi válogatott legfontosabb célkitűzése. A Nemzetek Ligájában már tétmérkőzéseken kell kialakítani annak a csapatnak a gerincét, amely képes lesz a selejtezősorozat végéig a kijutó helyekért harcolni. Az új kapitány feladata változatlanul egy versenyképes csapat kialakítása új, fiatal játékosok beépítésével.

Megvannak a Nemzetek Ligája idegenbeli meccshelyszínei
2018. június 13., 10:06

A magyar férfi labdarúgó-válogatott szeptemberben egyszer, októberben pedig kétszer lép pályára idegenben a Nemzetek Ligájában. Szűk 3 hónappal az első mérkőzés előtt az ellenfelek tájékoztatták az MLSZ-t az idegenbeli mérkőzések helyszíneiről.

Georges Leekens: Teljesen megértem a szurkolókat
2018. június 12., 11:43

Georges Leekens a Ausztrália elleni barátságos mérkőzést követően kívánt üzenni a szurkolóknak. Az alábbiakban a szövetségi kapitány üzenetét olvashatják.

Nemzetek Ligája: a riválisoknál is véget ért a felkészülés
2018. június 11., 10:41

A magyar válogatott Nemzetek Ligája-ellenfeleinél is lezárult a felkészülési mérkőzések sorozata.

Vereség Ausztrália ellen
2018. június 09., 16:52

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 2–1-es vereséget szenvedett a világbajnoki résztvevő ausztrál csapattól a Groupama Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen.

Mark van Bommel: Kitűnő állapotban várjuk a magyarok elleni meccset
2018. június 08., 20:30

Egy nappal a Magyarország–Ausztrália felkészülési mérkőzés előtt a vendégek sajtótájékoztatót és edzést is tartottak a Groupama Arénában.

Georges Leekens dolgát több sérülés is nehezíti
2018. június 08., 16:54

Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya arról számolt be, hogy több sérülés nehezíti a felkészülést a szombati, ausztrálok elleni barátságos mérkőzésre.

Ganczer Gábor: Az Aranygenerációval kezdődött Ausztrália felemelkedése
2018. június 08., 14:21

Ganczer Gábor 2010 óta él és dolgozik Ausztráliában. Az egykori sportújságíróból lett futballszakember eleinte a klubfutballban dolgozott, de már az ausztrál szövetség, így az A-válogatott munkáját is segíti, szakterülete az ellenfelek feltérképezése. Az ausztrálok zsinórban a negyedik vb-jükre készülnek – hogy mi a siker titka, arról örömmel mesélt az mlsz.hu-nak.

Szurkolói Klub: Ti kérdeztetek, Böde Dániel válaszolt
2018. június 08., 09:00

Böde Dani válaszolt az MLSZ Szurkolói Klub “Kérdezz a válogatottól” játékában a szurkolóktól kapott legjobb kérdésekre. Ha kíváncsi vagy, miért 13-as a mezszáma, ki a legjobb barátja, vagy kit tart a legkellemetlenebb védőnek, exkluzív videónkból megtudhatod. A Szurkolói Klub azon tagjai között, akik kérdést küldenek be, minden alkalommal kisorsolunk három szerencsést, aki kilátogathat Telkibe és betekintést nyerhet a kulisszák mögé.

Nem tört el, csak zúzódott Dzsudzsák Balázs lába
2018. június 07., 16:38

A Fehéroroszország elleni szerdai mérkőzés helyszínét mankóval hagyta el férfi A-válogatottunk csapatkapitánya. Dzsudzsák Balázs csütörtökön kora délután alapos orvosi vizsgálaton esett át, mely során megállapították, hogy nincs törése.

Zárt kapuk: novemberig csak Ausztrália ellen láthatjuk hazai pályán a válogatottat
2018. június 07., 15:30

A magyar labdarúgó-válogatott 2018. szeptember 11-i, Görögország elleni zártkapus mérkőzéssel kezdi majd a Nemzetek Ligája sorozatban hazai szereplését, miután az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a 2015. szeptember 4-én rendezett Magyarország–Románia Eb-selejtező miatt büntette meg a Magyar Labdarúgó Szövetséget, amelyre a zártkapus szankció mellett 70 ezer eurós pénzbírságot is kiszabott.

Csütörtökön alapos vizsgálatokon esik át Dzsudzsák
2018. június 07., 08:09

A Fehéroroszország elleni szerdai mérkőzés helyszínét mankóval hagyta el férfi A-válogatottunk csapatkapitánya. Biztosat azonban csak a csütörtöki, alaposabb vizsgálatok után lehet mondani.

Döntetlen Fehéroroszország ellen
2018. június 06., 21:23

Először nem kapott ki a magyar labdarúgó-válogatott Georges Leekens irányításával: a nemzeti együttes 1–1-es döntetlent játszott szerdán Fehéroroszország csapatával felkészülési mérkőzésen, Bresztben.

Főszponzoraink
Szponzoraink