• Hírek

Német játékvezető a magyar-román Eb-selejtezőn

Az UEFA a német Felix Brychet jelölte a pénteki Magyarország-Románia Európa-bajnoki selejtező játékvezetőjének.

Nyugodt hangulatban készül a románok ellen a válogatott

Egyelőre nyoma sincs az izgatottságnak a válogatott edzőtáborában.

Kihirdette keretét a román kapitány

Kihirdette a magyar és a görög válogatott elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő román válogatott keretét Anghel Iordanescu, pénteki ellenfelünk szövetségi kapitánya.

Szurkoljunk együtt a válogatottnak!

Böjte Csaba testvér, Risztov Éva, Szente Vajk és Polyák Lilla is szorít a magyar válogatottnak a Románia elleni Eb-selejtező mérkőzésen.

Végleges Bernd Storck kerete

A magyar válogatott megbízott szövetségi edzője 25 játékossal kezdi meg a közvetlen felkészülést a románok és az északírek elleni Eb-selejtezőkre.

Indul a jegyértékesítés az októberi hazai selejtezőre

Már szeptember elsejétől megválthatóak a belépők az október 8-i Magyarország–Feröer-szigetek Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre, az interneten, és az ismert jegypénztárak mellett a jegyértékesítésbe folyamatosan bekapcsolódó, többségében vidéki klubpénztárnál is. Az MLSZ ezúttal sem változtat az Eb-selejtezők korábbi jegyárain.

Fiatalok is helyet kaptak Bernd Storck bő keretében

Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány kijelölte bő, 33 fős keretét a románok elleni, szeptember 4-i hazai, és az északírek elleni, szeptember 7-i idegenbeli Eb-selejtezőkre.

Bernd Storck újabb válogatott játékosokkal találkozott

A magyar válogatott megbízott szövetségi kapitány szerdán a Ferencváros három válogatott játékosát, valamint Juhász Rolandot hívta meg egy hosszabb beszélgetésre.

A 35. helyen állunk a világranglistán

A magyar válogatott négy helyet visszaesett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, és jelenleg a 35. helyet foglalja el.

Óriási érdeklődés mellett indul a jegyértékesítés

Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyek árusítása a szeptemberi Magyarország-Románia Eb-selejtezőre, amelyet régen nem látott érdeklődés előz meg. Az MLSZ tisztában van azzal, hogy sok szurkoló csalódott lesz, mert ennyi igényt képtelenség kielégíteni, ugyanakkor arra törekszik, hogy mindenki egyenlő esélyekkel vehessen részt a jegyvásárlásban.

Dárdai Pál: Nagy fájdalom, hogy nem csinálhatom tovább

A volt szövetségi kapitány az MLSZ TV-nek adott interjúban elmondta: mindent megtett azért, hogy legalább a két szeptemberi Eb-selejtezőn irányíthassa a válogatottat, de a Hertha vezetői hajthatatlanok voltak.

Feröeren kezdjük a vb-selejtező sorozatot

A 2018-as világbajnokság szombati sorsolása után elkészült az európai csoportok menetrendje is.

Vb 2018: mumusát is megkapta a válogatott

A portugálok ellen még sosem sikerült tétmérkőzésen pontot szereznie a magyar válogatottnak.

Vb-selejtezős ellenfeleink: Portugália, Svájc, Feröer, Lettország, Andorra

A szentpétervári Konstantin Palotában elkészítették a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezőinek csoportbeosztását. A magyar válogatott a B csoportba került, Portugáliát, Svájcot, Feröert, Lettországot és Andorrát kapta ellenfélnek.

Magyarország-Románia: augusztus 3-án kezdődik a jegyárusítás

A magyar válogatott szeptember 4-én, 20.45 órakor a Groupama Arénában játszik Európa-bajnoki selejtező mérkőzést Románia ellen. A mérkőzésre szóló jegyek augusztus 3-án, 10.00 órától vásárolhatóak meg.

Bernd Storck veszi át a Dárdai-csapatot

Az MLSZ elnöksége a hétvégén rendkívüli ülést tartott. A megbeszélésre azért volt szükség, mert a Hertha BSC vezetősége arról tájékoztatta a szövetséget, hogy a klubcsapat sikeres szereplése érdekében nem járul hozzá ahhoz, hogy Dárdai Pál a német klub mellett a jövőben a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozzon.

FIFA-ranglista: nagyot ugrott előre a válogatott

A magyar válogatott 11 helyet javítva a 31. pozíciót foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján.

Elszálltak a görögök, döntetlen a csoportrangadón

Az F jelű Európa-bajnoki selejtező csoportban Feröer hazai pályán is legyőzte a görögöket, akik így kiszálltak a harmadik helyért vívott harcból. Észak-Írország és Románia döntetlent játszott egymással.

Dárdai Pál: A magyaros szív diadalmaskodott

A finnek ellen 1-0-ra megnyert helsinki összecsapás után Dárdai Pál szövetségi kapitány a játékosok mentális erejét nevezte meg a siker kulcsának.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017