• Hírek

Pótselejtezőt játszik a magyar válogatott

Az Európa-bajnoki selejtező sorozat utolsó játéknapjának végén eldőlt, hogy a magyar válogatott pótselejtezőt játszik az Európa-bajnoki részvételért.

"A reménykedés napjai jönnek"

A görögöktől elszenvedett 4-3-as vereség után Elek Ákos és Gera Zoltán nyilatkozott az MLSZ TV kamerája előtt.

Bernd Storck: Erőnléti problémáink voltak a hajrában

A magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya a görögöktől elszenvedett 4-3-as vereség után elmondta: két hasonló játékerőt képviselő csapat mérkőzésén a mieink fáradtsága döntött a hazaiak javára.

Fordulatos meccsen vereség Görögországban

Válogatottunk kétszer is vezetett a görögök ellen, de a házigazdák kihasználták védekezési hibáinkat, és 4-3-ra megnyerték az Európa-bajnoki selejtező sorozat utolsó fordulójában rendezett athéni összecsapást.

Bernd Storck: Huszonöt játékos sikere a győzelem

A magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya szerint Görögországban is lehet esélye a csapatnak a győzelemre.

Böde-duplával nyertünk Feröer ellen

A magyar válogatott az első félidő elején hátrányba került a Feröer-szigetek elleni Eb-selejtezőn, de a második félidőben Böde Dániel duplájával fordított, és 2-1-re megnyerte a mérkőzést.

A keretükre nem panaszkodhatnak a görögök

Az első kalapból a csoportba sorsolt, de még nyeretlen görög válogatott lesz a magyarok ellenfele vasárnap késő délután Pireuszban. Bemutatjuk az ellenfél játékosait.

Bernd Storck agresszív ellenfélre számít

A magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya továbbra is tartja: a görög válogatott sokkal erősebb csapat annál, mint amit eddig láthattunk tőle a selejtező sorozatban.

A cél az első görögországi győzelem

Egyetlen más csapat ellen sem játszott annyi tétmérkőzést a magyar válogatott az elmúlt bő három és fél évtizedben, mint éppen a görögökkel. Az első mérkőzés ma már csak nagyon távoli emlék – de „rendbe teszi” az azóta romló gólkülönbségünket.

Egy dán a feröeriek egyetlen igazi sztárja

Európa-bajnok futballista irányítja a feröeri válogatottat: a dán Lars Olsen 1992-ben tagja volt Richard Möller-Nielsen bombameglepetést okozó csapatának.

Plusz motivációt adnak a szurkolók a válogatottnak

Bernd Storck felhívta a figyelmet arra, hogy Feröer jó csapattal rendelkezik, ezért nem várható könnyű mérkőzés csütörtökön.

Ez a húsz játékos próbál meglepetést okozni Budapesten

Három kulcsjátékosa nélkül, de dániai légiósokkal lép majd pályára Lars Olsen feröeri válogatottja csütörtök este a Groupama Arénában. Bemutatjuk a csütörtöki ellenfél játékosait.

A feröeriek játékát tanulmányozta a válogatott

Nem unatkoztak kedden a magyar válogatott játékosai, a szakmai stáb gondoskodott részükre az egész napos elfoglaltságról.

Így telt a válogatott első napja Telkiben - videó

A magyar válogatott játékosai és Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány a hétfőn kezdődő edzőtáborozást sajtótájékoztatóval indították, majd elkezdődött a lényegi munka, a kerettagok letudták első edzésüket.

Dzsudzsák már megszórta a feröerieket

A csütörtöki, hazai Eb-selejtezőt megelőzően eddig mindössze egy hivatalos mérkőzést játszott egymással a magyar és a feröeri A-válogatott – de azért ennél bővebb a két ország közös futballtörténelme.

Nézők előtt játszhat csütörtökön a válogatott!

Az UEFA fellebbviteli bizottsága az MLSZ által benyújtott fellebbezés hatására felfüggesztette a testület első fokú döntését, tovább vizsgálja a Magyarország-Románia mérkőzésről készült beadványokat, azaz nem törölte el a szankciót, de a Feröer elleni mérkőzésre nem vonatkozik a zárt kapus döntés.

A-válogatott: 24 játékossal kezdődött meg a felkészülés

A 25 fős keretből egyedül a Haladás balhátvédje, Bosnjak Predrag nem érkezett meg Telkibe, az A-válogatott összetartásának elejére, a többiek harcra készen várják a Feröer elleni csütörtöki Eb-selejtezőt.

Magyarország-Feröer: jegyinformációk

Újra lehet vásárolni jegyeket a Feröer elleni, október 8-i Eb-selejtezőre. Az interneten és az ismert jegypénztárak mellett a jegyértékesítésbe folyamatosan bekapcsolódó, többségében vidéki klubpénztáraknál is vásárolhatóak belépők.

A-válogatott: Böde és Osváth is a szűk keretben

Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány kijelölte a Feröer-szigetek (október 8., Groupama Aréna) és Görögország (október 11., Karaiskakis Stadion) elleni Eb-selejtezőkre készülő válogatott keretet.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017