• Hírek

A-válogatott: végleges a pótselejtezős keret

Bernd Storck 26 játékosra számít a november 12-i idegenbeli, és a november 15-i, hazai Eb-pótselejtezőn a norvégok ellen.

Ismerkedés a riválissal, Németh is a keretben

Elek Ákos után Németh Krisztián is megérkezett Telkibe, az A-válogatott edzőtáborába.

FIFA-világranglista: továbbra is 33. a válogatott

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétette novemberi világranglistáját, amelyen a magyar válogatott helyezése nem változott.

Magyarország-Norvégia: újabb 600 jegy vár gazdára

A november 15-i Magyarország-Norvégia (Groupama Aréna, 20.45) Európa-bajnoki pótselejtezőre további 800 jegyet lehet megvásárolni.

Fegyvert fogtak a válogatott játékosai

A keddi erőnléti állapotfelmérést és az esti edzést követően, lazításként szerdán délelőtt múzeumlátogatáson vett részt a magyar labdarúgó-válogatott.

Fókuszban az erőnlét

Az OTP Bank Ligában szereplő válogatott kerettagok fizikai állapotát, állóképességét mérte fel ma délelőtt a Vasas Pasaréti Sportcentrumában Bernd Storck és stábja, élénk sajtóérdeklődés mellett. A kapott eredmények alapján a szakmai stáb pontosítani, finomítani tudja a következő napok tréningjeinek feladatait.

A-válogatott: keretet hirdettek a norvégok

A magyar válogatott Eb-pótselejtezős ellenfelének szövetségi kapitánya, Per-Mathias Högmo kihirdette csapata keretét a november 12-i és november 15-i mérkőzésekre.

Bernd Storck optimistán várja a pótselejtezőt

A szövetségi kapitány az edzőtáborozás első napjaiban minden kerettagról átfogó képet szeretne kapni.

Újabb kapus érkezik Telkibe

Bernd Storck szövetségi kapitány Banai Dávidot hívta be Telkibe, az A-válogatott edzőtáborába.

Fontos úton indult el a válogatott

Az A-válogatott keret itthon játszó futballistái vasárnap megkezdték a közös felkészülést a november 12-i és a november 15-i, norvégok elleni pótselejtezőre.

Bizakodó kapitány - kész a bő keret

Vasárnap, bő másfél héttel a Norvégiai Eb-pótselejetező előtt megkezdhetik a felkészülést Bernd Storck szövetségi kapitány keretének idehaza játszó labdarúgói. Közülük a legjobbak bekerülhetnek a jövő héten kialakuló végleges keretbe is.

December 2-án játsszák az OTP Bank Liga 15. fordulóját

Az MLSZ Versenybizottsága hétfői ülésén határozatot hozott az OTP Bank Liga 15. fordulójának, valamint a Magyar Kupa 5. fordulóbeli első mérkőzéseinek elhalasztásáról.

Möller: Storck számára csak a győzelem számít

Megérkezett Magyarországra a válogatott új másodedzője, Andreas Möller, a Borussia Dortmund egykori világklasszis labdarúgója, aki a következő napokban minden erejével Bernd Storck munkáját segíti a sikeres felkészülés érdekében.

Norvégia-Magyarország: elindult a jegyárusítás

A november 12-i, oslói Eb-selejtezőre szóló vendégjegyek már kaphatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint a Ticket Express hálózatában.

Magyarország-Norvégia: már csak 2000 jegy vár gazdára

A Groupama Aréna lelátójának nagy részére már elkeltek a jegyek a november 15-i (20.45), hazai Eb-pótselejtező mérkőzésre.

Bernd Storck: Nincs okunk tartani a norvégoktól

A magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya a szurkolók segítségére is számít a norvégok elleni hazai mérkőzésen.

Interneten már kaphatóak a norvégok elleni hazai mérkőzés jegyei

Az internetes értékesítés már elindult a november 15-i (Groupama Aréna, 20.45) Magyarország-Norvégia Eb-pótselejtezőre, a belépők ára nem emelkedik a selejtezők áraihoz képest. Az MLSZ 3000 jegyet fönntart azoknak, akik holnaptól a jegypénztáraknál, akár kártya nélkül kívánnak belépőhöz jutni.

Norvégiával játszunk az Eb-részvételért

Nyonban, az UEFA székházában elkészítették az Európa-bajnoki pótselejtezők párosítását.

Kiemeltként várjuk a pótselejtezőt

Az UEFA hivatalosan is megerősítette, hogy a magyar válogatott a kiemeltek között kap helyet az Eb-pótselejtező vasárnapi sorsolásán.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017