• Hírek

A-válogatott: az Eb-selejtező sorozat számokban

A magyar labdarúgó-válogatott sikerrel vívta meg a tavaly szeptemberben megkezdett Európa-bajnoki selejtezőket, bejutott a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság 24-es döntőjébe. A nagy menetelés értékelése, a számok alapján.

Bernd Storck marad a szövetségi kapitány

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke délutáni sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy jövő év júliusáig Bernd Storck szövetségi kapitányi és sportigazgatói tisztségét párhuzamosan látja el a szövetség kötelékeiben.

Küzdeni tudás, fantasztikus közönség, alázatos munka - az öröm szavai

A norvégok ellen 2-1-re megnyert Eb-pótselejtező visszavágó után a főszereplők, a válogatott játékosai még az események hatása alatt állva, de nagy örömmel nyilatkoztak az Európa-bajnoki részvétel kiharcolásáról.

"Megérdemeltük a kijutást az Eb-re!"

A szövetségi kapitány szerint a keret minden tagja fantasztikus munkát végzett a selejtező sorozatban, a csapat megérdemelten jutott ki az Eb-re.

Ott vagyunk a 2016-os Európa-bajnokságon!

A magyar válogatott elképesztően nagyot küzdve, óriási teljesítményt nyújtva 2-1-re legyőzte Norvégiát, és kijutott az Európa-bajnokságra!

A norvégok külön készülnek Király Gáborból

Per-Mathias Högmo, a norvégok szövetségi kapitánya két-három változtatásra készül kezdőcsapatában.

Kapura törő játékot ígér a szövetségi kapitány

A vasárnap esti Eb-pótselejtező visszavágó előtt Bernd Storck szövetségi kapitány a telki edzőközpontban tartott sajtótájékoztatót, majd 17.00 órától edzést vezényelt a játékosoknak.

Regeneráló edzés és utazás a mai program

A tegnapi sikeres mérkőzés után a magyar válogatott a mai nap nagy részét még Oslóban tölti.

Spanyol játékvezető fúj a visszavágón

A vasárnapi Magyarország-Norvégia Eb-pótselejtező visszavágó játékvezetője a spanyol Carlos Velasco Carballo lesz.

Bernd Storck: Még semmi sem dőlt el

A norvégok idegenbeli legyőzése után Bernd Storck szövetségi kapitány kiemelte: a győzelem szép eredmény, de már a vasárnapi visszavágóra kell fókuszálni.

Kleinheisler góljával magyar győzelem Oslóban

A magyar válogatott Kleinheisler László 26. percben szerzett találatával 1-0-ra legyőzte Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező oslói első mérkőzésén.

Fiatal, de nem tapasztalatlan a norvég válogatott

A magyarok elleni pótselejtezőkre összeállított norvég válogatott alaposan kicserélődött a két csapat legutóbbi, 2012-es találkozója óta.

Minden lehetőséget megragadunk a gólszerzésre

Bernd Storck szerint a stabil, szervezett védekezés lesz a legfontosabb a csütörtöki, norvégok elleni Eb-pótselejtezőn, de a gólszerzésről sem mond le a csapat.

Többet lövünk kapura, de labdabirtoklásban Norvégia a jobb

A norvégok elleni Eb-pótselejtezős párharc előtt az InStat elemző program segítségével összegyűjtöttünk néhány statisztikai adatot a két válogatott selejtezős szerepléséről, ezeket most infografikák formájában tesszük közzé. Íme!

Fontos szurkolói információk

Minden egyes szurkoló személyazonosságát megvizsgálják a holnapi Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtező előtt a biztonsági szolgálat tagjai, így az MLSZ mindenkit arra kér, hogy időben érkezzen meg a Groupama aréna közelébe.

Információk az Oslóba utazó szurkolóknak

A magyar válogatott november 12-i, Norvégia elleni idegenbeli Eb-pótselejtezőjét Oslóban, az Ullevaall Stadionban rendezik meg.

Norvég-magyar: százéves kapcsolat

Több mint százéves múltra tekint vissza a két ország közös futballtörténelme. Az első összecsapást 1912 júniusában a mai Oslóban vívták.

A valaha volt legjobb norvég csapat

Nagyon gazdag Norvégia futballtörténelme, a mieink elleni Eb-pótselejtezős párharcra készülő válogatottból egyetlen játékos sem kerülhetne a múlt hőseiből összeállított All-Star-válogatottjuk keretének közelébe.

Oslóban alapot kell teremteni a továbbjutás kiharcolására

Az A-válogatott hétfői programjában délelőtt regeneráció, délután edzés, valamint egy sajtótájékoztató is szerepelt.

Folytatódott a munka a válogatottnál

A norvégok elleni Eb-pótselejtezős párharcra készülő magyar válogatott tagjainak nagy része már Telkiben tartózkodik.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017