• Hírek

Hétvégére kerül át a 27. forduló

Az MLSZ versenybizottsága és a szövetségi kapitány áttekintette a júniusi, franciaországi Európa-bajnokság kezdetéig hátralévő időszak versenynaptárát és a válogatott felkészülési programját.

Kevesebb mint 3000 jegy maradt a magyar-horvátra

A jegyek nagy része már gazdára talált a március 26-i Magyarország-Horvátország felkészülési mérkőzésre (Groupama Aréna, 18.00).

A horvát kapitány nagyra tartja a magyar válogatottat

Ante Čačić, a horvát válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország-Horvátország felkészülési mérkőzés kapcsán az mlsz.hu-nak elmondta: igazi értékmérő lesz csapata számára a március 26-i találkozó.

Várva várt időszak kezdődik a válogatott életében

Bernd Storck szövetségi kapitány kihirdette 24 fős keretét a március 26-i, horvátok elleni felkészülési mérkőzésre (Groupama Aréna, 18.00), amelyre korlátozott számban még kaphatók a belépőjegyek.

Németh Krisztián hatodik gólját lőtte Katarban

Az A-válogatott lengyelországi támadói újabb asszisztokkal járultak hozzá klubcsapatuk sikeréhez a hétvégén.

Minden készen áll a legnézettebb Eb-re

Az európai labdarúgó-szövetség múlt héten szakmai konferenciára invitálta az Eb-résztvevő országok szövetségi kapitányait, vezetőit, szakértőit.

Újra lehet Eb-jegyeket vásárolni

Szerdán megnyílt az UEFA hivatalos jegybörzéje.

Sztárjaikkal érkeznek Budapestre a horvátok

Ante Cacic szövetségi kapitány a lehető legerősebb keretet jelölte ki a magyar válogatott elleni felkészülési összecsapásra.

Magyar gólpasszok Lengyelországban

Lovrencsics Gergőnek fontos szerepe volt a Lech Poznan hétvégi diadalában, Nikolics Nemanja is jegyzett egy asszisztot. Hétvégi válogatott légióskörkép.

A helyiek is érdeklődnek a magyar Eb-meccsek iránt

Az UEFA szerdán kezdődött workshopjának zárásaként a résztvevő országok delegációi - a szervezőbizottság és az UEFA képviselőinek kíséretében - körbejárták azokat a stadionokat, amelyekben válogatottjaik a csoportmérkőzéseken pályára lépnek.

100 nappal az Eb előtt: Bernd Storck Párizsban

Az UEFA párizsi workshopján biztonsági, szervezési és sportszakmai területeken is felkészítették az Eb-n résztvevő országokat.

FIFA-ranglista: továbbra is a 19. helyen a válogatott

A nemzetközi labdarúgó-szövetség (FIFA) publikálta legfrissebb, márciusi világranglistáját. A magyar válogatott helyezése nem változott, továbbra is történelmi csúcson a csapat.

Priskin Tamás góllal kezdte a tavaszt

Továbbra is jól szerepelnek a válogatott légiós támadói, ezen a hétvégén Németh Krisztián és Priskin Tamás szerzett gólt, Dzsudzsák Balázs gólpasszal segítette klubcsapatát.

Egymás közti játékkal zárult az edzőtábor

A válogatott keret első idei edzőtáborozása végén Bernd Storck szövetségi kapitány egymás elleni játék során is megnézte a játékosokat.

A-válogatott: 24 játékos kezdte meg az edzőtáborozást

A vasárnapi találkozót követően az első felmérés, majd egy regeneráló edzés szerepelt a csapat programjában.

Németh Krisztián: harmadik meccs, negyedik gól

Miközben a válogatott itthon játszó tagjainak szombaton az OTP Bank Ligában, vasárnap pedig már Telkiben kellett bizonyítaniuk, a légiósok külföldi klubjaikban igyekeztek megállni helyüket.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017